Új Costa útvonalak isztambuli indulással

Törökország & Görögország

 

2022 májusától a Costa Venezia visszatér Európába, és vadonatúj útvonalakat kínál Törökországban és Görögországban.


A Costa-flotta egyik legújabb tagja két 8 nap/7 éjszakás útvonalat hajóz isztambuli indulással, melyek összekapcsolhatók egy fantasztikus, Törökország és Görögország alapos feltérképezésére lehetőséget nyújtó, 15 napos tengeri barangolássá.

Az útvonalak a lehető leghosszabb és legexkluzívabb tartózkodást ígérik az egyes kikötőkben, azon belül egy két-két napos kikötést Isztambulban és Kusadasiban, és a valaha volt leghosszabb parti kirándulásokat, köztük egy 3 nap/2 éjszakás parti kirándulásra is lehetőséget nyújtva a mesés Kappadókiában.

  

Vissza a történelem kezdeteihez
Costa Venezia | 7 éj

 isztambuli indulással 


2022. május 8-tól november 6-ig
minden második vasárnap

 

My Cruise belső kabinban
349 €-tól/fő
+ 150 €/fő kikötői illeték

Részletek

Antik romok & kozmopolita városok
Costa Venezia | 7 éj

 isztambuli indulással 

 


2022. május 1-től november 13-ig
minden második vasárnap

My Cruise belső kabinban

349 €-tól/fő

+150 €/fő kikötői illeték

 

Részletek

Grand Voyage: Törökország,
ahogyan még sosem látta

Costa Venezia | 14 éj

isztambuli indulással 


2022. május 1-től november 6-ig
folyamatosan

My Cruise belső kabinban

589 €-tól/fő
+ 150 €/fő kikötői illeték

Részletek

 

Kérje ajánlatunkat!

 

Costa hajóút & repülőút csomagok az Ön kényelméért!


 

A Costa Cruises örömmel jelenti be a Törökország legszebb pontjait és a Földközi-tenger gyöngyszemeit érintő Costa Venezia-hajóutak mellé ajánlott új, kényelmi szolgáltatását, a török légitársasággal kizárólagos együttműködés keretében létrehozott, repülőúttal kombinált hajóutat, a Repülőút&Hajóút csomagot. A csomag a Costa Venezia 7 és 14 napos hajóútjaihoz is kapcsolódik,és magában foglalja a repülőutat, a hajóutat és a transzfert. 


A csomagajánlat előnyei:

 speciális díjtételek kizárólag a Costa Cruises számára;

 tartalmaz repülőúttal kombinált, csomagra szóló Costa-biztosítást;

 a repülőútra ugyanazok a lemondási feltételek vonatkoznak, mint a hajóútra (ha a hajóút foglalásakor érvényes az a lemondási feltétel, hogy az indulás előtti 15. napig díjtalan a lemondás, akkor ugyanez a repülőútra is vonatkozik);

 tartalmazza a Costa-transzfert a repülőtérről a kikötőbe és vissza;

 a repülési menetrend tökéletesen illeszkedik a Costa Venezia be- és kiszállási idősávjához;

 személyenként 30 kg-os poggyász szállítása engedélyezett.

 

Kérje ajánlatunkat!

 

Ízelítő a fakutatív kirándulások kínálatából

 

   

 

Mediterrán kincsek a Costa Veneziával

 

Utazáskor nincs mindig idő arra, hogy felfedezzük minden érintett vidék kultúráját. A Costa törökországi hajóútjain viszont lesz!

 

A hajótársaság hosszú kirándulásokkal készült minden célállomáson, hogy rengeteg felfedezésre nyújtson lehetőséget vendégeinek. Ragadja meg az egyes helyszínek lelkét, válasszon bár olyan kirándulást, amely a kikötési pont környékét térképezi fel, vagy kalandozzon messzebbre! Érezze magát úgy, mint a helyiek, miközben olyan vidékek kultúrájával ismerkedik, amelyekre egyénileg, önállóan nem tudna eljutni. Ráadásul egyes állomásokon csak a kikötés másnapján indul tovább a hajó, így még az éjszakai élet feltérképezésére is módja lesz!

 

Vegyen részt a Costával egy autentikus parti kiránduláson!

 

Legyen szó Isztambul legfestőibb szegleteinek feltérképezéséről, Izmir hagyományos ínyencségeinek megkóstolásáról vagy egy sétáról Epheszoszban, a lenyűgöző Arkadiana út márványoszlop-sorai mentén, a Costa parti kirándulásai egyedülálló lehetőséget kínálnak az egyes vidékek hagyományainak és kultúrájának megismerésére.

 

 Merüljön el a kultúrában szakavatott helyi idegenvezetőkkel, például szobrászokkal, művészekkel, séfekkel és gazdálkodókkal.

 Fedezze fel az egyes célállomásokat egyedi programok segítségével.

 

Legyen Ön művészet- és kultúrarajongó, a kulináris hagyományokban elmerülni kívánó ínyenc vagy épp az alternatív útvonalak kíváncsi felfedezője, a hajótársaság palettáján biztosan megtalálja a programot, amelyet keres. Íme néhány ajánlat a lenyűgözően gazdag kínálatból!

 

'Vissza a történelem kezdeteihez' útvonal - 8 nap/7 éj

 

Kusadasi

Ahol a legenda és a történelem találkozik

Fedezze fel Pamukkalét és a Világörökség részét képező Hierapoliszt, ezt az egyedülálló, szent várost, amelyről az ókoriak úgy hitték, hogy maga Apollón isten alapította. Tegyen egy sétát a lépcsőzetes, fehér mészkőrétegeken, lazítson a termálfürdőben, és vezetett túra keretében ismerkedjen meg a helyi történelemmel.

Időtartam: 2 nap/1 éj

 

Kusadasi
Epheszosz éjjel varázsa

Látogasson el alkonyatkor Epheszosz archeológiai lelőhelyére, ahol egy római színházat talál, az Odeont, amelyet egykor szórakozásra és szenátusi ülésekre használtak. Dőljön hátra, és élvezze egy 12 tagú vonószenekar varázslatos privát előadását, benne Bach, Mozart, Brahms és mások darabjaival.

Időtartam: 3 óra

 

Rodosz

A bűbájos Rodosz és Lindosz
Egyedülálló lehetőség egy napon két gyöngyszem felfedezésére: ismerkedjen meg az Akropolisz uralta bájos és hangulatos Lindosz várossal, valamint a kulturális és művészeti emlékekkel büszkélkedő, nagy múltú Rodosszal.

Időtartam: 6 óra

 

'Antik romok és kozmopolita városok' útvonal - 8 nap/7 éj

 

 Isztambul
Isztambul rejtett gyöngyszemei

Az izgalmas kirándulás a város főbb látnivalóinak történetét követi nyomon. Fedezzen fel egy látványos földalatti gyöngyszemet, élvezze a helyi művészeti alkotásokat, aromákat és színeket. Ebédre is sor kerül egy török luxusétteremben.

Időtartam: 9 óra

  

Izmir
Utazás visszafelé az időben

Fedezze fel, ami megmaradt a római kori Epheszosz város ékességeként ismert monumentális épületekből. Körülnézhet egy páratlan zarándokhelyen is, amely különös jelentőséggel bír a keresztények számára, mert itt áll a ház, ahol Mária élt Jézus halála után.

Időtartam: 6 óra

 

Bodrum
Bodrum csodái

Ismerkedjen meg a vidék történelmi örökségével, és fedezzen fel kicsiny, eldugott tengeröblöket. Öböltől öbölig hajózva egy sor apró falura bukkanhat, köztük az Aquarium Bay, Ada Bogazi és a Camel Beach nevű településekre. Utóbbi strandján pihenhet, úszhat a kék tengerben és napozhat. A hajón ebédet is felszolgálnak.

Időtartam: 7 óra

 

'Grand Voyage - Törökország, ahogyan még sosem látta' útvonal - 15 nap/14 éj

 

Isztambul
Másvilági tájak

Merüljön el Kappadókia kivételes természeti csodáiban és sajátos történelmi-kulturális örökségében, Kusadasiban fedezze fel Szűz Mária házát, majd utazzon el Epheszoszba, hogy megnézze az Odeont, a Traianus-kutat és Skolastika gőzfürdőit.

 

Isztambul

Isztambul by night 

Egy varázslatos éjszakai utazás Isztambul történelmi negyedein keresztül, az Aranyszarv-öböl csillogó vizén átívelő Galata-hídon át. Az utazás után engedje, hogy rabul ejtsék helyi zenészek és táncosok, valamint egy hangulatos, hagyományos vacsora ízei.

Időtartam: 4 óra

 

Míkonosz
Míkonosz egy napban

Szenteljen egy teljes napot Míkonosz szigetének! Élvezze az óceánt az Agrari strandon, gyönyörködjön Ano Mera falu és a festői Panagia Tourliani-kolostor látványában, és látogasson el a szélmalmairól híres Míkonosz városba. Amikor egy finom ebéd keretében megkóstolja majd a környék jellemző ételének számító töltött szőlőleveleket is, úgy fogja érezni magát, mint egy helybéli!

Időtartam: 8 óra

 

Kérje ajánlatunkat!

 

Costa Venezia

 

 

 

Velence varázsa a tengeren

 

Élvezze a velencei San Marco negyed különleges hangulatát a Costa Venezia fedélzetén! A kialakításával, dekorációjával a felejthetetlen Velencét megidéző Costa Venezia hajó stílusos fedélzetekkel, társalgókkal, elegáns éttermekkel, damaszttal és brokáttal dekorált, egyedi kabinokkal, és a világ egyik legszebb városának varázsát megelevenítő üzletnegyedekkel büszkélkedik.

A fedélzeten minden a Serenissimát idézi: a színházteremtől, melynek Velence leghíresebb színháza, a La Fenice volt a mintája, a Piazza San Marcóra emlékeztető lobbyn át a San Trovaso hajóépítőtelepen megépített gondolákig és a velencei csatornákig.

Kortyoljon el egy kávét a Piazza San Marco lobbyban, vagy vásároljon magának valami különlegeset az árkád butiksorában. Látogasson el a hajó legfelső fedélzetén található, dús növényzetű Giardino Italiano-ba, vagy frissüljön fel a Lido szint medencéjében.

A családok napi programját színesítik a hajó gyermekek számára fenntartott terei, amelyek számos beltéri és kültéri játékot kínálnak: a minigolf, pingpong, playstation-részleg, kötélpályás kalandpark garantálja a jó szórakozást.

Szánjon időt arra is, hogy kényeztesse magát, foglaljon időpontot a tengerre néző, privát wellness-részlegben, ahol szauna, jacuzzi, relaxációs részleg és luxuskezelések széles választéka várja.

Aztán kapjon be valamit. Ázsiai akrobatikus konyha a Teppanyaki étteremben, ínycsiklandó olasz hússzeletek a Fiorentina Steakhouse-ban, japán élmény a Sushinoban – a legkülönfélébb alternatívák közül választhat nap mint nap.

Fedezze fel! Beleszeretni egy pillanat műve lesz!

Costa Venezia - képgaléria


Vissza
Kérje ajánlatunkat!