Nagy Fülöp-szigetek körutazás pihenéssel Boracay szigetén

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Jelentkezés lezárva

 

A több ezer szigetből álló országban találjuk a világ legszebb tájait: csodáljuk meg a meredek hegyoldalakba épült Banaue rizsteraszokat, a ma is aktív Taal vulkánt és Boracay tengerpartját!

 

Dátum: 2020. február 4 - 17.

Időtartam: 14 nap / 11 éj

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: kb. 14 óra

Elhelyezés: 3* és 3*+ csillagos szállodákban

Ellátás: félpanzió a körutazás során, reggeli Boracayon

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

Nagy Fülöp-szigetek körutazás pihenéssel Boracay szigetén ajánlatunk programleírása


1 – 2. nap: Manila

Elutazás Budapestről a délutáni órákban dubaji átszállással Manilába, éjszaka a repülőn. Érkezés Fülöp-szigetek fővárosába a délutáni órákban. Transzfer a szállodába, szállás Manilában (2 éj).

 

3. nap: Taal vulkán

Reggel déli irányba utazunk Manilából, első megállónk a St. Joseph templomnál lesz, ami bambusz orgonájáról híres. Gyümölcsültetvényeken keresztül utazunk tovább Tagaytay-ba, ahonnan elénk tárul a Taal vulkán látványa. A ma is aktív vulkán egy ősi, vízzel telt kalderából emelkedik ki. Hagyományos halászhajókkal hajózunk át a vulkánhoz, majd könnyű túrára indulunk a kráterhez (felár ellenében lóháton is megközelíthető), amelyben a legutolsó kitöréskor egy kis tó keletkezett. Fentről megcsodálhatjuk a kilátást a belső és külső tavakra, majd megebédelünk egy helyi étteremben. Délután visszautazás Manilába.

 

4. nap: Baguio

Kora reggel elutazás Manilából, utazás Luzon szigetének északi részére, Baguio városa felé. Érkezés Baguio városába kora délután, városnézés majd a helyi piacon ismerkedhetünk a környék kínálatával. Vacsora és szállás Baguioban (1 éj).

 

5. nap: Sagada

Kora reggeli indulás Baguio-ból, utazás Sagada városába. A város érdekes temetkezési szokásairól híres, melyek a mai napig élnek: az elhunytakat fakoporsóban lógatják le a sziklafalakról a város környéki hegyekben, az ősök hite szerint a hozzátartozó így közelebb kerül a mennyhez. Leereszkedünk Fülöp-szigetek legmélyebb barlangjába, barlangtúránk során érdekes sziklaformációkban gyönyörködhetünk.

Vacsora és szállás Sagada-ban (1 éj).

 

6. nap: Banaue

Reggeli után utazás Banaue-ba, útközben rövid megálló a helyi kézművesek munkáit bemutató Bontoc múzeumnál. Egész napos kirándulás a rizsföldeken és a „hegyi emberek”, az ifuagok falvaiban, ismerkedés kultúrájukkal, szokásaikkal. A világ nyolcadik csodájaként számon tartott, több mint háromezer éves rizsteraszok felejthetetlen látványt nyújtanak, nem hiába került fel a terület az UNESCO Világörökségek listájára is. Szállás Banaue-ban (1 éj), vacsora kulturális show-val.

 

7. nap: visszautazás Manilába

Visszautazás autóbusszal Manilába (kb. 10 óra), ebéd útközben. Rövid megálló a Dalton hágó történelmi emlékhelyénél. Este szabad program, szállás Manilában (1 éj).

 

8. nap: Boracay szigete

Délelőtt transzfer a repülőtérre, elutazás Boracay paradicsomi szigetére. Caticlan repülőteréről rövid hajózással jutunk át a szigetre, majd transzfer a szállodába. Szállás Boracay szigetén (5 éj).


9 -12. nap: Boracay szigete

Szabad program, kikapcsolódás a világ egyik legszebb tengerpartján. Boracay igazi vonzerejét a türkizkék tenger és a fehér homok adja, esténként számos étterem, bár várja a szórakozni vágyókat.

 

13 – 14. nap: utazás Budapestre

Délelőtt visszautazás repülővel Manilába, majd ismerkedés a város látnivalóival: a Makati negyed modern épületei, a Rizal Park, a Santiago erőd, a San Augustin templom és a fallal körülvett Intramuros városrész. Vacsora, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre dubaji átszállással, hazaérkezés másnap a déli órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

2020. február 4.

kétágyas

679 900

egyágyas

879 900

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 11 éjszakára a megjelölt étkezésekkel, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték kb. 149 000 Ft/fő, borravalók (helyszínen fizetendő, kb. 35 USD/fő), utasbiztosítás.

 

Nagy Fülöp-szigetek Körutazás pihenéssel Bohol és Boracay szigetein


Vissza
Kérje ajánlatunkat!