Nyelviskola Párizsban

 

 

Párizsnak, Franciaország fővárosának, a szajna-parti metropolisznak világhírű a történelme, művészete és kultúrája. Az impozáns épületek, széles sugárutak, az egykori kolóniák népeinek keveredése, és az állandóan lüktető közlekedés adják Párizs hangulatát. Párizs kétségtelenül a világ egyik legszebb városa!

 


Nyelviskola Párizsban:

Maga az iskola Párizs belvárosában a "Grand Boulevard" metrómegálló közelében helyezkedik el, mely a kilencedik kerületben található, ahol gyalogostávolságra vannak a múzeumok, bárok, üzletek és éttermek. A nyelviskola 8 tanteremmel rendelkezik, melyek audiovizuális berendezésekkel felszereltek, található még az iskolában könyvtár és Internet sarok is. 

 

Néhány információ a diákokról:

Nemzetiségi összetétel a felnőtt nyelvtanfolyamokon: olasz, japán, brazil, spanyol, osztrák, német, holland, török, orosz, észak-amerikai, kolumbiai, magyar, lengyel, skandináv és sok egyéb. Átlag életkor a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 21,7 év. Átlag létszám a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 50-80 fő.

 

 

 

 

 

 

Tanfolyamok:

Standard francia nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét

Intenzív francia nyelvtanfolyam 30 tanóra/hét

Éves nyelvi képzés / nyelvvizsga előkészítő

Egyéni képzés 2 tanóra/nap

 

Kezdési időpontok:

Érkezés vasárnap, tanfolyam kezdete hétfő, tanfolyam utolsó napja péntek, elutazás szombaton.

 

U20 reptéri transzfer :

Kérjük a repülőjegy foglalásakor az alábbi időpontokat figyelembe véve válasszanak repülőjáratot

Érkezés és elutazás: Párizs CDG vagy ORY  repülőterére 9 – 17 óra között érkező és induló járat

 

Szállás:

Standard apartman: Az apartmanok önellátóak, több tanuló osztozik egy fürdőszobán és egy jól felszerelt konyhán. Egy- és kétágyas szobák foglalhatók. Egy fő kétágyas szoba foglalása esetén az iskola mindent megtesz, hogy a „legmegfelelőbb” szobatársat megtalálja. Az apartmanok 15-25 perces útra találhatók az iskolától, tömegközlekedéssel. Takarítás turnusonként, ágynemű huzat van, törölköző nincs. A városközpont 10-15 perc alatt érhető el gyalog vagy tömegközlekedéssel.

Kaució: általában nincs

 

Vendéglátó család/reggeli/félpanzió: Amennyiben érdeklődik az ország kultúrája, az emberek életstílusa, szokásai és mindennapjai iránt, akkor ez a legmegfelelőbb elhelyezés. A családok általában 20-25 perces útra laknak a nyelviskolától tömegközlekedéssel. Egyágyas szobák foglalhatók reggelis illetve félpanziós ellátással, kétágyas szobák reggelis ellátással. Takarítás a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

Kaució: családtól függő, általában nincs.

 

Hotel: Egyszerű szálloda az iskolától pár percre. Egy- vagy kétágyas fürdőszobás szoba foglalható. Kétágyas elhelyezést két tanuló együttes jelentkezése alkalmával biztosítunk. Reggeli kérésre felár ellenében foglalható. Takarítás naponta, ágyneműhuzat és törölköző van. A városközpont 15-20 perces sétára, vagy 10 perces útra található tömegközlekedéssel.

Kaució: nincs

 

Junior szállástípusok (14-21 éves korosztály számára)

Vendéglátó család: Kétágyas szoba, a fürdőszoba a vendéglátó családdal közösen használható. Az iskola 20-25 perc tömegközlekedéssel, takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

Kaució: nincs

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!