A fenséges Dolomitok

csoportos városlátogatás

Foglaljon 13 000 Ft/fő kedvezménnyel január 31-ig!

 

Olaszország? vagy mintha Ausztriában lennénk? Ahol cappuccino helyett Kaffee-t is kérhetünk Sacher tortával? Olaszul vagy inkább németül értenek meg minket jobban? Egy biztos! Ez egy „másmilyen” Olaszország!

 

Dátum: 2020. április 15-19.

Időtartam: 5 nap / 4 éj

Utazás: Közvetlen menetrend szerinti diszkont légitársasági repülőjárattal

Repülési idő: kb. 1,5 óra

Elhelyezés: 3 csillagos 

Ellátás: Félpanzió, prosecco kóstoló

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

A fenséges Dolomitok ajánlatunk programleírása


1.nap Levico Terme

Elutazás Budapestről a kora délutáni órákban Treviso repülőterére. Utazásunk első állomása Levico Terme, Trentino tartomány csodálatos fekvésű, termálfürdőiről híres kisvárosa. A buszút a prosecco hazája mellett halad el, így nem maradhat ki a programból kóstolóval egybekötött borospince látogatás. Érkezés a szállodába az esti órákba, vacsora. Szállás Levico Terme (1 éj)


2.nap Trento

Délelőtt a Dolomitok égnek törő csúcsai között elhelyezkedő régióba indulunk. Városnézés idegenvezteséssel Trentino tartomány olasz nyelvű megyéjének székhelyén, a magas hegyek övezte kis ékszerdobozban, Trentoban. Továbbutazás, érkezés a kora esti órákban a szállodába. Vacsora. Szállás Bolzano (3 éj)

 

3.nap Bolzano, Merano

Egész napos kirándulás a Dél-Tiroli tartományban. Városnézés a megyeszékhelyen Bolzánóban, ahol döntően már a német nyelvet beszélik. A város – számos látnivalóján túl – különös hangulatát a latin és a germán kultúra találkozásának is köszönheti, melyek valójában máig nem olvadtak össze teljes mértékben. A városnézést követően a nap következő állomása Merano. Elegáns üzleteivel, kitűnő éttermeivel és patinás nagyszállóival ízelítőt ad a látogatónak a régi Európából. A város az Alpok legnagyobb és leghíresebb gyógyfürdőjeként több mint egy évszázadig volt a felső tízezer társas életének színhelye. Vacsora a szállodában.


4. nap Dolomitok

Kirándulás autóbusszal. Először a smaragd színű vízével csalogató Carezza tóhoz látogatunk, amely a legszebb alpesi tavak egyike. Áttetsző víze mélyén tisztán kivehetők a sziklák, tükrében pedig megkettőződnek a környező ősfenyves fái. Vigo di Fassa felé vesszük utunkat (1380 m), ahol káprázatos látvány fogad bennünket – a Dolomitok legismertebb csúcsait csodálhatjuk meg innen. A nap Ortisei-ben (St.Ulrich), a 1240 m magasságban található városkában ér véget. A csodálatos fekvésén túl a városban a népművészet iránt érdeklődők csemegéje lehet a grödneri ladin fafaragványok állandó kiállítása. Vacsora a szállodában

 

5. nap Hazautazás

Reggeli után transzfer Trevisoba, hazautazás a kora délutáni órákban. Transzferidő kb. 3 óra.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

2020. április 15.

kétágyas 249 900
egyágyas 285 900

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, kézipoggyász, fedélzeti poggyász, szállás 4 éjszakára félpanzióval, transzferek, a programban szereplő kirándulások autóbusszal, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték 28 000 Ft/fő, helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó, feladható poggyász 10 kg-s 13 000 Ft/db vagy 20 kg-s 18 000 Ft/db, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

 

A fenséges Dolomitok


Vissza
Kérje ajánlatunkat!