Bangkok és Angkor felfedezése szilveszterkor, pihenéssel Koh Chang trópusi szigetén

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Töltsék a szilvesztert Bangkokban, fedezzék fel Angkor lenyűgöző romvárosát és pihenjenek Koh Chang mesés tengerpartján!

  

Dátum: 2019. december 29 - 2020. január 10.
Időtartam:
13 nap / 10 éj
Utazás:
 menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: kb. 12 óra
Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás: reggeli, 1 vacsora
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 20 fő

 

Bangkok és Angkor felfedezése szilveszterkor, pihenéssel Koh Chang trópusi szigetén ajánlatunk programleírása


 

1 – 2. nap: Bangkok

Elutazás Budapestről a délutáni órákban, dohai átszállással Bangkokba. Éjszaka a repülőn. Érkezés a thai fővárosba a déli órákban. Transzfer a szállodába, lehetőség egy kis kikapcsolódásra a hosszú út után. Este kellemes vacsorát fogyaszthatnak el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, majd a vacsorát követően látogatás a Patpong éjszakai piacon. Szállás Bangkokban (3 éj).

 

3. nap: Bangkok

Délelőtt látogatás a híres Királyi Palotában, a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. Megtekintjük a Smaragd Buddha templomát, majd Bangkok legnagyobb buddhista templomát, a Wat Pho-t, itt található a 45 méter hosszú Fekvő Buddha. Ezután tradícionális thai csónakkal hajókázni indulunk a Chao Praya folyón a Thonburi negyedbe, ahol megfigyelhetjük a város csatornáin cölöpházakban élő helyiek életét.


4. nap: Ayutthaya

Délelőtt elutazás a Bang Pa In nyári palotához, majd Ayutthayába, az Unesco Világörökség részének számító egykori thai fővárosba. A csodálatos templomok, paloták és erődítmények romjai a régi királyi város egykori fényéről mesélnek. Délután visszautazás Bangkokba.

 

5. nap: Tonle Sap tó

Délelőtt transzfer a repülőtérre, elutazás Kambodzsába, Siem Reap városába. Délután hajókirándulásra indulunk a Tonle Sap tavon, ahol a tavon élők mindennapi életével ismerkedünk meg. Látogatás egy helyi faluban, ahol a házak cölöpökre épültek, úszó épületek és elárasztott erdők szegélyezik utunkat. Este szabad program, ismerkedés a hangulatos városkával. Szállás Siem Reap-ben (2 éj).

 

6. nap: Angkor

Ma egész napos felfedezőútra indulunk Angkor fenséges romvárosába, ami egész Délkelet-Ázsia egyik legfontosabb látnivalója. Látogatás Angkor Thom ősi városában: a Bayon templomban, az Elefánt terasz kőelefántjainál, majd a vadregényes Ta Prohm templomban. Rövid pihenőt követően délután a legnagyobb és legjobb állapotban fennmaradt Angkor Wat templomhoz látogatunk, a Kambodzsa jelképévé vált templom a khmer építészet csúcspontja.

 

7. nap: utazás Koh Chang szigetére

Reggel transzfer a thai határhoz, majd utazás busszal Koh Chang szigetére, ahová estefelé érkezünk meg. Koh Chang Thaiföld egyik legszebb szigete, kevésbé kiépített, mint a közismert Phuket és Samui, de épp ez adja a báját is. Érintetlen természet, festői hegycsúcsok, vízesések és fehérhomokos tengerpartok sora várják itt az elsősorban nyugodt pihenést kedvelő utazókat. Szállás a tengerparti szállodában (5 éj).

 

8-11. nap: Koh Chang

Szabad program, kikapcsolódás Koh Chang csodás tengerpartján.

 

12-13. nap: utazás Budapestre

Délelőtt búcsút veszünk Koh Chang szigetétől és visszautazunk Bangkokba, transzfer a repülőtérre (kb 6 óra). Az esti órákban elutazás Budapestre dohai átszállással, éjszaka a repülőgépen, érkezés Budapestre a kora reggeli órákban.


A programok sorrendje változhat.

 

  

Kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj – Ft/fő

2019. december 29.

kétágyas elhelyezéssel

499 900

egyágyas elhelyezéssel

669 900

felnőtt pótágyon

449 900

gyermek pótágyon 439 900

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, szállás 10 éjszakára reggelivel, programok a leírás szerint, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb 149 000 Ft/fő, kambodzsai vízum (helyszínen fizetendő, kb 35 USD/fő), borravalók (helyszínen fizetendő kb 40 USD/fő), utasbiztosítás.

 

Bangkok és Angkor felfedezése, pihenéssel Koh Chang szigetén


Vissza
Kérje ajánlatunkat!