USA Keleti-part, Niagara-vízesés és Torontó

csoportos körutazás

 

 

Fedezze fel velünk az Egyesült Államok keleti partvidékét! Izgalmas nagyvárosok meglátogatása lesz a főszerep az út során: New York, Philadelphia, Washington, majd megcsodáljuk a Niagara zuhatagát, végül utunkat Torontoban fejezzük be.

 

 

Jelentkezés lezárva. 

 

 

Dátum 2020. szeptember 21 – 29.

Időtartam 9 nap/7 éj

Utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő kb. 10 óra

Elhelyezés 3 és 3+ szállodákban, motelekben

Ellátás reggeli

Idegenvezetés a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám 20 fő

 

 

USA Keleti-part, Niagara-vízesés és Torontó ajánlatunk programleírása

 

1. nap: utazás New Yorkba

Indulás Budapestről közvetlen járattal New Yorkba, érkezés a délutáni órákban, majd transzfer a szállodába. Szállás New Yorkban (3 éj).


2. nap: New York

A mai napon New York látnivalóival ismerkedünk, a buszos városnézés során felfedezhetjük a filmekből már jól ismert helyszíneket, mint a Times Square, az Empire State Building, a Rockefeller Center, a St. John székesegyház, a Central Park és a Wall Street. Greenwich Village fasorokkal szegélyezett utcáit és Brooklyn tipikus 19. századi, barna homokkőből épült lakóépületeit is láthatjuk.


3. nap: New York

Délelőtt hajókirándulás a Liberty szigethez, ahol New York jelképe, a Szabadság-szobor áll. Délután szabadidő, lehetőség New York további felfedezésére egyénileg (vásárlási lehetőség, múzeumok, Empire State Building).


4. nap: Philadelphia és Lancaster

Reggel útnak indulunk Washington felé. Első megállónk Philadelphia lesz, ellátogatunk az Independence Hall vöröstéglás épületéhez, ahol a Függetlenségi nyilatkozatot írták alá 1776-ban és itt fogalmazták meg az Egyesült Államok alkotmányát is. Továbbutazunk Lancaster környékére, ahol egy Amish farmon teszünk látogatást, megismerkedhetünk az Amish közösség szokásaival, életmódjával és történelmével. Szállás Washingtonban (1 éj).


5. nap: Washington

Délelőtt városnézés az Amerikai Egyesült Államok fővárosában, láthatjuk az USA legismertebb épületét, a Fehér Házat, valamint a Washington emlékművet, a Lincoln emlékművet és a Capitolium épületét. Rövid szabad program, majd elutazás Pennsylvania államon keresztül Corning környékén fekvő szállásunkra (1 éj).


6. nap: Niagara-vízesés

Délelőtt továbbutazunk a Niagara-vízeséshez és a nap további részét a vízesés és környékének felfedezésével töltjük. Az Egyesült Államok és Kanada határán fekvő Niagara-vízesést Mennydörgő víznek nevezték el az őslakos indiánok, nem csoda, hiszen 54 méter magasról hatalmas robajjal zúdul le percenként kb. 155 millió liternyi víztömeg. Hajóra szállunk és közelebb merészkedünk a híres Patkó-zuhataghoz – garantáltan vizes élmény lesz! Szállás Niagara Falls-ban (1 éj).


7. nap: Niagara on the Lake és Toronto

Reggeli után Ontario tartomány gyümölcstermesztő és bortermelő tájain áthaladva érjük el Niagara-on-the-Lake bájos kis városát. Az egykori Felső-Kanada első fővárosa gyönyörű példája a 19. századi észak-amerikai városnak épen megmaradt épületeivel. A szabadidő során lehetőség nyílik a városka felfedezésére és szuvenír vásárlásra, majd borkóstoló során ismerkedünk meg a környék boraival mielőtt Torontóba utazunk. A délutánt Kanada legnépesebb városában, Torontóban töltjük. Panoráma városnézés során megismerkedünk a legfontosabb látnivalókkal: a régi városháza épülete, az új, modern városháza, a Casa Loma palota, a pénzügyi negyed modern felhőkarcolói és a város jelképévé vált CN torony épülete. Szállás Torontoban (1 éj).


8. nap: Toronto, hazautazás

Délelőtt kijelentkezés a szállodából. Szabad nap Torontoban, sétálhatnak a belvárosban, vásárolhatnak Toronto bevásárlóközpontjaiban, élvezhetik az Ontario-tó látványát a Harbour-front part menti sétányról. Este elbúcsúzunk a várostól, varsói átszállással Budapestre utazunk. Érkezés a kora délutáni órákban.

  

Kérje ajánlatunkat!

 

Részvételi díj – Ft/fő

2020. szeptember 21.

kétágyas 689 900
egyágyas 1 049 900
felnőtt, gyermek pótágyon* 659 900

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 7 éjszakára reggelivel (amerikai vagy kontinentális), transzferek, programok a leírás szerint, belépőjegyek a nevezetességekhez (hajózás a Szabadság szoborhoz, Amish farm látogatás, hajókirándulás a Niagara vízesésnél, Niagara on the Lake borkóstoló), útlemondási biztosítás.


A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb.149 000 Ft/fő, ESTA: 8000 Ft/fő, további fakultatív belépőjegyek, utasbiztosítás, borravalók (kb. 50 USD/fő).


*Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy 3 fő elhelyezése 2 duplaággyal (kb. 137-152 cm széles ágyak) berendezett szobában történik.

 

 

 

 

USA Keleti-part körutazás


Vissza
Kérje ajánlatunkat!