Őszi körutazás a Benelux államokban

csoportos körutazás

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 11 000 Ft/fő

 

 

Bájos, csatornákkal szabdalt középkori városkák, ízletes sajtok, fenséges csokoládé és persze az utánozhatatlanul finom sörök hazájába látogatunk a Benelux államokban tett körutazásunkon.

 

Dátum 2019. október 22-27.

Időtartam 6 nap/5 éj

Utazás Menetrendszerinti repülőjárattal

Repülési idő Kb. 2 óra

Elhelyezés 3 és 4-csillagos szállodákban

Ellátás Reggeli

Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám 25 fő

 

Őszi körutazás a Benelux államokban ajánlatunk programleírása

 

1. nap: Amszterdam

Elutazás Budapestről Amszterdamba a kora reggeli órákban, érkezés után transzfer a belvárosba, ahol megkezdjük az ismerkedést Hollandia hangulatos fővárosával. A buszos városnézés során felfedezzük a régi és az új városrészeket is, a királyi palotát a Dam téren, a Nemzeti emlékművet, a csatornákon átívelő számtalan hidat és a bájos palotákat, kereskedőházakat. Délután szabad program során lehetőség nyílik hajózni egyet a csatornákon, vagy ellátogatni Amszterdam híres múzeumaiba, a Rijksmúzeumba vagy a Van Gogh múzeumba, (előzetes jegyfoglalás ajánlott). Transzfer a szállodába (1 éj), este szabad program Amszterdamban. 

 


2. nap: Gouda, Delft és Rotterdam

Goudában teszünk rövid látogatást az amszterdami reggeli után, megcsodáljuk a Waag és a gótikus városháza épületét. Továbbutazunk a tipikus holland kisvárosba, Delftbe, ami főleg az itt gyártott kék porcelánról híres. Felfedezzük a csatornákkal szabdalt városka óvárosát, majd Rotterdamba utazunk. Buszos városnézés a hatalmas kikötőjéről ismert modern városban és látogatás egy helyi piacon. Szállás Rotterdamban (1 éj).

 

  

3. nap: Brugge és Ghent

Belgium két legbájosabb városkájába látogatunk a nap folyamán, délelőtt a csatornákkal szabdalt Brugge-el ismerkedünk, sétát teszünk a tökéletes állapotban fennmaradt középkori óvárosban, megcsodáljuk a főtér gyönyörű épületeit, a harangtornyot és a városházát. A szabad program során részt vehetünk egy rövid hajókiránduláson vagy csak barangolhatunk a festői utcácskákban. A délutánt Ghent-ben töltjük: a St. Bavo katedrális, Gravensteen erődje, a városháza, a Graslei csatorna épületei és a harangtorony a fő látnivalók. A szabad program során megvacsorázhatnak és sétálhatnak egyet az óváros hangulatosan megvilágított utcácskáin, felejthetetlen élmény lesz! Este továbbutazás a Brüsszelben található szállásunkra. (1 éj).

 


4. nap: Brüsszel és Waterloo

Reggeli után buszos városnézés során megtekintjük az Atomium épületét, megismerjük, hogy az Európai Unió mely intézményeinek ad otthont a város és sétálunk egyet a gyönyörű Grand Place-on, majd a csokoládéboltok sokasága között a Manneken Pis szoborhoz. Brüsszelt elhagyva a waterlooi csata emlékhelyére látogatunk, felkeressük az Oroszlán-dombot és a csata jeleneteit megörökítő körképet. Délután továbbutazunk Luxemburgba, a szállás elfoglalása után szabad program (1 éj).

 


5. nap: Luxemburg és Orval

Délelőtt felfedezzük a Nagyhercegség gyönyörű fekvésű óvárosát és régi erődrendszerét, sétát teszünk a macskaköves utcákon, majd visszautazunk Belgiumba. Az Orval apátsághoz látogatunk, megcsodáljuk a középkori ciszterci apátság romjait és megismerkedünk a mai apátság területén élő közösség életével. A szerzetesek készítik a híres Orval trappista sört, amit megvásárolhatnak a helyszínen. Délután továbbutazás Antwerpenbe. Szállás Antwerpenben (1 éj).

 


6. nap: Antwerpen és Hága

Délelőtt Antwerpen városával ismerkedünk, látogatás a katedrálisban, ahol a város szülöttjének, Rubensnek két műremekét is megtekinthetjük. Antwerpen hatalmas kikötőjéről és gyémántkereskedelméről is híres, Belgium egyik legfontosabb városa. Délután továbbutazás Hágába, ismerkedés Hollandia kormányzati székhelyével, majd rövid szabadidőt követően transzfer az amszterdami repülőtérre. Visszautazás Budapestre az esti órákban.

 

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

október 22.

kétágyas

229 900

egyágyas

319 900

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 5 éjszakára reggelivel, transzferek és programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 40 000 Ft/fő, belépőjegyek a nevezetességekhez

(helyszínen fizetendő, kb 50 EUR/fő)

(kb 45 EUR), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, borravalók (kb 15 EUR).

 

Őszi körutazás a Benelux államokban


Vissza
Kérje ajánlatunkat!