Silversea

Cruise with confidence

 

Minden 2021. december 31 előtti indulás esetén a hajóút 30 nappal indulás előttig kötbérmentesen törölhető, amennyiben elfogadja a hajótárssaság FCC voucherét a befizetett összegre. Csak azon foglalások esetén érvényes, amik 2021. február 28. előtt készülnek.

 

Covid 19  védelem

 

Amennyiben az utazó indulás előtt 30 napon belül, a terminál épületében vagy a hajóút alatt pozitív Covid teszt eredményt kap, a hajóút árát 100%ban visszakapja FCC voucherben, vagy visszaigényelheti a teljes befizetett összeget.

 

 

 

30 nappal indulás előttig történő törlés esetén:

 

Az utas a befizetett összeg 100%* értékében FCC vouchert kap. * A voucher értéke a befizetett összeg minusz bármilyen törlési kötbér összeg, amit egy harmadik fél/szolgáltató számít fel a Silversea felé.

 

Amennyiben az utas pénz visszafizetést szeretne, a standard lemondási feltételek lépnem kérvénybe és az aktuális kötbér felszámolásra kerül.

 

 

Indulás előtt 30 napon belül történő törlés esetén:

 

A kötbér 100%

 

 

Az FCC voucher átruházható, felhazsnálható több részletben.

Az FCC voucher felhasználható akciós utak esetén is.

A hajóút törlése után a hajótársaság 15 napon belül e-mailben küldi az FCC vouchert az utazási iroda felé. 

Future Cruise Credit(FCC)
Az FCC voucher a kiállítás napjától számítva 2 évig érvényes. 

A hajóút, amire a foglalás a voucher lejárata előtt készül, nem lehet később, mint egy évvel a voucher lejárati dátuma után.

Az FCC voucher készpénzre nem váltható, a lejárati dátumig fel nem használt FCC voucher érvényét veszti.

Az FCC voucher a foglalásra kifizetett összegről kerül kiállításra beleértve a Silversean keresztül megrendelt egyéb szolgáltatásokat úgy, mint: upgrade, transzferek, biztosítás, hotelfoglalás, parti kirándulások, hajóút előtti és utáni túrák. Az FCC voucher összegéből levonásra kerül a Silversea partnere által foglalt az előbbiekben felsorolt extra szolgáltatások törlése utáni esetleges kötbér.

Az FCC voucher felhasználható az új foglalás esetén a Silversea által biztosított földi szolgáltatásokra, szállásfoglalásra, légi és egyéb nem cruise szolgáltatásokra egyaránt. Egyes esetekben kivételeket tehet ez alól a Silversea.

Az FCC voucher felhasználható bármely 2021-ban induló Silversea hajóútra.
    
Amennyiben a kiállított vouchert egy kisebb értékű útra használja fel, a fennmaradó összegről Silversea kiállít egy új vouchert, mely az itt foglaltakkal megegyező feltételekkel használható fel. A felhasznált voucher érvénytelenné válik.

Az FCC vouchert az azon pontos, útlevélében szereplő névvel megjelölt utas(ok) használhatják fel. Lehetőség nyílik közjegyző által hitelesített levélben annak átruházására megnevezve benne a jogosult a barát(ok)/ rokon(ok) nevét.     

Az FCC voucher nem használható fel a múltban történt foglalás egyenlegének rendezésére, illetve egy már teljes összegben kifizetett foglaláshoz. Kizárólag új foglalásra használható.

Amennyiben az utasnak egy FCC-vel rendezett és azt törölt foglalása van, az eredeti FCC  voucher érvényességét visszaállítják 2021. december 31-i lejáratra. Az utasnak ezt a vouchert egy 2021. december 31-ig induló hajóútra kell felhasználnia.  Felhasználáskor a voucher kombinálható a Cruise with Confidence programmal.

Az FFC voucher felhasználható akciós árú hajóutak foglalására is.

Egyéb korlátozásokat alkalmazhat a Silversea hajótársaság.

 

Visszafizetés

Visszafizetés igénylése esetén az eredeti fizetési mód szerint legkésőbb 90 napon belül megtörténik a foglalásra kifizetett összeg visszatérítése. A visszatérítés összegéből levonásra kerül a Silversea által  harmadik személytől megrendelt szolgáltatások - upgrade, transzferek, biztosítás, hotelfoglalás, parti kirándulások, hajóút előtti és utáni túrák - törlés utáni esetlegesen felmerülő kötbér összege. Amennyiben az extra szolgálatásokat a hajótársaságtól függetlenül vásárolta az ügyfél, kérjük, forduljon az adott szolgáltatóhoz megvitatni az esetleges visszatérítési lehetőségeket.

A hajótársaság által lemondott úthoz egyénileg foglalt repülőjegy törlési díj összegének visszatérítését a guest relationship részlegen lehet igényleni. Amíg a visszatérítés nem történt meg az ügyfél meggondolhatja magát és igényelheti az FCC voucher kiállítását. Az úthoz foglalt biztosítási tételek visszatérítése a hajótársaság által nem megengedett. Minden esetben a biztosítási társaságnál kell igényelni azt, a hajótársaságnak beadott részvételi díj visszafizetés igénylése illetve az FcC voucher kiállását megelőzően.

 

 

A Silversea hajók tervezett újraindulása:

 

Silver Cloud 

2021. május 5.

Silver Wind

2021. június 14.

Silver Shadow

2021. április 28.

Silver Spirit

2021. április 20.
Silver Muse 2021. május 20.
Silver Whisper 2021. június 20.
Silver Explorer 2021. május 28.
Silver Moon 2021. április 1.
Silver Dawn 2021. november 9.
Silver Origin 2021. április 3.

 

 

 

 Kérdés esetén, keressen minket bizalommal!

 

Frissítve: 2021. január 7.

Vissza
Kérje ajánlatunkat!