Bordeaux

csoportos városlátogatás

Előfoglalási kedvezmény

3 hónappal indulás előtt: 12 000 Ft/fő

 

 

Ne csak a borok és a borvidék jusson eszünkbe Bordeaux hallatán, hiszen a város és a környék számos látnivalóval is várja látogatóit!

 

Dátum: 2020. szeptember 4-7.

Időtartam: 4 nap / 3 éj

Utazás: Közvetlen menetrend szerinti diszkont légitársasági repülőjárattal

Repülési idő: kb. 1,5 óra

Elhelyezés: 4 csillagos 

Ellátás: Reggeli, 1 kóstoló

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

 

Bordeaux ajánlatunk programleírása


1.nap Bordeaux

Érkezés Bordeaux-ba a kora délutáni órákban. Autóbuszos panoráma városnézés Bordeaux-ban. A középkori hagyománytól a 18. század eleganciájáig felfedezzük Bordeaux történelmének különböző fénykorát, amelyet a borkereskedelem és a különböző gyarmati hatások dominálnak. Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Szállás Bordeaux (3 éj)

 

2.nap Bordeaux

Délelőtt gyalogos városnézés az elegáns belvárosban. Az útvonal érinti a legfontosabb műemlékeket, mint pl. a Quinconces teret, mely Európa legtágasabb belvárosi tere, a Nagyszínházat, a Tőzsdepalotát – az óváros számos tere, kézművesboltjai, a teraszos kávézói hatására azonnal a francia életérzés keríti hatalmába a látogatót. Délután szabadidő, lehetőség a város további látnivalóinak egyénileg történő felfedezésére. Többek között a borkészítés történetének ú bemutatását célzó új központ, a Cité du Vin, egy olyan futurisztikus épület a bordeaux-i Garonne folyó partján, amely a környék borkultúrájának kapuját hivatott szimbolizálni, ugyanakkor a modern Bordeaux jelképévé válik. A 13 350 m² Cité du Vin, a bor történetének különböző korszakaiba és helyszíneire repíti a látogatókat.

 

3.nap Saint Emilion

Egész napos kirándulás a Bordeaux-tól 45 km-re fekvő, az UNESCO védelme alatt álló középkori kisvárosba, Saint Emilionba. A kisváros körül több, mint egy km hosszan megmaradt a régi várfal, így azok közé a ritka középkori francia városok közé sorolható, melyek bástyafallal vannak körülvéve. A román stílusban épült városrészek ritkaságnak számítanak Franciaországban, így Saint Emilion műemlékei egyedülállónak számítanak. A városnézés után látogatás a Chateau Coutet birtokon, ahol a gazdaság megtekintését borkóstoló zárja. Visszautazás Bordeaux-ba.

 

4. nap Chateau de La Brede, hazautazás

Bordeaux-tól kb. 20 km-re áll a Montesquieu család vára, ahol a híres francia filozófus született és élt. A tóval körülhatárolt gótikus várhoz tartozó kertekben is gyönyörködhetünk. A történelmi védettség alatt álló kastély mai napig őrzi Montesquieu szellemét és közel 800 év történelmét.

Transzfer a repülőtérre, hazautazás.

 

  

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

 

2020. szeptember 4.

kétágyas

  239 900

egyágyas

  299 900

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, kézipoggyász, fedélzeti poggyász, szállás 3 éjszakára reggelivel, transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték 28 000 Ft/fő, helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó, feladható poggyász 10 kg-s 12 000 Ft/db vagy 20 kg-s 21 000 Ft/db, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

   

Bordeaux


Vissza
Kérje ajánlatunkat!