Nyelviskola Nizzában

 

 

Nizza nem csak egyszerűen a Côte D' Azur fővárosa. Franciaország ötödik legnagyobb városa, igen gazdag kulturális és építészeti múltja van. A múzeumok, üzletek, szabadtéri piacok, kávéházak és a vibráló éjszakai élet teszi Nizzát egy nagyszerű hellyé, mely felfedezését semmiképpen nem szabad kihagyni. A város hangulata, gazdag történelme révén, kellemes, igen sajátos kultúrával rendelkezik.  A környéken szinte kézzelfoghatóan látszik az olasz és korzikai kultúra befolyása. Júliusban jazz fesztivált, februárban karnevált és egész évben folyamatosan különböző művészeti kiállításokat rendez a város. Nizzában mindig történik valami!

 

Nyelviskola Nizzában:

Az iskola a belvárosban helyezkedik el, egy csodálatos Belle Epoque stílusú épületben, közel a (nizzai) Notre Dame templomhoz és közel a busz és vonat állomáshoz.  A tengerpart kb. 10 perces gyalogostávolságra található, így a diákok akár ebédidejüket is ott tölthetik. A nyelviskola 7 tanteremmel rendelkezik, melyek audiovizuális berendezésekkel felszereltek, társalgó, könyvtár, Internet hozzáférési lehetőség. Az iskola számos szabadidő programot szervez.

 

 

Néhány információ a diákokról:

Nemzetiségi összetétel a felnőtt nyelvtanfolyamokon: német, észak-amerikai, skandináv, orosz, török, olasz, spanyol, japán, lengyel, holland, brazil, osztrák, cseh, kolumbiai, magyar és sok egyéb. Átlag életkor a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 22,9 év. Átlag létszám a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 50-70 fő a táli hónapokban, 150 fő a nyári hónapokban.

Nemzetiségi összetétel a junior nyelvtanfolyamokon: német, észak-amerikai, skandináv, orosz, török, olasz, spanyol, japán, lengyel, holland, brazil, osztrák, cseh, kolumbiai, magyar és sok egyéb. Átlag életkor a junior nyelvtanfolyamokon: 15,6 év. Átlag létszám a junior nyelvtanfolyamokon: 60-80 fő.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tanfolyamok:

Standard francia nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét

Intenzív francia nyelvtanfolyam 30 tanóra/hét

Éves nyelvi képzés / nyelvvizsga előkészítő

Egyéni képzés 2 tanóra/nap

Junior francia nyelvtanfolyam (15-21 éves korosztály számára)

 

Kezdési időpontok:

Érkezés vasárnap, tanfolyam kezdete hétfő, tanfolyam utolsó napja péntek, elutazás szombaton. Check in: 15:00-20:00.

 

 

U20 reptéri transzfer :

Kérjük a repülőjegy foglalásakor az alábbi időpontokat figyelembe véve válasszanak repülőjáratot

 

Elutazás és érkezés: Nizza repülőterére 8 – 20 óra között érkező járattal

 

Szállás:

Standard apartman: Az apartmanok önellátóak, 5-6 tanuló osztozik egy fürdőszobán és egy jól felszerelt konyhán. Egy- és kétágyas szobák foglalhatók. A standard apartmanok nagy része 5-20 perces sétára található az iskolától. Egy fő kétágyas szoba foglalása esetén az iskola mindent megtesz, hogy a „legmegfelelőbb” szobatársat megtalálja. A közös együtt élés alkalmas arra, hogy a tanórák után is gyakorolják a diákok az idegen nyelvet, valamint jó, hogy a délutáni és szabadidős programokra nem egyedül kell elmenni, hanem lehet a lakótárssakkal együtt. Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A legközelebbi tengerpart 5-20 perces sétára, bolt pedig 5 percre található. Check in: 15:00-20:00. Az apartman kulcsokat érkezéskor a check-in időszak alatt az iskolában lehet felvenni.

Kaució: nincs

Komfort apartman: A komfort apartmanok picivel nagyobbak, mint a standard apartmanok és komfortosabb berendezésűek, felszereltségük miatt tartoznak a drágább kategóriába. Az apartmanok önellátóak, 5-6 tanuló osztozik egy fürdőszobán és egy jól felszerelt konyhán. Egy- és kétágyas szobák foglalhatók. Az apartmanok nagy része 5-20 perces sétára található az iskolától. Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A legközelebbi tengerpart 5-20 perces sétára, bolt pedig 5 percre található. Check in: 15:00-20:00. Az apartman kulcsokat érkezéskor a check-in időszak alatt az iskolában lehet felvenni.

Kaució: nincs

Vendéglátó család/reggeli/félpanzió: Amennyiben érdeklődik az ország kultúrája, az emberek életstílusa, szokásai és mindennapjai iránt, akkor ez a legmegfelelőbb elhelyezés. A 10-30 perces útra laknak a nyelviskolától tömegközlekedéssel. Egy- vagy kétágyas szobák választhatók, reggelis illetve félpanziós ellátással. Főszezonban egyágyas szobafoglalás nem minden esetben lehetsége. Takarítás a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

Kaució: családtól függő, általában nincs

Hotel: Az egyszerű hotelek 10-15 perces sétára találhatók az iskolától, a városközpontban. Egy- vagy kétágyas fürdőszobás szoba foglalható. Kétágyas elhelyezést két tanuló együttes jelentkezése alkalmával biztosítunk. Rendszeres takarítás, ágyneműhuzat van, törölközőt ajánlott vinni.

Kaució: nincs

 

Junior szállástípusok (15-21 éves korosztály számára)

Vendéglátó család: Minimum alapszintű francia nyelvtudással rendelkező diákok esetén foglalható. Kétágyas szobák foglalhatók, a diákok osztoznak a fürdőszobán és a közös helységeken a családdal. Teljes ellátás (csomagolt ebéd). A takarítást hetente egyszer a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.  A családok kb. 10-30 perces útra laknak az iskolától és a tengerparttól tömegközlekedéssel.

Kaució: családtó függő, általában nincs.

Kollégium: Elhelyezés kétágyas szobákban, a tanulók osztoznak a közös fürdőszobán, a szobák légkondicionálóval és pici konyhasarokkal felszereltek. Teljes ellátást tartalmazza az ár. Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A kollégiumtól 10 perces sétára található az iskola, a tengerpart és szupermarket.

Kaució: nincs

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!