Nyelviskola Malagán

Malaga Spanyolország ötödik legnagyobb városa. Malaga különböző kultúrák hatása alatt állt a történelem folyamán. Malaga helyén a föníciaiak alapítottak először települést, később a rómaiak hoztak létre itt egy helyhatóságot, majd a mórok hódították meg, míg végül a keresztények foglalták el 1487-ben. A város legjellegzetesebb látnivalója a mórok által a 11. században épített Álcazaba erődítmény és a katedrális. A katedrálist 1528 és 1782 között építették egy hajdani mecset helyén. A templom belseje magán hordozza a reneszánsz és a barokk stílus jegyeit. A malagaiak méltán büszkék arra, hogy ebben a városban született Picasso, és főleg arra a napra, amikor a királyi pár 2003-ban megnyitotta a Picasso Múzeumot. Csak az első napon több mint 2000 ember járt itt.

 

Nyelviskola Malagán
Malagai nyelviskolánk a város Pedergalejo kerületében van, kb. 2 kilométernyire a városközponttól és mintegy 100 méter távolságra a tengerparttól. Maga az iskola egy andalúz villában kapott helyet, mely igen kedvelt a diákok körében. Ideális hely a tanulásra és kikapcsolódásra egyaránt, a forgalmas városközponttól távol esik, viszont elég közel "El Palo"-hoz, mely Malaga éjszakai életének központja. Az iskola tágas tantermekkel, büfével rendelkezik, valamint egy tengerparti bárral „La Tortuga Beach Bar”. Internet hozzáférés lehetséges. Délutánonként számos szabadidős programot rendeznek.

 

 

 

 

Néhány információ a diákokról:
Nemzetiségi összetétel a felnőtt nyelvtanfolyamokon: holland, német, skandináv, cseh, dél-koreai, észak-amerikai, orosz, török, francia, olasz, lengyel, magyar, osztrák, japán. Átlag életkor a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 27,5 év a téli hónapokban, 20,7 év a nyári hónapokban.

Átlag létszám a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 50-150 fő a téli hónapokban, 200-350 fő a nyári hónapokban.

 

Tanfolyamok:

Standard spanyol nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét

Intenzív spanyol nyelvtanfolyam 30 tanóra/hét

Éves nyelvi képzés / nyelvvizsga előkészítő

Egyéni képzés 2 tanóra/nap


Kezdési időpontok:

Érkezés vasárnap, tanfolyam kezdete hétfő, tanfolyam utolsó napja péntek, elutazás szombaton. Check in: 14:00-23:00. Bizonyos esetekben az apartman kulcsok a La Tortuga Bárban vehetők fel!

 

 

U20 reptéri transzfer :

Kérjük a repülőjegy foglalásakor az alábbi időpontokat vegyék figyelembe a transzfer miatt

Érkezés és elutazás: Malaga repülőterére (AGP) 9 – 21 óra között érkező járattal

 

Szállás:

Standard apartman: Az önellátó apartmanok az iskola területén találhatóak, a tanulók osztoznak egy jól felszerelt konyhán. Egy- és kétágyas szobák foglalhatók. Ingyenes wifi. Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A tengerpart és bolt pár perces sétára található.

Kaució: nincs.

Stúdió: A stúdiók önellátóak, egy vagy kétágyas stúdiók foglalhatók, melyek jól felszereltek, légkondícionáló, fürdőszoba és konyha található bennük. Némelyik erkéllyel vagy kis kerttel illetve tengerre néző kilátással rendelkezik. Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A stúdiók max 20 percre találhatók gyalog az iskolától. A tengerpart és bolt pár perces sétára található.

Kaució: nincs.

Vendéglátó család/félpanzió: Amennyiben érdeklődik az ország kultúrája, az emberek életstílusa, szokásai és mindennapjai iránt, akkor ez a legmegfelelőbb elhelyezés. A családok maximum 10 perc sétatávolságra fekszenek az iskolától. Egy- vagy kétágyas szobák választhatók, félpanziós ellátással. Főszezonban egyágyas szobafoglalás nem lehetséges. Takarítást a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

Kaució: családtól függő, általában nincs.

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!