Provence-i barangolások

csoportos körutazás

 Garantált indulás! Utolsó 2 hely!

 

Felejthetetlen utazásra invitáljuk Provence és a Cote d’Azur varázslatos vidékére, ahol a tenger türkizkék, a levegő olívaolaj, levendula és kakukkfű illatot áraszt, és júniusban virágba borulnak a meseszép levendulamezők!


Dátum: 2019. június 7-12.

Időtartam: 6 nap/5 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjárattal

Repülési idő: Kb. 1 óra 50 perc

Elhelyezés: 3-csillagos szállodában

Ellátás: Reggeli, egy ebéd

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 20 fő

  

 

Provence-i barangolások ajánlatunk programleírása


1. nap: utazás Nizzába

Elutazás Budapestről Nizzába, érkezés a délutáni órákban. Rövid városnézés a Francia Riviéra fővárosában, Nizzában, majd transzfer a Provence Velencéjének is nevezett hangulatos Martigues városkába, ahol a szállásunk is lesz (5 éj). Érkezés a szállodába késő este.

 

2. nap: Avignon és környéke

Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás Avignon környékén: látogatás a híres római kori vízvezetéknél, a Pont du Gard-nál, majd Avignonban: a középkori pápai székhely a csodálatos pápai palotával és a híres Saint Benezet híddal vonzza a látogatókat. Les Baux de Provence a nap utolsó állomása, az ősi, sziklára épült városka Franciaország legszebb települései közé tartozik, a környező mesés táj az olajfaligetekkel és szőlőskertekkel sok művészt megihletett már.

 

3. nap: Camarque és Arles

Délelőtt látogatás Camarque mesés vidékén, ahol meglátogatunk egy helyi farmot; házigazdánk bevezet a bikatenyésztés rejtelmeibe és megmutatja mindennapi életüket a gazdaságban. Ebéd a farmon tipikus helyi ételekkel. Arles római kori emlékeinek megtekintésével zárul a nap, visszautazás a szállodába.

 

4. nap: A Lubéron vidék csodái

Reggeli a szállodában, majd a Lubéron vidék felfedezésére indul programunk: elsőként látogatás a kristálytiszta La Sorgue partján található Fontaine de Vaucluse apró hidakkal és vízimalommal tarkított hangulatos városkájában. További látnivalók a nap folyamán: a Franciaország legszebb falvai közé sorolt, sziklára épült Gordes impozáns katedrálisával és várával, Roussillon, a környék vörös kövéből épült épületeivel, végül fotószünet az utazási magazinokban fel-felbukkanó román kori cisztercita Sénanque apátságnál a környező levendulamezőkkel.

 

5. nap: Aix en Provence, Calanque de Cassis és Marseille

Délelőtt Aix en Provence-ba, a szökőkutak, a paloták és a mediterrán életérzés legendás városába látogatunk, majd Cassis festői öbleit fedezhetik fel egy kb. 1 órás hajókirándulás során a gyönyörű Calanque de Cassis öblökben, majd a napot Marseille hires kikötővárosában zárjuk.

 

6. nap: utazás Budapestre

Reggeli után rövid szabad program, majd kijelentkezés a szállodából, visszautazás a nizzai repülőtérre, hazautazás Budapestre, érkezés a koraesti órákban.

 

Kérje ajánlatunkat!

 

Részvételi díj – Ft/fő

június 7.

kétágyas

249 900

egyágyas

309 900

3. fő pótágyon

199 900

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, szállás 5 éjszakára reggelivel, egy ebéd, transzferek és programok a leírás szerint, Calanques de Cassis hajókirándulás, belépő a Pápai Palotába Avignon-ban, útlemondási biztosítás. 
A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 39.000 Ft/fő, 20 kg-os feladott poggyász: kb. 10.000 Ft/10 kg-os csomag vagy kb. 30 000 Ft/20 kg-os csomag, belépőjegyek a nevezetességekhez (kb. 20 EUR), borravaló, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Provence-i barangolások


Vissza
Kérje ajánlatunkat!