Fedezze fel Firenzét a tengeren! A számos reneszánsz mesterműnek otthont adó város tetten érhető, benne él a Costa Firenze tereiben. A Costa új hajója tisztelgés a szépség olasz kultúrája előtt, melyben az életfilozófia a mindennapi élet része.

 

Hajóadatok:
Hossza: 323 m
Fedélzeti szintek száma: 18
Tonnatartalom: 135.000 tonna
Kabinok száma: 2116

 

 

A tengerjáró, mely a Fincantieri margherai hajógyárában épül, elkészülte után Ázsiába települ majd át, ahol kizárólagosan a távol-keleti piacokat fogja szolgálni, azonban mielőtt erre sor kerülne, egy egész hónapot tölt majd a Földközi-tengeren, 5 útvonalat hajózva trieszti, illetve savonai indulással. Az 5 mediterrán hajóutat végül november 2-án egy fantasztikus, 51 napos pozicionáló hajóút követi, amely Savonából indul és egy sor izgalmas kikötőállomás érintésével Hongkongban zárul.  

 

A Costa Firenze része a Costa Csoport tekintélyes volümenű, több mint 6 milliárd eurós befektetéssel megvalósuló expanziós tervének, melynek keretében 2023-ig összesen 7 új hajó átadása van tervbe véve. A soron következő hajó, az Olaszország neves márkái előtt tisztelgő Costa Smeralda 2019 októberében áll majd szolgálatba. 

 

A Costa Firenze hajó tervezői az olasz történelem és kultúra hosszú évszázadait képviselő Firenze városából merítettek ihletetett, így az épülő óceánjáró vendégeit hajóútjuk alatt Itália sajátos szépsége és atmoszférája veszi majd körbe a fedélzeti enteriőrökben éppúgy, mint a fedélzeti élet különféle színterein, az étkezésektől kezdve a vendéglátásig és szórakozásig.

 

A Costa Firenze útjainak értékesítése megkezdődött. Élmény lesz a Mediterráneum a Costa Firenzével!

 

Kérje ajánlatunkat!

Costa Firenze - képgaléria


Vissza
Kérje ajánlatunkat!