Nyelviskola Bostonban

Boston az USA egyik legrégibb és talán kulturálisan az egyik legfontosabb városa.

 

 

A várost 1630-ban alapították, melynek nyomait ma is láthatjuk az épületeken. Sokszor említik, hogy Boston europaias város, mert 400 éves épületeket, házakat találunk a felhőkarcolók szomszédságában.

Boston nemcsak az építészete miatt történelmi település, hanem azért is mert számtalan turista látogat el ide évente, hogy minél többet megtudjon

az USA egyik legfontosabb történelmi eseményéről az Amerikai Függetlenségi háborúról. Boston az Egyesült Államok tudományos központja, hiszen több mint 100 főiskola és egyetem található a városban. A Föld legjobb diákjai érkeznek ide a világ minden tájáról, hogy itt folytassák tanulmányaikat. Ezek a brilliáns elméjű fiatalok együtt a bostoniakkal különleges, vidám és pezsgő mindennapi hangulatot teremtenek a városban. Boston mindezek mellett ideális hely vásárolni, várost nézni és megízlelni a amerikai konyhát. Boston és a környék számos látnivalót tartogat, melyek között mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.

 

 

 

Nyelviskola Bostonban:

Az angol nyelviskola modern berendezéssel rendelkezik és felszerelt a szükséges eszközökkel. Az iskolában 8 tágas terem, recepció, számítógépterem internettel és konyha található.Egy patinás épületben kapott helyet a belvárosban. Az épület csak pár perc sétára van a legközelebbi metró megállótól. Minden látnivaló csak egy kőhajításra található innen. A belvárosban számos étterem, üzletek sorakozik, így a diákok az angol nyelvtanfolyam után gyorsan bekaphatnak valami harapnivalót, vagy beülhetnek egy kellemes helyre új ismerőseikkel.

 

 

Tanfolyamok:


Vakációs angol nyelvtanfolyam 10 tanóra / hét

Általános angol nyelvtanfolyam 20 tanóra / hét

Intenzív angol nyelvtanfolyam 30 tanóra / hét

Szuper intenzív angol nyelvtanfolyam 40 tanóra / hét

Junior általános angol nyelvtanfolyam (16-21 éves korosztály számára)  20 tanóra / hét

 

Kezdési időpontok:

Érkezés vasárnap, tanfolyam kezdete hétfő, tanfolyam utolsó napja péntek, elutazás szombat, check-in: 14:00-0:00

 

Az iskola zárva tart a következő ünnepnapokon: Elegendő létszám hiányában a tanfolyamok nem indulnak, illetve kiemelt időszakban igény esetén további időpontokban is indít tanfolyamot az iskola.

 

U20 reptéri transzfer :

Kérjük a repülőjegy foglalásakor az alábbi időpontokat figyelembe véve válasszanak repülőjáratot

 

Érkezés és elutazás: Boston Logan International (BOS) repülőterére  9 – 21 óra között érkező járattal. Más időpont lekérés alapján.

 

Szállások:

Vendéglátó család:
A vendéglátó családok egyágyas szobát biztosítanak (ágyneművel), választható félpanziós vagy teljes ellátás (hideg ebéd csomag). Tömegközlekedés segítségével a vendéglátó családoktól 10-50 perc alatt lehet eljutni a nyelviskolához.

 

Junior szállástípusok (14-21 éves korosztály számára)

Vendéglátócsalád: A vendéglátó családoknál kétágyas elhelyezésre van lehetőség. Tömegközlekedéssel kb 40-60 perces utazásra laknak az iskolától. A családoknál reggelit és vacsorát biztosítanak a diákok számára, ebédre pedig csomagolt szendvicsebédet készítenek.

 

Kérje ajánlatunkat!

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!