Nyelviskola Madridban

Madrid, Spanyolország fővárosa, jól ötvözi a hagyományokat és a modern életvitelt. A századelőn csupán nyolcszázezer lakosú város mára négymillióssá nőtte ki magát, és az ország adminisztrációs, politikai és kulturális központjává fejlődött. A madridiak minderre nagyon büszkék, ahogy büszkék vendégszeretetükre is. Számos kulturális látnivalót, emléket fedezhetünk fel a városban. A Plaza Mayor-t még a 15. században piacnak építették. Ma ez a város legélénkebb és legkedveltebb tere. 1617-ben III. Fülöp építette a teret, egy újabb modernebb formára. Sokáig bikaviadalokat is rendeztek itt, de napjainkban már csak koncertek megrendezésére szolgál a tér színpada. A világ egyik legnagyobb festmény gyűjteményét találjuk a Prado Múzeumban. A Prado több mint 19000 műalkotással rendelkezik, de a múzeum épületeiben, ennek a hatalmas gyűjteménynek töredékére, mindössze 15%-ának bemutatására van elegendő hely. A világhírű festőművészek alkotásainak kiállításait periodikusan cserélik.

 

Nyelviskola Madridban:
A nyelviskola a Puerta del Sol szomszédságában, lévő Calle Arenal-on helyezkedik el. Igen közel található Spanyolország útjainak kiindulópontja a "0 kilométer" is. Az iskola 8 légkondicionált tanteremmel, könyvtárral, video szobával, büfével rendelkezik, a diákok a szüneteket a két teraszon tölthetik el. Internet hozzáférés lehetséges. Számos szabadidős programon tölthetik el a délutánt a tanulók.

 

 

 

Néhány információ a diákokról:

Nemzetiségi összetétel a felnőtt nyelvtanfolyamokon: török, holland, japán, német, skandináv, dél-koreai, olasz, észak-amerikai, brazil, magyar, lengyel, orosz, és sok egyéb. Átlag életkor a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 26,1 év. Átlag létszám a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 40-80 fő.

 

Tanfolyamok:

Standard spanyol nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét

Intenzív spanyol nyelvtanfolyam 30 tanóra/hét

Éves nyelvi képzés / nyelvvizsga előkészítő

Egyéni képzés 2 tanóra/nap

Tanfolyam 10 tanóra/hét

 

Kezdési időpontok:

Érkezés vasárnap, tanfolyam kezdete hétfő, tanfolyam utolsó napja péntek, elutazás szombaton. Check in: 14:00-22:00.

 

 

Szállás:

Standard apartman: Az apartmanok önellátóak, 5-6 tanuló osztozik egy fürdőszobán, nappalin és egy jól felszerelt konyhán. Egy- és kétágyas szobák foglalhatók. A közös együtt élés alkalmas arra, hogy a tanórák után is gyakorolják a diákok az idegen nyelvet, valamint jó, hogy a délutáni és szabadidős programokra nem egyedül kell elmenni, hanem lehet a lakótárssakkal együtt. Az apartmanok közül néhány az iskola épületében helyezkedik el, mások 10-30 percre találhatók az iskolától. Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. Bolt 5 perc sétára található.

Kaució: 75 EUR (az első tanítási napon fizetendő)

Vendéglátó család/reggeli/félpanzió: Amennyiben érdeklődik az ország kultúrája, az emberek életstílusa, szokásai és mindennapjai iránt, akkor ez a legmegfelelőbb elhelyezés. A családok 15-35 perces útra laknak a nyelviskolától tömegközlekedéssel. Csak egyágyas szobák foglalhatók. Az ár tartalmazza a félpanziós ellátást. Takarítás a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A városközpont 15-35 percre található, bolt 5-10 percre.

Kaució: családtól függő, általában nincs.

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!