Újdonságok, hírek

 

EMELKEDIK A BORRAVALÓ ÖSSZEGE A ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL ÉS A CELEBRITY CRUISES HAJÓÚTJAIN


 

 

Követve a versenytársak változtatásait a Royal Caribbean International és a Celebrity Cruises is megemeli a fedélzeti borravaló összegét. Minden 2018. január 2-án és azt követően induló hajóúton 1 USD-ral emelkedik a napi borravaló összege.
Azokat a vendégeket, akik meglévő foglalásukhoz már előzetesen kifizették a borravalót, nem érinti az emelkedés, és természetesen semmilyen pluszdíjjal nem terhelik meg a számlájukat.
A Royal Caribbean International valamennyi hajóján a javasolt borravaló összege naponta és személyenként a kabinok (Junior Suite és alatta lévő kategóriák) esetében 14.5 USD/fő/nap lesz (korábban 13.5 USD/fő/nap volt), míg lakosztályok (Grand Suite és ennél magasabb kategóriák) esetében 17.5 USD/fő/nap lesz (korábban 16.5 USD/fő/nap volt).
A Celebrity Cruises valamennyi hajóján a javasolt borravaló összege naponta és személyenként a standard kabinok esetében 14.5 USD/fő/nap lesz (korábban 13.5 USD/fő/nap volt), ConciergeClass és AquaClass kabinok esetében 15 USD/fő/nap lesz (korábban 14 USD/fő/nap volt), míg lakosztályok esetében 18 USD/fő/nap lesz (korábban 17 USD/fő/nap volt).
2018. január 2. után induló hajóutak vendégeinek, akik nem fizették ki előre a borravalót, ezt az új, magasabb összegű borravalót kell megfizetni a fedélzeten. Ugyancsak ezt az emelt összegű borravalót kell kifizetnie azoknak a vendégeknek, akik 2018. január 2. után fizetik ki előre a borravalót.
A hajótársaság továbbra is 18 % borravalót számol fel a fedélzeti italfogyasztás, a minibár és a spa szolgáltatások igénybevétele esetén.

 


NYARALÁS EMELT SZINTEN - QUANTUM CLASS

 

SLIDE INTO ADVENTURE - Harmony of the Seas - 2016 májusától

 

ELSŐ BUMERÁNG CSÚSZDA A TENGEREN - Liberty of the Seas - 2016 februártól

 

 

 

 

 

A Liberty of the Seas bemutatja az első bumeráng csúszdát a tengeren!

Felújítása után a hajó egy szenzációs, új csúszdának ad helyet


A hajótársaság, amely elhozta a világ első mászó falát, szörf szimulátorát és zip-line kötélpályáját a tengeren, ismét emeli a lécet, hiszen a Royal Caribbean megalkotta az első bumeráng csúszdát a megújuló Liberty of the Seas fedélzetén. A csúszdán megtalálható egy meredek esés, amely a kalandvágyókat felviszi egy közel függőleges fal tetejére, ahonnan szabadesésben eshetnek le. Az új pálya a hajó tatjában lesz megtalálható a Flowrider szörf szimulátorral együtt, mely annak idején a Freedom hajóosztállyal együtt került bemutatásra.
A Liberty of the Seas több millió dolláros felújítása után kapja meg a csúszdát, amely számos egyéb, új extrát fog tartalmazni. A felújítás után 2016 februárjában a Liberty of the Seas a texasi Longhornba fog hajózni, 7 éjszakás karibi hajóutakat kínálva.
A Royal Caribbean International egy díjnyertes nemzetközi hajótársaság, amely 45 éves múltra tekint vissza, amelynek során folyamatosan mutatta be az iparágban addig nem ismert újításait. A társaság széles és páratlan, csak az ő hajóin fellelhető sajátosságokkal és szórakozási lehetőségekkel rendelkezik, például az ámulatba ejtő, Broadway stílusú, széles körben elismert műsoraival, amelyek ugyanúgy elérhetők a kikapcsolódni vágyó családok és a kalandvágyó utazók számára. A társaság világszinten elismert a barátságos Gold Anchor kiszolgálásáról, amelyet a személyzet és a legénység tagjai nyújtanak a vendégek számára. A Royal Caribbean társaság az elmúlt 12 évben egymás után nyerte el a „Best Cruise Line Overall” (a legjobb hajótársaság) címet a Travel Weekly magazin Readers Choise díjátadóján.    
A társaság a világ leginnovatívabb hajói közül 23-t működtet Bermuda és a Karib-szigetek legfelkapottabb helyeire, Európába, Kanadába és New England-re, Alaszkába, Dél-Amerikába és Ázsiába, valamint Ausztráliába és Új-Zélandra.

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!