I. Lator vitorlás túra

Maul Zsolttal a Balatonon

 

Gondtalan vitorlázás, kulináris élvezetek, Maul borok – nem csak vitorlázóknak – mert a Balatont vízről is látni kell!

  

Az I. Lator vitorlás túra egy olyan társasági vitorlás esemény, ahol a legtöbb időt vízen töltjük, mégis együtt, nagy társaságban és megismerjük Balaton eddig rejtett arcát. Felhőtlen vitorlázás naponta újabb helyszínen; kulináris élvezetek és borkóstolók Maul Zsolt boraiból, egyenesen a borász tolmácsolásában; ismerkedési lehetőség vízen és szárazföldön is. A túrára nem csak bor-kedvelőket várunk szeretettel, egyedülállókat, párokat, családokat és baráti társaságokat egyaránt szívesen látunk.  Vitorlázó tudás nem szükséges, mert a szervezők minden hajóra helyi ismerettel rendelkező kapitányt biztosítanak.

 

 

Időpont:        2020. augusztus 10-13.

Útvonal:        Balatonfüred – Tihany – Révfülöp – Balatonfüred

 

  

Részletes program

 

1.  nap (hétfő): Balatonfüred – Tihany – Sajkodi-öböl
 

09:00 érkezés a kikötőbe 

10:00 beköltözés a hajókba

11:00 welcome party 

12:00 kihajózás, majd egy gyors csobbanás a hajókról és vitorlázás Tihanyba

 

14:00 szabadtéri ebéd és Maul borkóstoló a Tihanyi Hajós Egyletben

16:00 vitorlázás majd összekötés a Sajkodi-öbölben, ahol egy vad-romantikus éjszakát töltünk a vízen és a vacsorát is itt készítjük el a hajókra bekészített alapanyagokból, közben Maul borokat fogyasztunk. Közös naplemente nézés együtt lounge zenével a háttérben, majd felpörgetjük a bulit és egy óriásit táncolunk este az összekötött hajókon.  

 

2.  nap (kedd): Sajkodi-öböl - Révfülöp
 

10:00 reggeli készítés a hajókra bekészített alapanyagokból

11:00 kihajózás, vitorlázás, Örvényes magasságában összekötés, fürdőzés és buli, ebéd készítés a hajókra bekészített alapanyagokból  

20:00 Czigléczky Tibor tengeri és édesvízi hal-vacsorája a révfülöpi kikötőben, közben több tételből álló Maul borkóstoló.

 

3.  nap (szerda): Révfülöp - Balatonfüred 
 

10:00 reggeli készítés a hajókra bekészített alapanyagokból

11:00 kihajózás, vitorlázás, összekötés Balatonfüred felé félúton, fürdőzés és buli, ebéd készítés a hajókra bekészített alapanyagokból  

20:00 a záró estére Maul Zsolt egy kézműves burger vacsorára invitál bennünket, amit Czigléczky Tibor séf készít egy balatonfüredi lakás étteremben, fent a hegyen, ahol a vacsora közben szintén Maul borokat kóstolunk. Ide, természetesen transzferrel megyünk…
Vacsi után, akinek még van ereje, belevetheti magát a füredi éjszakába!

 

4. nap: (csütörtök)

 

09:00 kiköltözés a hajókból.

 

 

Szállás: A Hanse, Jeanneau, Bavaria típusú 3 kabinos vitorlás jachtokon 6 fő (+ kapitány) kényelmesen elfér 2 személyes, francia-ágyas kabinokban. A konyhák jól felszereltek, főzésre tökéletesen alkalmasak. Minden vitorláson 1 fürdőszoba/WC található, valamint az összes marina higiénikus vizes blokkal rendelkezik.

 

Ellátás: All inclusive
 

A részvételi díj teljes ellátást tartalmaz, akár költőpénz nélkül is lehet érkezni! A túra ára magában foglal minden hajózással kapcsolatban felmerülő költséget (hajóbérlés, kapitány, hajóbiztosítás, kaució, kikötő díjak, hajótakarítás, ágynemű, üzemanyag, idegenforgalmi adó). Naponta egy meleg étel (ebéd vagy vacsora), valamint a többi étkezéshez minden igényt kielégítő alapanyag bekészítés; ezen felül ásványvíz, üdítő, sör és több karton Maul bor kerül minden vitorlásra. 

 

Hajóbeosztás: Minden hajón 6 utas + kapitány utazik  

Utazás:                   Egyénileg

Parkolás:             A kikötőhöz közeli parkolóházban 

Részvételi díj:   155.000 HUF / fő

 

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!