Nyelviskola New Yorkban

A korlátlan lehetőségek országában New York a városok városa. Amerika szíve: New York.

 

Amerika szíve: New York. Felhőkarcolók, sárga taxik ezrei és több mint 10 millió lakos. A korlátlan lehetőségek országában New York a városok városa. A legendás városban, mely soha nem alszik, valóban nem érdemes alvásra vesztegetni az időt. Még a tősgyökeres helyi ember számára is élmény a városnézés. Megtekinthetjük a klasszikus látnivalókat, mint az Empire State Building, a Times Square, a Rockefeller Center, Broadway a Szabadság szobor, vagy a számtalan híres városrész China Town-tól Little Italy-n keresztül a Soho-ig. Emellett nem lehet ellenállni a galériák, színházak, lenyűgöző építészeti remekek és egyéb látványosságok vonzerejének sem. A nagyváros zűrzavara ellen pedig a Central Park kínál megoldást.A világ egyik legizgalmasabb városának vonzereje egyszerűen magával ragadja a látogatókat. A felhőkarcolók között remek ételek, zene, művészet és kultúra rejtőzik a világ minden tájáról. Vannak múzeumok, mozik, színházak kávézók, éttermek kellemes parkok, üzletek, melyek felfedezésre várnak.

 

Nyelviskola New Yorkban:

A New York-i nyelviskola a város központjában, Manhattanben helyezkedik el. 5 perc alatt elsétálhatunk a 23. utcai és a 28. utcai metró megállóhoz. Csupán néhány saroknyira kell elsétálnunk, hogy elérkezzünk a 5th Avenue-hoz és megnézzük az Empire State Building-et, és a Broadway-on található számtalan színházat. A Madison Square Garden és a Times Square sincsenek messze, akárcsak a főbb metróvonalak és a város egyéb híres látványosságai. Az iskolában recepció, konyha, 12 tágas tanterem sok természetes fénnyel, számítógépterem internettel, társalkodó és tanulószoba áll a diákok rendelkezésére.

 

Tanfolyamok:


 

Vakációs angol nyelvtanfolyam 10 tanóra / hét

Általános angol nyelvtanfolyam 20 tanóra / hét

Intenzív angol nyelvtanfolyam 30 tanóra / hét

Szuper intenzív angol nyelvtanfolyam 40 tanóra/hét

Junior angol nyelvtanfolyam 20 tanóra / hét

 

Kezdési időpontok:

Érkezés vasárnap, tanfolyam kezdete hétfő, tanfolyam utolsó napja péntek, elutazás vasárnap

Kollégium esetén az elutazás pénteken!

 

U20 reptéri transzfer :

Kérjük a repülőjegy foglalásakor az alábbi időpontokat figyelembe véve válasszanak repülőjáratot

 

Érkezés és elutazás: John F.Kennedy Repülőtérre (JFK) vagy La Guardia Repülőtérre (LGA)  9 – 21 óra között érkező járattal. Más repülőtér és időpont lekérés alapján.
 

Apartman/Kollégium: A kollégium Manhattan Midtown városrészében fekszik, nagyon biztonságos környéken, ahol számos étterem és látnivaló található. Az iskolától 20 percre tömegközlekedéssel. Egyágyas és kétágyas elhelyezésre van lehetőség. (kétágyas elhelyezést csak együtt utazók foglalhatnak) A fürdőszoba a többi diákkal közösen használható, konyha nem áll rendelkezésre. Ágyneműhuzat, törölköző van.

 

Vendéglátó család: New York-ban a vendéglátó családnál való elhelyezés az egyik klasszikus szálláslehetőség. A családok az iskolától tömegközlekedéssel max. 50-70 percre laknak.. A családok diákjaink számára egyágyas szobában nyújtanak elhelyezést, a fürdőszoba és konyha korlátlanul használható. Választható ellátás félpanzió, teljes ellátás (csomagolt ebéddel) vagy ellátás nélkül.

 

Junior szállástípusok (14-21 éves korosztály számára)

Kollégium: A kollégium apartmanhoz hasonló elhelyezést nyújt, kétágyas szobákban. A diákok osztoznak a közös fürdőszobán. Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. Az iskolától kb. 50 perce található a kollégium tömegközlekedéssel, a városközpont pedig 60 percre.

 

Vendéglátó család:A vendéglátó családok maximum 50 percre találhatók az iskolától, az iskola által ellenőrzött biztonságos környéken. A vendéglátó kétágyas szobát biztosítanak és teljes ellátást (hideg ebédcsomaggal). Takarítást a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!