Nyelviskola Los Angelesben

 

Los Angeles, a város, ahol tényleg minden megtalálható. Szuper kulturális kínálat, turisztikai látnivalók, éttermek, bevásárlóközpontok, és fantasztikus idő egész évben. A város több ezer embert vonz évente, hogy megnézzék a világhírű attrakciókat: Hollywood, Beverly Hills, Hermosa Beach, Laguna Beach, Rodeo Drive, Melrose Avenue, Dodger Stadium, Disneyland Santa Monica, LA Stadium, Malibu, és Universal Studios.L.A. és környéke végtelen lehetőséget kínál az utazóknak a látnivalóktól a különleges kalandokig, így a város tökéletes helyszíne egy angol nyelvtanfolyamnak. Los Angeles különlegessége, hogy a mindennapokban éppúgy találkozhatunk hétköznapi emberekkel, turistákkal, de akár sztárokkal is. L.A. nyitott minden nemzetiségre és kultúrára, így vált igazán multikulturális várossá.

 

Nyelviskola Los Angelesben: Az iskola a South Bay partszakaszon található a város legbiztonságosabb részén. Közelében számos híres látnivaló található, úgy, mint: Hollywood, Beverly Hills, Hermosa Beach, Laguna Beach, Rodeo Drive, Melrose Avenue, Dodger Stadium, Disneyland, Santa Monica, LA Stadium, Malibu, és Universal Studios. Az iskolában 11 tágas terem, számítógépterem internettel, recepció, konyha és minden nyelvtanuláshoz szükséges technikai eszköz áll diákok rendelkezésére. Berendezése modern, fiatalos.

 

Tanfolyamok:

Vakációs angol nyelvtanfolyam 10 tanóra / hét

Általános angol nyelvtanfolyam 20 tanóra / hét

Intenzív angol nyelvtanfolyam 30 tanóra / hét

Szuper intenzív angol nyelvtanfolyam 40 óra / hét

 

Kezdési időpontok :

Érkezés vasárnap, tanfolyam kezdete hétfő, tanfolyam utolsó napja péntek, elutazás szombat

 

U20 reptéri transzfer :

Kérjük a repülőjegy foglalásakor az alábbi időpontokat figyelembe véve válasszanak repülőjáratot

 

Elutazás és érkezés: Los Angeles repülőterére (LAX) 9 – 21 óra között érkező járattal

 

Szállás:

Vendéglátó család: A vendéglátó családok maximum 60 percre találhatók az iskolától, az iskola által ellenőrzött biztonságos környéken. A vendéglátó családok egy, vagy kétágyas szobát biztosítanak és választható félpanziós vagy teljes ellátás (hideg ebédcsomaggal).

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!