Kedves Utasaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk a koronavírus járvány okozta rendkívüli intézkedések miatt budapesti ügyfélszolgálati irodája 2020. március 16-tól zárva tart. A Tensi Utazási Iroda zavartalanul működik, csatlakozott a Home Office rendszerhez. Munkatársaink elérhetőségeit megtalálja a részletes tájékoztató oldalon.

Köszönjük megértésüket! - a Tensi csapata

Részletek itt >>

A nápolyi öböl a Dél, ami elvarázsol

csoportos városlátogatás

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt szeptember: 13 000 Ft/fő kedvezmény

3 hónappal indulás előtt október: 12 000 Ft/fő kedvezmény

 

A nyüzsgő nagyváros, Nápoly és a sziklafalakon meghúzódó, mesébe illő kisvárosok, a félsziget szebbnél szebb természeti szépségei örök élményt nyújtanak mindazok számára, akik csak egyszer is itt jártak!

 

Dátum: 2020. szeptember 12-15., október 10-13.

Időtartam: 4 nap / 3 éj

Utazás: Közvetlen menetrend szerinti diszkont repülőjárattal

Repülési idő: kb. 1,5 óra

Elhelyezés: 4 csillagos szállodában

Ellátás: Félpanzió a szállodában

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

A nápolyi öböl a Dél, ami elvarázsol ajánlatunk programleírása


1.nap  Érkezés

Elutazáés Budapestről, érkezés Nápolyba a kora esti órákban. Transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Rövid szabadidő, majd vacsora a szállodában. Szállás Castellamare di Stabia (3 éj).

 

2.nap  Capri

Reggeli a szállodában. Utazás hajóval Capri szigetére. Séta Anacapriban, a sziget hangulatos kisvárosában. Lehetőség Axel Munthe villájának megtekintésére, majd séta Capri városkába, a híres Piazetta-n, valamint Augustus Császár kertjében, ahonnan csodálatos a kilátás a Faraglioni sziklákra. Fakultatív programlehetőség: csónaktúra a sziget partja mentén (az ár nem tartalmazza). Délután utazás hajóval Sorrentóba, kb. 1,5 óra szabadidő, majd transzfer vissza a szállodába. Vacsora.  

 

3.nap  Az Amalfi-part

Reggeli a szállodában. Egész napos kirándulás a világ egyik legszebb partvonala mentén Amalfiba, Campania tartomány és egész Olaszország egyik leghíresebb idegenforgalmi központjába. Útközben Positano megtekintése kilátóból. AS városnézést és a rövid szabadidőt követően továbbutazás Amalfiból Ravello megkapó szépségű városkájába. Itt található a Villa Rufolo, melynek kertje megigézte Wagnert (itt születik Klingsor kertje a Parsifalból). Visszaérkezés a szállodába az esti órákban, vacsora.

 

4. nap Pompei, Nápoly és hazautazás

Reggeli a szállodában, látogatás Pompeiben, az i.sz.. 79 augusztus 24-én kitört Vezúv tűzhányóból kiáramló hamu és lávakő fedte város XVIII. század közepén napvilágra került maradványait bemutató ásatási területen. Továbbutazás Nápolyba. Panoráma és gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel a rendkívül színes, különleges hangulatú, csodálatos természeti környezetben fekvő városban. Transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre a késő órákban.

 

A programok sorrendje változhat!

  

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

2020. szeptember 12.

2020. október 10.

kétágyas

239 900

232 900

egyágyas

273 900

266 900

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, kézipoggyász, fedélzeti poggyász, elsőbbségi beszállás, szállás 3 éjszakára standard szobában félpanzióval, transzferek, hajójegy Caprira, kirándulások autóbusszal, útlemondási biztosítás.
A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 28 000 Ft/fő, belépők (kb. 40,00 €-, mely a helyszínen fizetendő). 10 kg-s feladható poggyász díja 17 000 Ft/db; 20 kg-s feladható poggyász díja. 22 000 Ft/db; betegség-, poggyász- és balesetbiztosítás.

   

A nápolyi öböl a Dél, ami elvarázsol


Vissza
Kérje ajánlatunkat!