Nyelviskola St. Paul’s Bay-ben

Málta a napsütés szigete. Európa déli részén helyezkedik el és tökéletes hely a nyár eltöltésére és az angol nyelv tanulásra.

 

 

 

Gyönyörű tengerpartok és programok széles köre vár  – nappal és éjszaka egyaránt. A nyelviskola helye, Buggiba, csupán 10 km távolságra van Valetta-tól, a fővárostól. A régió a gyönyörű látképéről és St. Paul’s Bay homokos strandjairól híres.

 

bay


Nyelviskola St. Paul’s Bay-ben:

A nyelviskola St. Paul’s Bay legészakibb részén fekszik, közel a helyhez, ahol a St. Paul nevű hajó ért partot 2000 évvel ezelőtt. 5-10 percnyi séta alatt eljuthatunk vásárolni, különböző szabadidős tevékenységeket végezni, vagy akár belevethetjük magunkat az éjszakai élet sűrűjébe. Az iskola világos osztálytermekkel, közösségi terekkel rendelkezik és csupán pár 100 méterre van a tengertől. St. Paul’s Bay egy nyüzsgő, tengerparti falu, tele angol turistákkal és nyaraló családokkal, lehetőséget biztosítva ezzel az itt tanulóknak, hogy szabadidejükben gyakorolják angoltudásukat.

 

Az iskola épülete 9 légkondicionált tanteremmel és italautomatával felszerelt diáktársalgóval rendelkezik. A környéken internetkávézók, bárok és éttermek találhatók. 13.00 és 14:30 az egyik tanteremben helyet biztosítanak az önálló tanuláshoz.

Letéti díj ellenében bármilyen könyvet ki lehet kölcsönözni.

Az oktatók angolul, máltaiul és olaszul beszélnek.

Az első napon diákigazolvány kerül kiállításra a tanulók számára.

 

Néhány információ a diákokról:

A tanulók nemzetiségi összetétele változatos, nagyrészt spanyolok, németek, olaszok vesznek részt a képzésben, de találkozhatunk magyarokkal is.

A junior tanfolyamokon részt vehető korosztály: 13 – 17 év

Átlag életkor a junior tanfolyamokon: 14.2 év

Átlag létszám a junior tanfolyamokon: 50-100 fő

 

Tanfolyamok:


Standard junior angol tanfolyam 20 óra/hét

Intenzív junior angol tanfolyam 30 óra/hét

 

Kezdési időpontok:

Érkezés vasárnap, tanfolyam kezdete hétfő, tanfolyam utolsó napja péntek, elutazás szombaton.

 

Elegendő létszám hiányában a tanfolyamok nem indulnak, illetve kiemelt időszakban igény esetén további időpontokban is indít tanfolyamot az iskola.

 

U20 reptéri transzfer :

Kérjük a repülőjegy foglalásakor az alábbi időpontokat figyelembe véve válasszanak repülőjáratot

Érkezés és elutazás: Málta repülőterére (MLA) az érkezési/ elutazási napon bármilyen időpontlehetséges

 

Junior szállástípusok (14-21 éves korosztály számára)

 

Kollégium:
A pezsgő Qawra központjában található a kollégium, csak pár perc sétára a hangulatos sétánytól, üzletektől, éttermektől, bároktól.

Takarítás egyszer egy héten, törölköző és ágynemű biztosított. A közös helységekben ingyenes wifi áll a tanulók rendelkezésére, a szobákban 4 euro/nap/szoba.

Az iskola 12 perc távolságra fekszik gyalog, a tengerpart 150 m.

Kaució: 50 EUR

 

Vendéglátó család:
Elhelyezés háromágyas szobákban, teljes ellátással (csomagolt ebéd). A családok sétatávolságra laknak a nyelviskolától. A takarítást hetente egyszer a család intézi, ágyneműhuzat és törölköző van (strandtörölközőt a diákok vigyenek magukkal).

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!