Kedves Utasaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk a koronavírus járvány okozta rendkívüli intézkedések miatt budapesti ügyfélszolgálati irodája 2020. március 16-tól zárva tart. A Tensi Utazási Iroda zavartalanul működik, csatlakozott a Home Office rendszerhez. Munkatársaink elérhetőségeit megtalálja a részletes tájékoztató oldalon.

Köszönjük megértésüket! - a Tensi csapata

Részletek itt >>

Jordánia izraeli kitérővel Pünkösdkor pihenéssel Aqaba tengerpartján

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Előfoglalási kedvezmény:

2 hónappal indulás előtt: 9 000 Ft/fő

 

Jordánia és a Szentföld számtalan látnivalóval kápráztatja el látogatóit: ősi várak, sivatagok, bibliai emlékhelyek, tengerpartok várnak felfedezésre. Felejthetetlen élmény lesz a lebegés a Holt-tenger vizében.

 

Dátum: 2020. május 27-június 3.

Időtartam: 8 nap/6 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: kb. 4,5 óra

Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban

Ellátás: Félpanzió

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő (a fakultatív program 10 fő)

 

Jordánia izraeli kitérővel Pünkösdkor pihenéssel Aqaba tengerpartján ajánlatunk programleírása

 

1.nap: Betlehem
Elutazás Budapestről a reggeli órákban, utazás isztambuli átszállással Tel Aviv-ba, érkezés délután transzfer Betlehembe, ahol a szállásunk és vacsoránk lesz (2 éj).


2. nap: Jeruzsálem

Elsőként a betlehemi Születés templomát látogatjuk meg, majd az Olajfák hegyéről tárul elénk Jeruzsálem városának látképe, innen indulunk Izrael egyik legjelentősebb városának felfedezésére. Séta a Gethsemane kertben, láthatjuk a Nemzetek templomát, majd a Bibliából is ismert Sion hegyen látogatjuk meg a Cenákulumot, az utolsó vacsora helyszínét. Délután a Dung kapun át jutunk az óvárosba. Jeruzsálem fallal körülvett óvárosa keresztény, zsidó, örmény és muszlim negyedekre oszlik. A Siratófal megtekintése után a Via Dolorosán teszünk egy sétát a Szent Sír templomig.


3. nap: Holt-tenger

Reggel útnak indulunk, és átlépjük a Jordán határt, majd Földünk egyik legkülönlegesebb tavához, a Holt-tengerhez látogatunk el. Magas sótartalmának köszönhetően vizének jelentős gyógyító erőt tulajdonítanak. A szobák átvétele után vacsoráig szabad program a Holt-tenger partján található szállodában (1 éj).


4. nap: Nébó-hegy, Madaba, Kerak
Első megállónk a Nébó-hegy, a Biblia szerint ide ment fel Mózes, hogy halála előtt még megpillanthassa az ígéret földjét. Következő megállónk Madaba, mely legismertebb látnivalója a Jeruzsálem és a Szentföld térképét ábrázoló 6. századi mozaik. Kerak, a Szentföld legjelentősebb keresztes vára, a 12. században épült. A magaslatról tiszta időben csodálatos kilátás nyílik a Holt-tengerre. A szállásunk Petrában lesz (1 éj).


5. nap: Petra
Az mai napot Petra felfedezésével töltjük. 1 km hosszú sziklahasadékon keresztül haladva érjük el a nabateusok egykori fővárosát, megcsodáljuk a vörös sziklából kifaragott város monumentális templomait, színházait, síremlékeit és lakóházait. Továbbutazás a Vörös-tengerhez, Aqabába (2 éj).


6. nap: Aqaba
Szabad program, kikapcsolódás Aqaba tengerpartján, vagy fakultatív program: Dzsip szafari Wadi Rum-ban: 24.900 Ft/fő.


7. nap: Aqaba
Szabad program, kijelentkezés a szobából, kikapcsolódás Aqaba tengerpartján, vagy fakultatív program: 2 órás koralles és snorkelezés üvegfenekű hajóról: 13.500 Ft/fő. Este búcsúvacsora, majd késő este transzfer a repülőtérre.


8. nap: utazás Budapestre

Elutazás kora hajnalban isztambuli átszállással, érkezés Budapestre a reggeli órákban.


A programok sorrendje változhat.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj Ft/fő

2020. május 27.

Kétágyas elhelyezéssel

339 900

Egyágyas elhelyezéssel

409 900

Közvetlen tengerparti 5 csillagos hotel felára Aqabán, kétágyas szobában (2 éj)

 48 900

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, 6 éjszaka szállás félpanziós ellátással, programok a leírás szerint, magyar idegenvezetés, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 59 000 Ft/fő, kilépési illeték (helyszínen fizetendő, kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás, borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 40 USD/fő).

 

Jordánia körutazás pihenéssel Aqaba tengerpartján


Vissza
Kérje ajánlatunkat!