Silversea

Cruise with Confidence - új törlési feltételek

 

A Silversea hajótársaság kiterjeszti a "Cruise with Condifence" elnevezésű programját minden 2020. december 31-ét megelőző indulású hajóútra. Ennek értelmében a hajóút indulása előtt legkésőbb 48 órával az utas indoklás nélkül lemondja az utat, és egy két évig érvényes vouchert kap (Future Cruise Credit)

 

125%-os utazási voucher FCC a Silversea által lemondott utakra

Amennyiben a Silversea hajótársaság mondja le az utat, az utasok 125% értékű „Future Cruise Credit (FCC)” vouchert kapnak, melyet egy következő foglalásra használhatnak fel. Ez egyedülálló lehetőség, hogy hosszabb hajóútra utazhasson vagy magasabb kategóriájú kabint foglaljon!

A FCC voucher átruházható családtagoknak, barátoknak. Az összeg több útra, több részletben is felhasználható.

 

Törlést követő 15 napon belül a hajótársaság emailen elküldi az FCC vouchert a foglalásban megadott email címre. Amennyiben utazási irodán keresztül történt a foglalás, kérjük lépjen kapcsolatba utazási ügynökével.

 

Amennyiben úgy döntenek, hogy lemondanak a 125% -os FCC voucherről és így a Silversea által nyújtott extra 25% -ról, akkor a befizetett összeg visszafizetésének igénylésére is van mód.

 

 

Valamennyi 2020-ban induló hajóút esetében az utas lemondhatja útját a hajó indulása előtt legkésőbb 48 óráig és Future Cruise Credit (FCC) vouchert kap

 

 

Amennyiben az utas indulás előtt legkésőbb 48 órával mondja le az utat

Amennyiben az utas legkésőbb 48 órával a hajó indulása előtt mondja le az útját a kifizetett kabinár 100 %-áról szóló vouchert kap (FCC), levonva abból a hajótársaság által harmadik személynek esetlegesen kifizetett szolgáltatások összegét. Amennyiben az utas a visszafizetés mellett dönt, a Silversea hajótársaság általános lemondási és visszafizetési feltételei maradnak érvényben.

 

Az FCC voucher átruházható családtagoknak, barátoknak. Az összeg több útra, több részletben is felhasználható.

 

Az FCC voucher felhasználható akciós hajóutak foglalására is!

 

Törlést követő 15 napon belül a hajótársaság emailen elküldi az FCC vouchert a foglalásban megadott email címre. Amennyiben utazási irodán keresztül történt a foglalás, kérjük lépjen kapcsolatba utazási ügynökével.


Amennyiben az utas a hajó indulása előtt kevesebb, mint 48 órán belül törli a foglalást.

A foglalás összegének 100%-a kötbér.

 

 

Utazási feltételek

A "Cruise wit Confidence" program nem érvényes charter hajóutakra és csoportos foglalásokra

A Silversea fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés illetve felelősségvállalás nélkül  korrigáljon bármely hibát, pontatlanságot. Az ajánlat előzetes értesítés nélkül visszavonható.

 

Future Cruise Credit(FCC)
Az FCC voucher a kiállítás napjától számítva 2 évig érvényes.

Az FCC voucher a foglalásra kifizetett összegről kerül kiállításra beleértve a Silversean keresztül megrendelt egyéb szolgáltatásokat úgy, mint: upgrade, transzferek, biztosítás, hotelfoglalás, parti kirándulások, hajóút előtti és utáni túrák. Az FCC voucher összegéből levonásra kerül a Silversea partnere által foglalt az előbbiekben felsorolt extra szolgáltatások törlése utáni esetleges kötbér.

Az FCC voucher felhasználható az új foglalás esetén földi szolgáltatásokra, szállásfoglalásra, légi és egyéb nem cruise szolgáltatásokra egyaránt. Egyes esetekben kivételeket tehet ez alól a Silversea.

Az FCC voucher felhasználható bármely átfoglalt 2020-ban induló Silversea hajóútra.
    
Amennyiben a kiállított vouchert egy kisebb értékű útra használja fel, a fennmaradó összegről Silversea kiállít egy új vouchert, mely az itt foglaltakkal megegyező feltételekkel használható fel. A felhasznált voucher érvénytelenné válik.

Az FCC vouchert az azon pontos, útlevélében szereplő névvel megjelölt utas(ok) használhatják fel. Lehetőség nyílik közjegyző által hitelesített levélben annak átruházására megnevezve benne a jogosult a barát(ok)/ rokon(ok) nevét.     

Az FCC voucher nem használható fel a múltban történt foglalás egyenlegének rendezésére, illetve egy már teljes összegben kifizetett foglaláshoz.

Amennyiben az utasnak egy FCC-vel rendezett és azt törölt foglalása van, az eredeti FCC  voucher érvényességét visszaállítják 2020. december 31-i lejáratra. Az utasnak ezt a vouchert egy 2021. december 31-ig induló hajóútra kell felhasználnia.  Felhasználáskor a voucher kombinálható a Cruise with Confidence programmal

Az FFC voucher felhasználható akciós árú hajóutak foglalására is.

Egyéb korlátozásokat alkalmazhat a Silversea hajótársaság.

 

Visszafizetés

Visszafizetés igénylése esetén az eredeti fizetési mód szerint legkésőbb 90 napon belül megtörténik a foglalásra kifizetett összeg visszatérítése. A visszatérítés összegéből levonásra kerül a Silversea által  harmadik személytől megrendelt szolgáltatások - upgrade, transzferek, biztosítás, hotelfoglalás, parti kirándulások, hajóút előtti és utáni túrák - törlés utáni esetlegesen felmerülő kötbér összege. Amennyiben az extra szolgálatásokat a hajótársaságtól függetlenül vásárolta az ügyfél, kérjük, forduljon az adott szolgáltatóhoz megvitatni az esetleges visszatérítési lehetőségeket.

A hajótársaság által lemondott úthoz egyénileg foglalt repülőjegy törlési díj összegének visszatérítését a guest relationship részlegen lehet igényleni. Amíg a visszatérítés nem történt meg az ügyfél meggondolhatja magát és igényelheti az FCC voucher kiállítását. Az úthoz foglalt biztosítási tételek visszatérítése a hajótársaság által nem megengedett. Minden esetben a biztosítási társaságnál kell igényelni azt, a hajótársaságnak beadott részvételi díj visszafizetés igénylése illetve az FcC voucher kiállását megelőzően.

 

 

Kérdés esetén, keressen minket bizalommal!

 

2020. június 15.

Vissza
Kérje ajánlatunkat!