Kedves Utasaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk a koronavírus járvány okozta rendkívüli intézkedések miatt budapesti ügyfélszolgálati irodája 2020. március 16-tól zárva tart. A Tensi Utazási Iroda zavartalanul működik, csatlakozott a Home Office rendszerhez. Munkatársaink elérhetőségeit megtalálja a részletes tájékoztató oldalon.

Köszönjük megértésüket! - a Tensi csapata

Részletek itt >>

Provence-i barangolások

csoportos körutazás

 

 

Felejthetetlen utazásra invitáljuk Provence és a Cote d’Azur varázslatos vidékére, ahol a tenger türkizkék, a levegő olívaolaj, levendula és kakukkfű illatot áraszt, és júniusban virágba borulnak a meseszép levendulamezők!

 

Jelentkezés lezárva.

 

Dátum: 2020. június 18-23.

Időtartam: 6 nap / 5 éj

Utazás: menetrendszerinti diszkont repülőjárattal

Repülési idő: kb. 2 óra

Elhelyezés: 3 csillagos szállodában

Ellátás: reggeli, 1 ebéd

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

Provence-i barangolások ajánlatunk programleírása


1. nap: utazás Nizzába

Elutazás Budapestről Nizzába kora reggel közvetlen járattal, érkezés a reggeli órákban. Rövid városnézés a Francia Riviéra fővárosában, Nizzában, majd transzfer a Provence Velencéjének is nevezett hangulatos Martigues városkába, ahol a szállásunk is lesz, érkezés este (5 éj).


2. nap: Avignon és környéke

Egész napos kirándulás Avignon környékén: látogatás a híres római kori vízvezetéknél, a Pont du Gard-nál, majd Avignonban: a középkori pápai székhely a csodálatos pápai palotával és a híres Saint Benezet híddal vonzza a látogatókat. Les Baux de Provence a nap utolsó állomása, az ősi, sziklára épült városka Franciaország legszebb települései közé tartozik, a környező mesés táj az olajfaligetekkel és szőlőskertekkel sok művészt megihletett már.


3. nap: Camarque, Arles

Délelőtt látogatás Camarque mesés vidékén, ahol meglátogatunk egy helyi farmot; házigazdánk bevezet a bikatenyésztés rejtelmeibe és megmutatja mindennapi életüket a gazdaságban. Ebéd a farmon tipikus helyi ételekkel. Arles római kori emlékeinek megtekintésével zárul a nap, visszautazás a szállodába.


4. nap: A Lubéron vidék csodái

Lubéron vidék felfedezésére indulunk: elsőként látogatás a kristálytiszta La Sorgue partján található Fontaine de Vaucluse apró hidakkal és vízimalommal tarkított hangulatos városkájában. További látnivalók a nap folyamán: a Franciaország legszebb falvai közé sorolt, sziklára épült Gordes impozáns katedrálisával és várával, Roussillon, a környék vörös kövéből épült épületeivel, végül fotószünet az utazási magazinokban fel-felbukkanó román kori cisztercita Sénanque apátságnál a környező levendulamezőkkel.


5. nap: Aix en Provence, Calanque de Cassis, Marseille

Délelőtt Aix en Provence-ba, a szökőkutak, a paloták és a mediterrán életérzés legendás városába látogatunk, majd Cassis festői öbleit fedezzük fel egy kb. 1 órás hajókirándulás során a gyönyörű Calanque de Cassis öblökben, majd a napot Marseille híres kikötővárosában zárjuk.


6. nap: utazás Budapestre

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer a nizzai repülőtérre, utazás Budapestre, érkezés a késő délutáni órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

2020. június 18.

kétágyas 259 900
egyágyas 319 900

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 5 éjszakára reggelivel, egy ebéd, programok a leírás szerint, Calanques de Cassis hajókirándulás, belépő a Pápai Palotába Avignonban, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 39 000 Ft/fő, feladott poggyász: kb. 19 000 Ft/10 kg-os vagy kb. 29 000 Ft/20 kg-os csomag, belépőjegyek a nevezetességekhez (helyszínen fizetendő, kb. 20 EUR/fő), borravaló (helyszínen fizetendő, kb. 20 EUR/fő), utasbiztosítás.

 

Provence-i barangolások


Vissza
Kérje ajánlatunkat!