A világ leginnovatívabb hajótársasága bemutatja legújabb hajóját

Bemutatkozik a Royal Caribbean International legújabb hajó osztálya a quantum class

 

 

KVANTUM UGRÁSSAL ELŐRE

 

Ünnepelje velünk a Royal flotta legújabb hajóját az Anthem of the Seas óceánjárót a Quantum osztály második tagját. 2016 tavaszán érkezik a harmadik testvér hajó az Ovation of the Seas.

Melyik szó jellemzi leginkább legújabb Royal hajókat? A „bámulatos” nem elég fajsúlyos, hogy kifejezze a lényeget, a valóságot a „hihetetlen” szó is alábecsüli. Az új Quantum of the Seas és Anthem of the Seas, valamint a 2016-ban érkező Ovation of the Seas hajóink ugyanis nem kevesebbre vállalkoznak, minthogy merőben új szintre emelik a hajózás élményét. Az új tervezésű kabinokat, az ultramodern technológiát, a forradalmian új létesítményeket és a legjobb étkezési lehetőségeket egyetlen szó írja le megfelelően: LÉLEGZETELÁLLÍTÓ!

 

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Ismerje meg legújabb különlegességeinket a lenyűgöző „okos” hajóinkon.


A ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL BEMUTATJA FORRADALMI QUANTUM OSZTÁLYÚ HAJÓIT

Példa nélküli dizájn, szabadesés szimulátor, dodzsem, virtuális balkonok és még sok egyéb

 

Újdonságok a Quantum of the Seas fedélzetén - New York-i sajtótájékoztató
Indítsa el a videót és merüljön el a Quantum of the Seas világában

 

 

 Megérkezett!

 

 

... láttuk...

 

Az innováció és kreatív hajóépítés és hajódizájn több mint 40 éves hagyományára építő Royal Caribbean International bemutatja a nyaralás újgenerációs formáját, a Quantum hajózást. A Quantum hajóosztály drámai előrelépést jelent a személyhajózásban, egyebek közt azért, mert számos újdonságot, tengeren soha ezelőtt nem látott új szolgáltatást, programot kínál, köztük a szabadesés szimulátort, egy lélegzetelállító kalandot több mint 91 méteres magasságban; hipermodern, könnyedén átalakítható létesítményeket, köztük a legnagyobb belső sport- és szórakoztató-komplexumot a tengeren, ahol például lesz dodzsem, görkorcsolyázási lehetőség és sok minden más is; nem utolsósorban pedig a hajótársaság eddigi legnagyobb és legkorszerűbb kabinjai fogadják majd e hajóosztályon a vendégeket. Ezek az új, megnövelt területű kabinok módot adnak az innovációra mind a belső kialakítás, mind a tárolás, mind a kényelem terén, mely utóbbin belül igazi nóvumnak számítanak majd az ágazatban először megjelenő virtuális balkonok. A Quantum of the Seas minden vendégkabinjából nyílik majd kilátás valamire.

 

      
“Az óceánjárók ezen új generációja alkalmat kínált egy újabb előrelépésre a hajóépítés terén. Az innováció mindig is része volt a DNS-ünknek, és e kreatív vénának jó hasznát vettük a Quantum hajózás megtervezésekor” – mondta Richard D. Fain, a Royal Caribbean Cruises Ltd. elnök-vezérigazgatója. “A Quantum fedélzetének egyedi szolgáltatásai nyilván zavarba ejtik majd vendégeinket, a tervezés igazi nagysága és ereje azonban abban mutatkozik meg, hogy a sok eltérő komponens integrálásával egy kényelmes és izgalmas nyaralóprogramot hoztunk létre.”

Példa nélküli újdonságok a tengeren
A Royal Caribbean, amely hihetetlen innovációival, pl. a sziklamászófallal, korcsolyapályával, FlowRider szörfszimulátorral, Central Parkkal és vízi színházzal eddig is élen járt az ágazatban, még tovább bővíti és fejleszti a fedélzeti élmények sorát Quantum osztályú hajóin egy egész sor, tengeren eddig sosem látott újdonság bevezetésével.

A – csak a Royal Caribbean hajóin elérhető – új szolgáltatások a következők:

RipCord by iFly: az első szabadesés szimulátor a tengeren, amely a kezdőktől a tapasztalt ejtőernyősökig mindenki számára lehetővé teszi, hogy meg- és átélje e sport szépségét és izgalmát, s mindezt biztonságos, felügyelt, szimulált környezetben.
North Star: e mérnöki csoda szó szerint új távlatokat nyit meg az ember előtt drágakő alakú üvegkabinjával, amellyel látványos, 360 fokos panorámát kínáló utazásra indulhatnak a vendégek a magasban, több mint 90 méterrel az óceán felett.
 

                            

“Örömünkre szolgál, hogy a hajóépítésben és hajókínálatban is fontos és előremutató fejlesztéseket vezetünk be Quantum of the Seas és Anthem of the Seas óceánjáróink fedélzetén” – mondta Adam Goldstein, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója. A flottánkat vezénylő innovatív szellem él és virul, a Quantum osztállyal pedig még több meglepő programot kínálunk majd a lehető legkülönlegesebb térben. Vendégeinknek föl kell készülniük arra, hogy egyik ámulatból a másikba fognak esni.”   

Új, átalakítható létesítmények – csak a Royal-hajókon

A Quantum osztályon a Royal Caribbean izgalmas újdonságokat és jelentékeny építészeti dizájnelemeket házasít össze, hogy látványos tereket hozzon lére. Három új, saját fejlesztésű létesítmény jóvoltából számtalan lehetőség hullik majd a Quantum of the Seas és Anthem of the Seas vendégeinek ölébe.

 

A Two70° igazi forradalmi ötlet – egy többszintes, hatalmas terem, amely nagy valószínűséggel a Quantum-hajók egyik legikonikusabb helyszíne lesz. A terem – találóan – pazar, 270 fokos tengeri panorámájáról kapta a nevét, amelyet hatalmas, a padlótól a plafonig érő, a hajófaron közel három fedélzeti szintet átfogó üvegtáblákon keresztül élvezhetnek a vendégek. A Two70° zökkenőmentesen egyesíti a szórakoztatást és a technológiát, továbbá érdekes átmenetet tud varázsolni a nappalból az éjszakába. Kényelmes, modern, nappali jellegű terével napközben tökéletes helyszín mindazok számára, akik pihenni, lazítani szeretnének kellemes körülmények között, gyönyörködve a tenger látványában. Napnyugtakor viszont, amikor a fények lassan kihunynak, a lenyugvó Nap aranyló fényében úszó tér fokozatosan felölti esti arcát, és látványos, sejtelmes, meglepő szórakoztató programokkal örvendezteti meg az utazóközönséget. A páratlan technológia pedig azt jelenti, hogy a Two70°-ben minden show többdimenziós, és az előadók, légi akrobaták műsorát lélegzetelállító videóval és digitális háttérrel párosul.
A tengeren valaha volt legnagyobb beltéri létesítmény, a SeaPlex egy rugalmasan alakítható sport- és szórakoztató centrum, kínálatában izgalmas új programokkal, amelyek mindenkit arra invitálnak, hogy kapcsolódjon be valamilyen játékba. A létesítményben, mely számos olyan programot kínál, amely újdonságnak számít a tengeren, a vendégek ezerféle dolgot csinálhatnak, pl. cirkusziskolába járhatnak vagy normál méretű kosárlabdapályán kosarazhatnak; este az első tengeri dodzsem és görkorcsolyapálya kínál izgalmakat, de táncolni is lehet olyan zenére, amelyet a parkett fölött lebegő DJ-fülkéből szolgáltatnak.
A rock’n roll inspirálta építészeti jegyekkel bíró, kétemeletes előadóteremként funkcionáló Music Hall exkluzív élő előadásokkal, DJ-kkel, esti témapartikkal, biliárddal és különböző egyéb programokkal várja az utazóközönséget.

A fedélzeti kabinok új generációja

A vendégek kényelmét szem előtt tartva, a Royal Caribbean minden eddiginél tágasabb és színvonalasabb kabinokat alakít ki Quantum hajói fedélzetén – olyan kabinokat, amelyek átlagosan 9 %-kal nagyobbak az Oasis osztály szállásainál.   Az új kabinok mindegyike a kortárs stílus jegyeivel bír, továbbá kellemes elrendezéssel és az eddiginél nagyobb tároló felülettel rendelkezik.  

A virtuális balkonos kabinok bevezetésével a Quantum of the Seas minden kabinjából nyílik majd kilátás. Az új dizájnkoncepció keretében virtuális balkonokkal egészítették ki a belső kabinokat, amelyekből ilyenformán valós idejű kilátás nyílik az óceánra és különböző izgalmas desztinációkra.
A többgenerációs családok számára tervezett egybenyíló-családi kabinok rugalmas elhelyezésre nyújtanak módot: három különböző, egymásba nyíló kabintípusból állnak, amelyek egy mindenki számára külön hálót és fürdőszobát biztosító, sajátos teret alkotnak. Ez a szállástípus lehetővé teszi, hogy családok és baráti társaságok együtt utazhassanak, és élvezzék mind a közös együttléteket, mind a privát időt és teret.
A Quantum of the Seas fedélzetén a Royal Caribbean a kabinkategóriák minden eddiginél szélesebb variációját kínálja. A választékon belül vannak új stúdiókabinok (néhány balkonnal) az egyedül utazók számára, van három junior suite kategória, továbbá itt is kialakítottak – az eddigieknél tágasabb – loftlakosztályokat.

A Royal Caribbean jellegzetes létesítményei mellett meglepetések is lesznek

A legfelső szinten lesz egy csak felnőttek által látogatható, szabadtéri medencével rendelkező Szolárium, egy új beltéri medence felnyitható tetővel, és egy gyermekeket megcélzó H2O Zone vízi park. A családok által nagyon kedvelt, jellegzetes Royal Caribbean szolgáltatások közül a Quantum osztályon is megtalálható lesz továbbá a sziklamászófal, a FlowRider szörfszimulátor, a díjnyertes Adventure Ocean children’s program, a Royal Babies and Tots bölcsőde, valamint a Shrek, a Kung Fu Panda és a Madagaszkár rajzfilmek hőseit megelevenítő DreamWorks programsor. A Quantum of the Seas és Anthem of the Seas a kulinária terén is kvantumugrásszerű előrelépést képvisel majd: a lehető legrugalmasabb étkezési alternatívákat fogja kínálni és minden eddiginél több speciális éttermet állít csatasorba. A Quantum of the Seas gasztronómiai jegyeiről, szórakoztató programjairól és meglepetéseiről az elkövetkező hónapokban tesz majd közzé további részleteket a hajótársaság.
A Quantum osztály 2014 november 3-án debütált a Quantum of the Seas óceánjáróval, amelyet testvérhajója, az Anthem of the Seas követ majd 2015 tavaszán.  A Quantum hajók 18 fedélzeti szinttel rendelkeznek, 167.800 bruttó regiszter-tonnát nyomnak, vendégkabinjaik száma 2.090, az utaskapacitásuk pedig 4.180 fő kétágyas elhelyezés mellett.  

 

A Royal Caribbean International döntő lépést tett a héten újgenerációs óceánjáróinak megépítése tekintetében: kivágták az első darab acéllemezt a társaság két Project Sunshine hajója közül az elsőként megépülő számára. Az acéllemez kivágására a németországi Papenburgban található Meyer Werft hajógyárban került sor, ahol a két óceánjárót építik majd.
 

A jeles eseményt megünneplendő, a Royal Caribbean bejelentette a két új hajó nevét: az egyik Quantum of the Seas néven 2014 őszén áll szolgálatba, a másik Anthem of the Seas néven 2015 tavaszán fog debütálni. Az új óceánjárók az új Quantum hajóosztályt fogják képviselni, és folytatják majd a forradalmi hajótervezésre és merész innovációra építő Royal Caribbean hagyományt.
“Nagy örömünkre szolgál, hogy elérkeztünk első Project Sunshine hajónk megépítésének eme fontos mérföldkövéhez. Három év tervezés után ez az első lépés, amelyet a hajóépítés irányába tettünk, s én már nagyon várom, hogy lássam a tervek megvalósulását is az elkövetkezendő hónapokban” – nyilatkozta Adam Goldstein, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója. “Az új óceánjáró akkora előrelépést képvisel majd a hajóépítés és vendéglátás terén, hogy úgy gondoltuk, a Quantum of the Seas abszolút helytálló elnevezés lesz.”  
A Royal Caribbean International hagyomány lényegében arról szól, hogy a hajótársaság igyekszik óceánjárón soha korábban nem látott újdonságokat – sziklamászófalat, korcsolyapályát, szörfszimulátort, sőt több mint 12 000 élő növénnyel beültetett trópusi parkot stb. – bevezetni új hajói fedélzetén. A Quantum osztályú hajók, követve e hagyományt, példa nélkül álló létesítményekkel és szolgáltatásokkal lepik majd meg az utazóközönséget.  
“Történetünk folyamán nagy lépéseket tettünk előre a hajótervezés megújítása felé, és a Quantum osztállyal sem lesz ez másképp” – mondta Richard D. Fain, a Royal Caribbean Cruises elnök-vezérigazgatója. “Nagyon várjuk, hogy bevezethessük az utazóközönséget a Quantum hajózásba. “
Az elkövetkező hónapokban további részleteket hallhatunk majd a Quantum of the Seas-ről.

Vissza
Kérje ajánlatunkat!