Nyelviskola St. Julian's-ben

 

Málta szigete a Földközi tengeren, Szicília és Észak-Afrika között található. Ezen az Észak-Afrikához hasonló tájon szinte egész évben süt a nap. Málta időjárása mediterrán, enyhe telekkel, és forró nyarakkal. Máltának igen változatos kultúrája van, mely igen fontos szerepet játszott története során, talán nincs is még egy ilyen sokat megélt sziget földünkön. A föníciaiak, rómaiak, franciák, és britek mind-mind jöttek-mentek ezen a kis szigeten.

 

Nyelviskola St. Julian’s-ben:

Az iskola a St. Julian's öböl egyik csendes részén található, idilli hely az angol nyelv elsajátítására. Innen könnyen, gyalogosan elérhető Paceville, Málta éjszakai életének központja.

A St. Julian’s-i nyelviskola egyszerűen lélegzetelállító, mely a századfordulón épült, egyedi építészeti kompozíció, klasszikus görög  és római elemekkel. Tantermek, apartmanok, étterem, úszómedence és röplabdapálya mind egy helyen. A Sprachcaffe máltai nyelviskolája tökéletes helyszínt nyújt a tanulni és a pihenni vágyóknak egyaránt!

A campus mindössze 10 perces sétára található St. Julian’s központjától, a vendéglátó családok séta távolságra vannak a nyelviskolától. 23 belső légkondicionálóval rendelkező tanterem, 6 kültéri tanterem, a nyári időszakban további 20 tanterem. A beltéri tantermek audió-vizuális berendezésekkel felszereltek. 24 órás recepció a hét minden napján, tanulós szoba. Térítés ellenében: Internet sarok, széf, könyvtár, mosó helység.

 

Néhány információ a diákokról:

Nemzetiségi összetétel felnőtt nyelvtanfolyamokon: német, spanyol, dél-koreai, olasz, orosz, holland, török, cseh, osztrák, brazil, francia, magyar, japán, skandináv, lengyel, és sok egyéb.

Átlag életkor a felnőtt tanfolyamokon: 26,1 év a téli hónapokban, 20,3 év a nyári hónapokban.

Átlag létszám a felnőtt tanfolyamokon: 150-350 fő a téli hónapokban, 500-600 fő a nyári időszakban.

Nemzetiségi összetétel a junior nyelvtanfolyamokon: német, spanyol, dél-koreai, olasz, orosz, holland, török, osztrák, brazíl, cseh, francia, japán, skandináv, magyar, lengyel, kolumbiai, és sok egyéb. Átlag életkor a junior nyelvtanfolyamokon: 15,4 év. Átlag létszám a junior tanfolyamokon: 150-350 fő a nyári hónapokban.

 

Tanfolyamok:


 

Standard angol nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét

Intenzív angol nyelvtanfolyam 30 tanóra/hét

Éves nyelvi képzés / nyelvvizsga előkészítő

Egyéni képzés 2 tanóra/nap

Kiscsoportos tanfolyam 20 tanóra/hét (főszezonban nem indul)

Üzleti tanfolyam 20+10 tanóra/hét

Junior angol nyelvtanfolyam (14-21 éves korosztály számára)

 

Kezdési időpontok:

Érkezés vasárnap, tanfolyam kezdete hétfő, tanfolyam utolsó napja péntek, elutazás szombaton.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Hasznos tudnivalók:

A vastagított időpontokon kezdő tanfolyamok is indulnak.

Elegendő létszám hiányában a tanfolyamok nem indulnak, illetve kiemelt időszakban igény esetén további időpontokban is indít tanfolyamot az iskola.

 

U20 reptéri transzfer :

Kérjük a repülőjegy foglalásakor az alábbi időpontokat figyelembe véve válasszanak repülőjáratot

Érkezés és elutazás: Málta repülőterére (MLA) az érkezési/ elutazási napon bármilyen időpontlehetséges

 

Szállás:


 

Standard apartman:
Az apartmanok önellátóak, 5-6 tanuló osztozik egy fürdőszobán és egy jól felszerelt konyhán, az apartmanban található még telefon (hívások fogadására) és ventilátor. Egy- és kétágyas szobák foglalhatók. Reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás külön foglalható. A standard apartmanok nagy része az iskola területén található, de főszezonban az iskolától 15 percre is vannak. Egy fő kétágyas szoba foglalása esetén az iskola mindent megtesz, hogy a „legmegfelelőbb” szobatársat megtalálja. A közös együtt élés alkalmas arra, hogy a tanórák után is gyakorolják a diákok az idegen nyelvet, valamint jó, hogy a délutáni és szabadidős programokra nem egyedül kell elmenni, hanem lehet a lakótárssakkal együtt. Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A legközelebbi tengerpart 10 perces sétára, homokos tengerpart 30 perces busz útra, bolt pedig 5 percre található.

Kaució: 50 EUR

Komfort apartman:

A komfort apartmanok picivel nagyobbak, mint a standard apartmanok és komfortosabb berendezésűek, felszereltségük miatt tartoznak a drágább kategóriába. Az apartmanok önellátóak, 5 tanuló osztozik egy fürdőszobán és egy jól felszerelt konyhán, a komfort apartmanban található még telefon is, és légkondicionáló. Egy- és kétágyas szobák foglalhatók. Reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás külön foglalható felár ellenében. A komfort apartmanok a főszezonban is az iskola területén találhatók. Takarítás hetente kétszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A legközelebbi tengerpart 10 perces sétára, homokos tengerpart 30 perces busz útra található, bolt pedig 5 percre található.

Kaució: 50 EUR

Stúdió:

Egy vagy kétágyas stúdiók foglalhatók, melyek jól felszereltek, fürdőszoba, konyha, légkondicionáló és telefon található bennük. Reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás felár ellenében foglalható. Takarítás hetente háromszor, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A stúdiók a nyelviskola területén találhatók. A legközelebbi tengerpart 10 perces sétára, bolt pedig 5 percre található.

Kaució: 50 EUR

Vendéglátó család/félpanzió:

Amennyiben érdeklődik az ország kultúrája, az emberek életstílusa, szokásai és mindennapjai iránt, akkor ez a legmegfelelőbb elhelyezés. A családok általában közel, 15 perces sétára laknak a nyelviskolától. Egy- vagy kétágyas szobák választhatók, félpanziós ellátással. Főszezonban egyágyas szobafoglalás nem lehetséges. Takarítás a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. Néhány családnál van lehetőség a mosógépet használni felár ellenében, illetve a telefont hívás fogadására, az utcai nyilvános telefonok használhatók telefonáláshoz.

Kaució: családtól függő, általában 50 EUR

 

Junior szállástípusok (14-21éves korosztály számára)

 

Vendéglátó család: Elhelyezés két- és háromágyas szobákban, teljes ellátással (csomagolt ebéd). A családok általában 15 perces sétára laknak a nyelviskolától. A takarítást hetente egyszer a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

Kaució: családtól függő, általában 50 EUR

 

Kollégium: Elhelyezés 4-7 ágyas szobákban, a tanulók osztoznak a közös fürdőszobán, teljes ellátás. A kollégium az iskola területén található. Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

Kaució: 50 EUR

 

Club Village apartman: Két- és háromágyas szoba foglalható, minden apartman 3 hálószobával, egy kis konyhával, és egy fürdőszobával rendelkezik, melyet a diákok közösen használnak, minden apartmanban van telefon. Teljes ellátás. A Club Village apartmanok az iskola területén találhatók.

Kaució: 50 EUR

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!