Szingapúr és Bali felfedezése szilveszterkor, tengerparti pihenéssel

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Felszabadult 3 hely!

 

Pihenje ki az év fáradalmait az Istenek szigetén, Balin, fedezze fel a sziget fő látnivalóit és látogassa meg Délkelet-Ázsia egyik legmodernebb metropoliszát, a lenyűgöző Szingapúrt is körutazásunk során!

 

Dátum: 2019. december 29 - 2020. január 11.
Időtartam: 14 nap/11 éj
Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: kb. 13 óra
Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás: reggeli
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő (a fakultatív programon 15 fő)

 

Szingapúr és Bali felfedezése szilveszterkor, tengerparti pihenéssel ajánlatunk programleírása


1-2. nap: Szingapúr

Elutazás Budapestről a délutáni órákban, utazás dohai átszállással Szingapúrba, érkezés helyi idő szerint másnap délután, transzfer a szállodába, szabad program, akklimatizálódás, pihenés. Szállás Szingapúrban (3 éj).


3. nap: Szingapúr

Délelőtt Szingapúr modern városállamának felfedezésére indulunk: látogatás a Merlion parkban, a Nemzeti Orchidea Kertben, majd China Town és Little India városrészekben. Délután szabad program, kora estétől fakultatív program: Kilátó a Marina Bay Sands ikonikus épületének 57. emeletén és a zenés showműsor megtekintése a Gardens by the Bay szuperfái között. Koccintsunk a magyar új év kezdetére késő délután és persze éjfélkor is! A fakultatív program díja: 18 900 Ft/fő.


4. nap: Sentosa

Az év első napját Sentosa szigetén töltjük, ne hagyják a szállodában fürdőruháikat! A nyüzsgő szigeten szabad idő, mely alatt megannyi program közül választhatnak; kihagyhatatlan a SeaWorld, mely a világ második legnagyobb ócenáriuma, szuper programokat kínál az Universal Studios és az Adventure Cove vízipark, a Dolphin Island-en pedig kedvenc tengeri emlőseinkkel ismerkedhetünk meg, de a tengerpart is úszásra csábít. Ha maradt még energiánk, este lehetőség van Szingapúr felfedezésére egyénileg: próbálja ki a világ egyik legnagyobb óriáskerekét, hajókázzon egyet a Marina öbölben, és élvezze az éjszakai pezsgést a Szingapúr folyó mellett, Clarke Quay sétálóutcáiban.

 

5. nap: Bali

Transzfer a repülőtérre, elutazás Indonéziába, az Istenek szigetének is nevezett Balira, transzfer Ubud környékére, mely sokak szerint a sziget legszebb része. Szállás Ubud környékén (3 éj).


6. nap: Jatiluwih, Bratan-tó, Batukaru, Tanah Lot

Első utunk a sziget egyik legszebb templomához, Taman Ayun-hoz vezet, majd északabbra Bedugul hegyeit, és a vulkanikus Bratan-tavon fekvő Ulun Danu templomot és Jatiluwih környékén Bali csodás rizsteraszait, valamint a Batukaru hegy lábánál fekvő Pura Luhur Batukaru templomot tekintjük meg. A napot a híres Tanah Lot templom zárja, mielőtt visszatérünk szállásunkra.


7. nap: Kintamani, a Batur-hegy és a Besakih templom

A mai napon keletnek vesszük az irányt, elsőként Klungkung-Kertagosa-t, egy ősi bírósági épületet látogatunk meg. Ezután az Agung hegy lejtőjén fekvő, lenyűgöző Besakih templomkomplexumot tekintjük meg, majd a Kintamani kilátótól a Batur-tóra és a környező vulkánokra nyíló kilátást csodálhatjuk meg. Utolsó megállónk Tampaksiring-ben a fiatalság forrása lesz.


8. nap: majomerdő, Ubud

Délelőtt látogatás Padangtegal majomerdejében és a halál nagytemplománál, valamint útba ejtjük az Ubud Palotát és beszerezhetjük szuvenírjeinket is a szomszédos piacon. Transzfer a tengerparti szállodába (5 éj).


9-12. nap: Bali

Szabad program, kikapcsolódás Bali tengerpartján, fakultatív programlehetőségekkel.


13-14. nap: utazás Budapestre

Délelőtt szabad program, kora délután transzfer a repülőtérre, elutazás dohai átszállással Budapestre, érkezés másnap kora reggel.

 

A programok sorrendje változhat.

 

  

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

2019. december 29.

kétágyas elhelyezéssel

559 900

egyágyas elhelyezéssel

819 900

all inclusive ellátás felára a tengerparton (5 éj)

159 000

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 11 éjszakára reggelivel, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték kb. 149 000 Ft/fő, borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 40 USD/fő), utasbiztosítás.

 

Szingapúr és Bali felfedezése, tengerparti pihenéssel


Vissza
Kérje ajánlatunkat!