Nyelviskola Playa del Carmenben

A külföldi spanyol nyelvtanfolyamok mexikói otthona Playa del Carmen tengerparti városában található, mely mind tanuláshoz, mind kikapcsolódáshoz ideális. A Karib - tengeri város építészetével, több kilométernyi romlatlan, fehér homokos tengerpartjával, máshol egyre ritkábban fellelhető kristálytiszta karibi tengervízzel, magas pálmafáival, igazi latin - amerikai atmoszférájával élvezetessé és könnyeddé teszi a spanyol nyelvtanfolyam melletti szabadidőt.Ez a hely azoknak való, akik igazi karibi tájakra vágynak. Sokan, akik búvárkodni szeretnének, Playa-ra jönnek élvezni a hatalmas vizeket és a búvárkodáshoz biztosított kiváló körülményeket, mások a mélytengeri halászat vagy a kajakozás miatt keresik fel a várost. A külföldi spanyol nyelvtanfolyam ötvözve nyugodt mexikói-karibi hangulattal, alabástrom-fehér tengerpartokkal, szörfözéssel és korallzátonyokkal – ez a Sprachcaffe Playa del Carmen.

 

Nyelviskola Playa del Carmenben:
Playa del Carmen-i spanyol nyelviskola 2005 óta indít spanyol nyelvtanfolyamokat. 2008-ban új iskola nyílt a diákok számára, melyben 6 légkondicionált tanterem, tetőterasz, közösségi terem, étterem és bár található. Az épület arculatában a klasszikus vonások tipikus mexikói építészeti jellegzetességekkel vegyülnek: a boltíves teraszok, a belső kert, a nagy, nyitott uszoda, az étterem, a bár, és természetesen maga az iskola is erről tanúskodik a maga 60 helyiségével. A nyelviskola Playa del Carmen városától 4 km-re, és a tengerparttól csupán 4 utcányira található, így a diákok a nyelvórák után néhány percen belül a strandon lehetnek, ahol lábaikat a homokba lógatva ésPiña Colada-t kortyolgatva gyakorolhatják, amit a spanyol nyelvtanfolyamon megtanultak. A híres Quinta Avenida is a közelben van, ahol kávézók, bárok, éttermek, internet kávézók és üzletek várják a látogatókat. Az iskolához közel található a város jó néhány nevezetessége is: Cozumel, Cancun, és sok más történelmi nevezetesség, mint a Chicken Itza, mely a maja és tolték népek kultúrájáról mesél, és mely Mexikó legjobban helyreállított régészeti területe.

 

Tanfolyamok:

Vakációs spanyol nyelvtanfolyam 10 tanóra/hét

Általános spanyol nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét

Intenzív spanyol nyelvtanfolyam 30/hét

Egyéni oktatás 10/20/30 tanóra/hét

(minimális életkor: 18 év, a 16-17 éves korosztálynak való jelentkezéshez szülői engedély szükséges)

 

Kezdési időpontok:

Érkezés vasárnap, tanfolyam kezdete hétfő, tanfolyam utolsó napja péntek, elutazás szombaton.

 

U20 reptéri transzfer :

Kérjük a repülőjegy foglalásakor az alábbi időpontokat figyelembe véve válasszanak repülőjáratot

 

Érkezés és elutazás: Cancun repülőterére (CUN) 8 – 20 óra között érkező járattal

 

Szállás:

Kollégium :A kollégiumban több különböző országokból érkező diák lakik együtt. Ennek az előnye, hogy a diákok a nyelvórán kívül is próbára tehetik nyelvtudásukat, és emiatt nyelvi képességeik gyorsan fejlődnek. A kollégium a Campus területén, Playa del Carmen központjában található, ahol a tantermek és a nyelviskola könyvtára is megtalálható. A Campus a tengerpart közelében van; az épület mind a hagyományos mind a modern mexikói építészeti jellegzetességeket tükrözi. A földszinten medence, belső udvar, gőzfürdő, étterem és gépkocsi kölcsönző található. Emellett szobaszerviz és ruhatisztítás igényelhető. Két féle kollégium választható:

 

Komfort Kollégium: Egy-, és kétágyas szobák, Saját konyha és fürdőszoba, Teakonyha mini-hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel és edényekkel, Kábel TV, Légkondicionálás, szoba széf, napi takarítás, törölköző. Wifi a közös helységekben ingyenesen elérhető.

Vendéglátó család :Playa del Carmen városában ezt a fajta szálláslehetőséget azoknak ajánljuk, akik szívesen laknak magánszálláson, ahol otthon érezhetik magukat. Azoknak, akik vendéglátó családnál szállnak meg, lehetőségük nyílik arra, hogy a nyelvórán kívül is gyakorolják a nyelvet, alkalmazzák, amit a spanyol nyelvórákon megtanultak, és helyi emberekkel beszélgessenek a Mexikói kultúráról Vendéglátó családjaink nyitottak, segítőkészek és barátságosak. Az első nap segítenek diákjainknak eligazodni a mindennapi életben, megbeszélik az étkezésekkel, kulccsal, stb. kapcsolatos tudnivalókat. A család ágyneműt biztosít, törölközőről a diákok gondoskodnak.

Vendéglátó családoknál egy-, és kétágyas szobák foglalhatók reggelivel. A családok 15 percre laknak az iskolától.

 

Junior szállástípusok (15-21 éves korosztály számára)

Kollégium: A kollégium a Campus területén, Playa del Carmen központjában található, a tengerpart közelében. Elhelyezés három- négyágyas szobákban, teljes ellátással (csomagolt ebéd), a diákok közösen használják a fürdőszobát. A kollégiumban étterem, játék szoba és társalgó is található, az iskolától rövid sétára helyezkedik el. A városközpont és szupermarket 10-15 perces sétára található a kollégiumtól. Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!