Bretagne és Normandia dióhéjban

csoportos körutazás

Előfoglalási kedvezmény

3 hónappal indulás előtt: 11 000 Ft/fő

 

Felejthetetlen utazás vadregényes tájakon, középkori városokon, bájos kikötőkön át Mont Saint Michel szigetéig és Étretat sziklás partvidékéig  - tartsanak velünk!

 

Dátum 2020. május 15 - 19.

Időtartam 5 nap/4 éj

Utazás Menetrendszerinti repülőjárattal

Repülési idő Kb. 2 óra 20 perc

Elhelyezés 3-csillagos szállodákban

Ellátás Reggeli

Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám 25 fő

 

 

Bretagne és Normandia dióhéjban ajánlatunk programleírása

 

1. nap: elutazás Párizsba, Giverny, Rouen

Elutazás Budapestről kora reggel, érkezés Párizsba a délelőtti órákban. A repülőtéren buszra szállunk és Giverny-be utazunk, a kis faluban élt és alkotott Claude Monet, így a fő látnivaló Monet háza és kertje. A látogatás után lehetőség egy gyors ebédre, majd továbbutazás Rouen-ba. Délután ismerkedés Normandia fővárosával: séta az óváros fabetétes házai között, majd a Monet által is megörökített híres gótikus katedrális és Jeanne d’Arc vesztőhelyének megtekintése. Szállás Rouen-ban (2 éj).


2. nap: Honfleur, Fécamp és Étretat

Délelőtt Honfleur elbűvölő kikötőjét és középkori óvárosát tekintjük meg. A városnézés után kirándulás az Atlanti-óceán partvidékére, először Fécamp-ba látogatunk, ami az itt élő szerzetesek által készített Benedictine likőrről ismert, majd Étretat lenyűgöző sziklás partszakaszára.

 

3. nap: Deauville, Arromanches és Bayeux

Reggeli után elutazás Rouenből, látogatás Deauville kellemes üdülővárosában, séta a tengerparti sétányon, majd Arromanches és a normandiai partraszállás emlékhelyei felé vesszük az irányt. Ellátogatunk a D-Day Múzeumba, majd Bayeux híres katedrálisához is, mielőtt elfoglaljuk Caen-i szállásunkat (1 éj).


4. nap: Mont Saint Michel, St. Malo és Rennes

A nap fénypontja a látogatás Mont Saint Michel szigetére, ami apálykor száraz lábbal megközelíthető, dagálykor viszont valódi szigetté válik. Továbbutazás St. Malo híres kikötővárosába. A fallal körülvett, egykori kalózváros fő látnivalói a vár, a katedrális és az óváros régi épületeivel és kanyargós utcáival.

Délután Rennes-be, Bretagne fővárosába utazunk, itt töltjük az éjszakát is (1 éj).


5. nap: Rennes és Chartres

A reggelit követően séta Rennes belvárosában, ahol megcsodálhatjuk a jellegzetes középkori fagerendás házakat majd rövid szabadidő. Dél körül utazás Chartres-ba, ahol sétálunk egyet és megtekintjük a híres gótikus székesegyházat, mielőtt visszautazunk a párizsi repülőtérre. Este hazautazás Budapestre.

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

2020. május 15.

kétágyas*

229 900

egyágyas

289 900

*franciaágyas elhelyezés

 

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 4 éjszakára reggelivel, transzferek és programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 25 000 Ft/fő, belépőjegyek a nevezetességekhez

(helyszínen fizetendő, kb 60 EUR / fő), borravaló (helyszínen fizetendő, kb.10 EUR/fő), utasbiztosítás.

 

Bretagne és Normandia dióhéjban


Vissza
Kérje ajánlatunkat!