Kedves Utasaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk a koronavírus járvány okozta rendkívüli intézkedések miatt budapesti ügyfélszolgálati irodája 2020. március 16-tól zárva tart. A Tensi Utazási Iroda zavartalanul működik, csatlakozott a Home Office rendszerhez. Munkatársaink elérhetőségeit megtalálja a részletes tájékoztató oldalon.

Köszönjük megértésüket! - a Tensi csapata

Részletek itt >>

Ír körutazás látogatással Észak-Írországban

csoportos körutazás

Jelentkezés lezárva!

 

Fedezze fel velünk a Smaragdsziget zöldellő tájait, barangoljon óceánparti sziklákon, tengerparti utakon, tavak, várromok és bájos városkák között, a nap végén pedig igyon meg egy Guinnesst a helyi pubban, a vidám helyiek dalolását hallgatva!

 

Dátum: 2020. május 12-20.

Időtartam: 9 nap/7 éj

Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 4 óra

Elhelyezés: 3 és 3+ csillagos szállodákban

Ellátás: Reggeli

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

  

 

Ír körutazás látogatással Észak-Írországban ajánlatunk programleírása


1. nap: Belfast

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban londoni átszállással Belfastba, majd rögtön a város felfedezésére indulunk: először látogatást teszünk az izgalmas Titanic látogatóközpontban, majd a város szívén áthaladva érjük el a hotelt. Este az energiaszintünknek megfelelően lehetőség van visszatérni a belvárosba és megvacsorázni. Szállás Belfastban (1 éj).

 

2. nap: Észak-Írország

Délelőtt a Giant’s Causeway különleges bazaltképződménye felé vesszük az irányt, majd ellátogatunk Derry falakkal körülvett városában. Szállás Donegal környékén (1 éj).

 

3. nap: Connemara tájai

Kis tavak százai, birkanyájak, kőfalak, apró farmok, elhagyatott homokos tengerpartok jellemzik ezt a tájat. Rövid megálló Leenane festői falvában, Írország egyetlen fjordja, a Killary Harbour partjainál, és látogatás a tóparton fekvő gyönyörű Kylemore apátságban és a kertjében. Szállás Galway környékén (1 éj).

 

4. nap: Moher sziklái, Bunratty

Reggel utunk a Burren karsztvidékén keresztül a Moher szikláihoz vezet: az Atlanti-óceán felett magasodó, hosszan elnyúló függőleges sziklafal lenyűgöző látvány. Továbbutazás Bunratty várához, melynek tornyából csodálatos kilátás nyílik a Ratty folyóra. Szállás Kerry vidékén (1 éj).

 

5. nap: Ring of Kerry

Írország legszebb tájain vezet utunk, az ún. Ring of Kerry útvonalon. Mesés panoráma nyílik az út több pontjáról az Atlanti-óceánra, a partvidék gazdag és változatos növényzete és apró falvak szegélyezik az utat, a hegyeken keresztül pedig Killarney tavaira nyílik kilátás. Látogatás a Muckross Gardens kertjeiben; a 19. századi szubtrópusi kertekben fekszik a Muckross udvarház impozáns épülete. Szállás a Killarney Nemzeti Park környékén (1 éj).

 

6. nap: Cork, whiskey lepárló, Rock of Cashel

A mai nap Kerry csodálatos tájain át vezet utunk, rövid megálló Corkban, majd Midleton-ban a Jameson Heritage Centerben ismerkedhetünk meg a híres ír whiskey történelmével. Utazás északra a látványos Cashel sziklájához, melyhez természetesen helyi mitológiai történet is társul. Szállás Kilkenny környékén (1 éj).

 

7. nap: Kilkenny-től Dublinig

Kilkenny hangulatos városkáját magunk mögött hagyva utunk az Írország kertjének is nevezett Wicklow megyén át vezet Glendalough-hoz, ami Írország legvarázslatosabb helyeinek egyike. A két tó völgyében fekvő kolostor-együttes romjai a 8. és a 12. századból maradtak fenn. Ezután látogatás a Powerscourt House látványos kertjeinél, majd irány a nyüzsgő főváros, Dublin és Temple Bar negyed esti hangulata, ahol lehetőség nyílik megkóstolni a finom helyi ételeket valamelyik kellemes ír pub-ban. Szállás Dublin belvárosában (1 éj).

 

8. nap: Dublin, utazás Budapestre

Városnézéssel zárjuk programunkat az ír fővárosban. A fő látnivalók: a Parlament épülete, a Trinity College, a St. Patrick katedrális, az O’Connel Street, a Phoenix Park és a György korabeli épületek a híres színes ajtókkal! Rövid szabadidő ebédelésre, majd délután transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre londoni átszállással, érkezés röviddel éjfél után.


A programok sorrendje változhat.

 

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

május 12.

kétágyas elhelyezéssel 299 900
egyágyas elhelyezéssel 399 900

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 7 éjszakára reggelivel, programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték kb. 49 000 Ft/fő, belépőjegyek (kötelezően fizetendő, kb. 35 000 Ft/fő), borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 20 EUR/fő), utasbiztosítás.

 

Ír körutazás látogatással Észak-Írországban


Vissza
Kérje ajánlatunkat!