London nyelviskola

Az iskola Ealingben, London nyugati részén fekszik. Kellemes hely a tanulásra és kikapcsolódásra. Rengeteg park, botanikus kert és zöld terület található ebben a városrészben, néhány kilométernyire mindössze a városközponttól.

 

Nyelviskola Londonban:

A Sprachcaffe londoni iskoláját 1990-ben nyitotta meg, mely a British Council által is elismert intézmény. Ealingben, London nyugati részén található. A közelben sok busz- és metrómegálló is van. A negyed könnyűszerrel elérhető a belvárosból, pihenésre és tanulásra egyaránt kiváló. Az iskola közelében van bevásárlóközpont, könyvtár, mozi, színház és persze rengeteg park, melyek Ealinget London legzöldebb városrészévé teszik.

Az iskola 8 tanteremmel, audiovizuális berendezésekkel, könyvtárral társalgóval és külön kis kerttel rendelkezik. Az iskolában Internet hozzáférés lehetséges.

 

Néhány információ a diákokról:

Nemzetiségi összetétel a felnőtt nyelvtanfolyamokon: lengyel, török, japán, kolumbiai, dél-koreai, olasz, spanyol, brazil, német, francia, kínai, cseh, orosz, magyar, és sok egyéb. Átlag életkor a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 23,9 év. Átlag létszám a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 80-120 fő a téli hónapokban, 200-250 fő a nyári hónapokban.

Nemzetiségi összetétel a junior nyelvtanfolyamokon: lengyel, török, japán, kolumbiai, dél-koreai, olasz, spanyol, brazil, német, francia, kínai, cseh, orosz, magyar, és sok egyéb.

Átlag életkor a junior nyelvtanfolyamokon: 16,8 év. Átlag létszám a junior nyelvtanfolyamokon: 30-40 fő.

 

Tanfolyamok:

Standard angol nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét (délelőtti vagy délutáni tanfolyamok)

Intenzív angol nyelvtanfolyam 30 tanóra/hét

Délutáni tanfolyam 20 tanóra/hét

Éves nyelvi képzés / nyelvvizsga előkészítő

Egyéni képzés 2 tanóra/nap

Junior angol nyelvtanfolyam (14-21 éves korosztály számára)

 

Kezdési időpontok:

Érkezés vasárnap, tanfolyam kezdete hétfő, tanfolyam utolsó napja péntek, elutazás szombaton.

 

Kérje ajánlatunkat!

 

U20 reptéri transzfer :

Kérjük a repülőjegy foglalásakor az alábbi időpontokat figyelembe véve válasszanak repülőjáratot

 

Érkezés és elutazás: London Heathrow (LHR) repülőterére 8 – 20 óra között.

 

 

Szállás:

 

Standard apartman: Az apartmanok önellátóak, 3 hálószobásak, a tanulók osztoznak egy fürdőszobán, egy jól felszerelt konyhán, az apartmanban található TV is. Egy- és kétágyas szobák foglalhatók. Egyes apartmanok 10-15 perces sétára találhatóak az iskolától, mások 15 perces útra tömegközlekedéssel. A közös együtt élés alkalmas arra, hogy a tanórák után is gyakorolják a diákok az idegen nyelvet, valamint jó, hogy a délutáni és szabadidős programokra nem egyedül kell elmenni, hanem lehet a lakótárssakkal együtt. Takarítás időszakosan, így kérjük a diákok a napi takarításról egyénileg gondoskodjanak, takarítás felár ellenében a helyszínen kérhető,  ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A városközpont 20-25 perc alatt érhető el tömegközlekedéssel. Check in: 12:00-18:00

Kaució: 50 GBP

Vendéglátó család/félpanzió: Amennyiben érdeklődik az ország kultúrája, az emberek életstílusa, szokásai és mindennapjai iránt, akkor ez a legmegfelelőbb elhelyezés. A családok tömegközlekedéssel 15-35 percre laknak a nyelviskolától. Egy- vagy kétágyas szobák választhatók, félpanziós ellátással. Főszezonban egyágyas szobafoglalás nem minden esetben lehetséges. Takarítást a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs. A városközpont 15-35 perc alatt érhető el tömegközlekedéssel. Check in: 09:00-22:00

Kaució: családtól függő, de általában nincs.

 

Junior szállástípusok (14-21 éves korosztály számára)

Vendéglátó család: Elhelyezés kétágyas szobákban, esetenként háromágyas szobákban, teljes ellátással (csomagolt ebéd). A családok tömegközlekedéssel 15-35 perces útra laknak a nyelviskolától. Takarítást hetente egyszer a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

Kaució: családtól függő, általában nincs.

Vissza
Kérje ajánlatunkat!