Nyelvtanulás Brightonban

Amikor a 18. században Brighton a királyi család kedvenc nyaralóhelyévé vált, az angol arisztokrácia nagy része is követte őket. Ennek eredményeképpen Brighton a kifinomultság és az elvarázsolt szépség  jelképévé vált, és még ma is az. Akár a városban megrendezendő rengeteg sporteseményt nézzük, akár egy vacsorát valamelyik híres étteremben, egy éjszakai kiruccanást vagy egyszerűen csak egy kiadós sétát a promenádon Brighton az a hely ahová muszáj eljutnunk. 

 

Nyelviskola Brightonban:

Az iskola Brighton sétáló utcájával merőleges utcában található, közel a városközponthoz, a nevezetességekhez és a tengerparthoz. Egész évben fogadja a diákokat, de nyáron főleg a fiatalabb korosztály számára kedvelt helyszín. Az iskola a 14 tanteremmel, társalgóval, tv-vel, rádióval felszerelt, valamint saját kis kerttel, könyvtárral, tanuló és társalgó helységgel rendelkezik. Internet csatlakozási lehetőség, széf az iskolában. A kollégium a tengerparton helyezkedik el, séta távolságra az iskolától.

 

Néhány információ a diákokról:

Nemzetiségi összetétel a felnőtt nyelvtanfolyamokon: német, török, spanyol, olasz, dél-koreai, kolumbiai, lengyel, francia, brazil, japán, skandináv, orosz, osztrák, magyar, cseh, holland, és sok egyéb. Átlag életkor a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 25,7 év a téli hónapokban, 20,6 év a nyári hónapokban. Átlag létszám a felnőtt nyelvtanfolyamokon: 50-100 fő télen, 250 fő nyáron.

Nemzetiségi összetétel a junior nyelvtanfolyamokon: német, török, spanyol, olasz, dél-koreai, kolumbiai, lengyel, francia, brazil, japán, skandináv, orosz, osztrák, magyar, cseh, holland, és sok egyéb. Átlag életkor a junior nyelvtanfolyamokon: 15,9 év. Átlag létszám a junior nyelvtanfolyamokon: 100-120 fő.

 

Tanfolyamok:

Standard angol nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét

Intenzív angol nyelvtanfolyam 30 tanóra/hét

Éves nyelvi képzés / nyelvvizsga előkészítő

Egyéni képzés 2 tanóra/nap

Üzleti tanfolyam 20+10 tanóra/hét

Junior angol nyelvtanfolyam (14-21 éves korosztály számára)

 

Kezdési időpontok:

Érkezés vasárnap, tanfolyam kezdete hétfő, tanfolyam utolsó napja péntek, elutazás szombaton. Kollégium esetén az elutazás pénteken!

A vastagított időpontokon kezdő tanfolyamok is indulnak.

Elegendő létszám hiányában a tanfolyamok nem indulnak, illetve kiemelt időszakban igény esetén további időpontokban is indít tanfolyamot az iskola.

 

U20 reptéri transzfer :

Kérjük a repülőjegy foglalásakor az alábbi időpontokat figyelembe véve válasszanak repülőjáratot

 

Érkezés és elutazás: London Heathrow (LHR) vagy London Gatwick (LGW) repülőterére

9 – 19 óra között.

 

Szállás:

Kollégiumok és szálloda foglalása esetén elutazás pénteken, hosszabbítás éjszaka a szabad kapacitás függvényében foglalható!

Standard apartman: Az apartmanok önellátóak, 5-6 hálószobásak, 6-8 tanuló osztozik egy fürdőszobán és egy jól felszerelt konyhán. Egy- és kétágyas szobák foglalhatók. Az apartmanok kb 5-10 perces sétára találhatóak az iskolától, a strand 15-30 perc gyalog vagy tömegközlekedéssel. Takarítás hetente kétszer, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

Kaució: 20 GBP vagy EUR

 

Club Residence:

vasárnap – elutazás pénteken!

A kollégium 15 perc sétatávolságra fekszik az iskolától, közvetlenül a tengerparton, újonnan és modernül berendezett egy és kétágyas szobákkal, 24 órás recepció, étterem, pub áll a vendégek rendelkezésére. A szobák konyhával és fürdőszobával felszereltek, étkezés külön foglalható.

Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat és törölköző van. Ingyenes wifi a szobákban.

Kaució: nincs.

 

Vendéglátó család/félpanzió: Amennyiben érdeklődik az ország kultúrája, az emberek életstílusa, szokásai és mindennapjai iránt, akkor ez a legmegfelelőbb elhelyezés. A családok tömegközlekedéssel 20-30 percre laknak a nyelviskolától. Egy- vagy kétágyas szobák választhatók, félpanziós ellátással. Főszezonban egyágyas szobafoglalás nem lehetséges. Takarítás a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

Kaució: családtól függő, de általában nincs.

 

Junior szállástípusok (14-21 éves korosztály számára)

Kollégiumok/Aparthotelek  foglalása esetén elutazás pénteken!

 

Vendéglátó család: Elhelyezés két- és háromágyas szobákban, teljes ellátással (csomagolt ebéd). A családok tömegközlekedéssel 20-30 perces útra laknak a nyelviskolától, főszezonban akár 60 percre. Takarítást hetente kétszer a család intézi, ágyneműhuzat van, törölköző nincs.

Kaució: családtól függő, általában nincs.

14-17 éves tanulók vagy 18-21 éves tanulók osztozhatnak egy szobán.

 

Club Residence:

Csak 16 éves felüli tanulóknak foglalható!

Elhelyezés 3-4 ágyas felújított, modern berendezésű szobákban, a szobák konyhával, tv-vel és telefonnal felszereltek. Teljes ellátás. Takarítás hetente egyszer, ágyneműhuzat és törölköző van, a szobákban ingyenes a wifi. Az iskolától 15 perces sétára helyezkedik el a kollégium. Az épület a tengerpart mellet fekszik, bolt 10 perces sétára található.

Kaució: 30 GBP

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!