Az olasz és francia Riviéra

Ligúria és a Cote d’Azur - csoportos városlátogatás

 

 

Riviéra…már a szóról is a tengerpart, a napsütés jut az eszünkbe! A hosszú hétvégén nem csak a méltán híres Cote D’Azur és az olasz „Virágok Riviérája” ismert városaiba látogatunk, de kevésbé ismert, hangulatos kisvárosok és helyi finomságok is várják a programon résztvevőket!

 

Jelentkezés lezárva.
Új 2021 tavaszi-nyári időpontok előkészületben.

 

Dátum: 2020. október 3-6.

Időtartam: 4 nap / 3 éj

Utazás: Közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal

Repülési idő: kb. 1,5 óra

Elhelyezés: 3 csillagos szállodában

Ellátás: Félpanzió, 2 kóstoló, fagylaltozás

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám: 20 fő

 

 

Az olasz és francia Riviéra ajánlatunk programleírása


1.nap    Nizza

Elutazás Budapestről a délutáni órákban órákban Nizzába. Érkezést követően transzfer a belvárosba. Séta az elsősorban csodálatos strandjairól és fényűző világa miatt ismert város óvárosában, rövid szabadidő, majd transzfer a szállodába (kb. 1,5 óra). Vacsora. Szállás Diano Marina (3 éj)

 

2. nap  San Remo, Dolceaqua

Kirándulás az olasz Riviéra talán legelegánsabb városába, a dalversenyéről is ismert Sanremoba. A tengerparti város melyet „virágközpont”-nak is neveznek a városszerte jelen lévő számos virágnak, a csodálatos parkoknak, és kerteknek, valamint a város jelentős virágexportjának köszönhetően. A délután folyamán, távolodva a tengertől, Ligúria belső tájaira kirándulunk tovább. Ellátogatunk a Nervia folyó mentén található Dolceaqua-ba, ahol a középkori hangulatú, zegzugos utcákkal tagolt belvárosban sétálhatunk. A városban többször járt Monet is, akinek festményén is megcsodálható a városka szamárhátíves hídja. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban, vacsora.

 

3.nap  Porto Maurizo, Taggia

A nap a kulturális látnivalók mellett a környék gasztronómiájával is megismerkedtet bennünket. Kirándulás a középkori kisvárosba, Porto Maurizioba, ahol a délelőttöt egy fagylaltozás zárja, majd továbbutazunk Taggiaba, a hegyek között fekvő festői városkába, mely elsősorban olívaolajáról ismert. Kóstolóval egybekötött látogatás egy olajsajtoló üzembe. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban, vacsora.

 

4.nap  Monaco, hazautazás

A program Franciaországban kezdődött és itt is ér véget. Kirándulás a világ második legkisebb országába. Városnézés, többek között a Hercegi Palota (kívülről) és a neoromán stílusú katedrális megtekintése, ahol több korábbi monacói herceg sírja is található. Rövid szabadidő, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre a délutáni órákban.

 

A programok sorrendje változhat!

 

  

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

 

2020. október 3.

kétágyas

  226 900

egyágyas

  249 900

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, szállás 3 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, kóstolók, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: 28.000 Ft/fő, feladott poggyász (kb. 18 000 Ft/10 kg vagy 26 000 Ft/20 kg), idegenforgalmi adó (helyszínen fizetendő), utasbiztosítás.

   

Az olasz és francia Riviéra


Vissza
Kérje ajánlatunkat!