Kedves Utasaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk a koronavírus járvány okozta rendkívüli intézkedések miatt budapesti ügyfélszolgálati irodája 2020. március 16-tól zárva tart. A Tensi Utazási Iroda zavartalanul működik, csatlakozott a Home Office rendszerhez. Munkatársaink elérhetőségeit megtalálja a részletes tájékoztató oldalon.

Köszönjük megértésüket! - a Tensi csapata

Részletek itt >>

A Baltikum gyöngyszemei

csoportos hajóút magyar idegenvezetővel, ajándék stockholmi városnézéssel

 UTOLSÓ 2 BALKONOS KABIN! 

 

Hajó: Costa Magica
Indulási időpont:  2020. július 18-25.
Időtartam: 8 nap / 7 éj

 


Útvonal:
Stockholm (Svédország) - Stockholm (Svédország) - Visby (Svédország) - Helsinki (Finnország) - Szentpétervár (Oroszország) - Szentpétervár (Oroszország) - Tallinn (Észtország) - Stockholm (Svédország)


Utazás: repülővel
Ellátás: teljes ellátás a hajón
Idegenvezetés: a csoportot magyar idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 25 fő

 

Részvételi díj:

  

csomagár balkonos kabinban: 1 690 euró/fő + illetékek 

 

kikötői illeték: 150 euró/fő
repülőtéri illeték: 60 euró/fő

  
Kérje ajánlatunkat!

 

A csomagár az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 

-magyar nyelvű idegenvezető kíséret az út teljes időtartama alatt
-Budapest - Stockholm Skavsta - Budapest repülőjegy a WizzAir diszkont légitársaság menetrend szerinti járataival, turista osztályon
-szükséges busztranszferek Stockholm Skavsta és Stockholm kikötője között
-elhelyezés a kiválasztott kabinkategóriában
-a hajón teljes ellátás és korlátozott italfogyasztás (reggelihez fogyasztható italok: gyümölcslevek, kávé, tea, tej, víz)
-a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használata
-ajándék félnapos városnézés Stockholmban

 

A csomagár az alábbiakat nem tartalmazza:

 

-repülőtéri illeték (60 euró/fő)
-kikötői illeték (150 euró/fő)

-felmerülő vízumköltségek
-az italfogyasztás egy része (minden alkoholtartalmú és alkoholmentes ital, valamint a büfééttermek nyitva tartásán kívül a vízfogyasztás is)
-a személyes kiadások (pl. telefon, minibár, stb.)
-a kötelező borravaló a hajóút végén (felnőtteknek 10 euró/fő/éj, gyermekeknek 4-14 év között 5 euró/fő/éj, 4 év alatt nincs)
-a fakultatív kirándulások díja (minden kikötési ponton magyar nyelvű kirándulást szervezünk, min. 10 fő jelentkezése esetén)
-az útlemondási biztosítás, mely a csomagár és a repülőtéri illeték értékének 1,5 %-a
-betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (ennek megkötését feltétlenül javasoljuk)

 

AZ UTAZÁSHOZ SZÜKSÉGES ÚTI OKMÁNYOK

A hajótársaság Európai Unión kívüli hajóútjain a részvétel elengedhetetlen feltétele a hazaérkezés napjától számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél

 

Az Európai Unió (Magyarország) és az Orosz Föderáció között vízumkényszer van érvényben. A tartózkodás teljes időtartama alatt érvényes magán útlevéllel utazó magyar állampolgárok kizárólag vízum előzetes beszerzésével léphetnek be az Oroszországi Föderáció területére. Nincsen lehetőség belépéskor vízumot igényelni. Egyetlen lehetőség hajóutak esetén, hogy ne kelljen előzetesen vízumot intézni, ha a hajótársaságok által szervezett fakultatív kirándulások valamelyikére fizetnek be, mert ebben az esetben hajótársasági csoportos vízummal történik a partraszállás. Ebben az esetben a partraszállás után is végig  a csoporttal kell maradni, nem lehet a csoporttól elszakadni. Jelen szabályozások szerint egyéni vízum csak 1 napra intézhető, melynek díja kb. 35 000 FT/fő )

 

Bár 2019. október 1-jén életbe lép az a vízumkönnyítési rendelet, amely szerint lehetővé válik egy új típusú vízum igénylése Oroszországba, jelenleg még a hajótársaság álláspontját várjuk, hogy ez a vízum a hajóutak esetében is megfelelő lesz-e. Az új vízum egyszeri üzleti és turistacéllal igényelhető elektronikus úton, ingyenes lesz és egy hónapnyi érvényességen belül 8 nap tartózkodást tesz lehetővé Szentpéterváron és Leningrád megyében. Az Európai Unió összes tagállama, így Magyarország állampolgárai is igényelhetik az új vízumfajtát ezen a linken: https://electronic-visa.kdmid.ru/index.html.

Costa Magica képgaléria


Vissza
Kérje ajánlatunkat!