Sanctuary villák

Sanctuary villák

 

Az Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Görögország és Horvátország kultúrális emlékekben gazdag és csodálatos természeti környezetben található részein bérelhető luxus villák nemcsak szállást nyújtanak pihenéséhez de egy életérzést is átadnak Önnek, hiszen mindig a természettel és a helyi építészeti stílussal összhangban levő, legtöbbször nagy múlttal rendelkező épületekre esett a választás.

 

Aki eltölt egy kis időt a Sanctuary villák egyikében, az élet művészetet tanulmányozza: megismerkedhet a környék nevezetességeivel, belekóstolhat a helyi konyhaművészetbe, átadhatja magát a sport szenvedélyének vagy akár az édes semmittevésnek... mindezt felsőfokon.

 

Mivel nem vagyunk egyformák, személyre szabott szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit a Sanctuary: Önnek lehetősége van arra, hogy csak az alapszolgáltatást vegye igénybe, de ha kívánja, személyzetet biztosítanak nyaralásához, megszervezik városnéző túráit, helyi séf biztosítja, hogy étkezései a legjobb hangulatban teljenek vagy éppen ismerteti meg Önt a helyi specialitások elkészítésének rejtelmeivel.

 

Engedjen a kísértésnek és használja ki az élet örömeit!

 

Aktuális árainkról érdeklődjön irodánkban vagy kérje ajánlatunkat.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyintézőnkkel az alábbi elérhetőségek egyikén:
Telefon: (1) 345-1588
E-mail: info@tensi.hu

 

 

Kérje ajánlatunkat!

 

Sanctuary villák bemutatása

A Sanctuary Európa legfestőibb tájain gondos odafigyeléssel választotta ki azokat a villákat, ahol Ön igazán hercegnek érezheti magát.


Vissza
Kérje ajánlatunkat!