Royal Caribbean International

  A Royal Caribbean Group közleménye:

 

Az elmúlt hónapok még soha nem tapasztalt eseményeket hoztak életünkbe. Bár tudjuk, hogy ez is elmúlik, addig is folyamatosan a minél biztonságosabb újrainduláson dolgozunk. Ezért a Norwegian Cruise Line Holdings Ltd-vel közösen megalakítottuk a világszerte elismert szakértőket összegyűjtő, Egészséges Hajózási Testületet (Healthy Sail Panel), azzal a kiemelt céllal, hogy innovatív megoldások kidolgozásával elősegítse, hogy a tengeri hajózás biztonságos körülmények között folytatódhasson.

 

A helyzet áttekintése és partnereinkkel, a Cruise Lines International Association-nel és a Centers for Disease Control and Prevention-nel való konzultáció után a következőkről döntöttünk:

 

2021. március 1. - április 30. közötti indulások:


Meghosszabbítjuk világszintű leállásunkat 2021. április 30-ig (kivéve a Quantum of the Seas útjait). Sajnálatos módon ez azt jelenti, hogy az eddig induló hajóútjaink elmaradnak.  

 

 • Nagyon sajnáljuk, hiszen ez számunkra is nagy csalódás. Azonban jelenleg az Önök egészsége és biztonsága a legfontosabb számunkra.  Addig is, szeretnénk pár megoldást felajánlani Önöknek, többek között azt, amely kedvező fogadtatásban részesült utasaink körében, mert egy kis többletet is ad jövőbeni hajóútjához.  
   
  1.)    125% Future Cruise Credit:
  A változás következményeként, annak érdekében, hogy visszatérjen és ismét velünk hajózzon, egy Future Cruise Creditet (hajózási utalványt) biztosítunk Önnek a kabinár 125%-ára, amely 2022. április 30-ig váltható be bármelyik 2022. szeptember 30-ig induló Royal Caribbean International hajóútra válthat be.

  Ezen összeg alapja a fizetett kabinár, de ezt az összeget egy kicsit megemeljük, a különleges helyzetre való tekintettel. A kikötői illetéket és az előre fizetett szervízdíjat visszautaljuk. Erre kb. 45 napon belül számíthat. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a visszatérítések időben megérkezzenek, addig is köszönjük türelmüket!
  Amennyiben Ön foglalására csak az előleget fizette, a Future Cruise Credit (hajózási utalvány) alapja ennek az összege.
  A Future Cruise Crediteket 2021. február 12-ig automatikusan kiállítjuk. Tehát Önnek semmit nem kell tennie!

 

Kérjük, vegye figyelembe:
•    Amennyiben az érintett hajóútját már lemondta a Cruise with Confidence feltételei szerint és elfogadta a 100%-os Future Cruise Creditet, Ön nem jogosult jelen megoldásra.
•    Amennyiben az érintett hajóútját egy korábban kapott Future Cruise Credit hajózási utalvánnyal fizette (beleértve a korábbi, globális leállások miatt kiállított utalványokat is), egy új Future Cruise Creditet (hajózási utalványt) állítunk ki az Ön részére. Ennek értéke az eredeti hajózási utalvány 100%-a valamint az ezen felül fizetett kabinár 125%-a lesz, amely 2022. április 30-ig váltható be bármelyik, 2022. szeptember  30-ig induló Royal Caribbean International hajóútra.

   
•    Egy hajóútra személyenként csak egy utalvány váltható be.
•    Amennyiben Ön érintett volt a korábbi leállásban, és új utat foglalt, amire további összeget befizetett és ami most ebbe a meghosszabbított leállási időszakba esik, akkor továbbra is választhatja a visszatérítést az egyik vagy mindkét lemondott útra, az alábbiak szerint.
 

2.)    Lift and Shift – Módosítás a következő évre:
Ha meglévő hajóútját a következő évre tenné át, örömmel átfoglaljuk, az eredeti kabinár és promóció megtartásával, a következő feltételek mellett:
A jövőbeni hajóút:
•    -ugyanazon az útvonalon megy
•    -ugyanolyan hosszúságú
•    -az elhelyezés ugyanabban a kabinkategóriában történik
•    -az eredeti induláshoz képest, a következő évben max. +/- 4 hét eltéréssel indul.

Például, ha a 2021. március 1-i indulású hajóútját szeretné áttenni, megteheti egy ugyanolyan útvonalú, hosszúságú, ugyanolyan kabinkategóriában, egy 2022. február 1. – 2022. április 1. között induló hajóútra.

 

Kérjük, vegye figyelembe:
•    Amennyiben ezzel a megoldással kíván élni, kérjük, hívja Utazási Irodáját legkésőbb 2021. januáe 26-ig! Ha nem jelentkezik, akkor automatikusan a 125%-os Future Cruise Creditet állítjuk ki az Ön részére.

 • Csak 2022. április 30-ig induló hajóutak közül lehet választani a Lift and Shift opción belül. Későbbi indulások nem választhatók, függetlenül az eredeti indulási időponttól!
  •    Az eredeti ár megtartása csak a kabinárra vonatkozik! Ha a kikötői illeték és a szervízdíj összege eltér az eredeti foglaláshoz képest, akkor az új időpontra vonatkozó összegek lesznek érvényesek.
  •    Amennyiben az érintett hajóútját már lemondta a Cruise with Confidence egyéb feltételei szerint, Ön nem jogosult jelen megoldásra.
  •    Az ajándék kaszinós ajánlatok esetében nem választható a Lift and Shift lehetőség.


3.)    100% visszatérítés:
Amennyiben Ön a kisebb értékű, teljes visszatérítést választja, természetesen ezt is megteheti. Figyelembe véve a helyzet bizonytalanságát, Önnek még elég ideje lesz arra, hogy eldöntse kíván-e élni az extra lehetőséggel, hiszen a fenti felfüggesztett indulások esetében, 2021. március 31-ig kérheti a teljes visszatérítést.
o    Amennyiben a 125%-os Future Cruise Credit ellenére, a teljes visszatérítés mellett dönt, kérjük, lépjen kapcsolatba Utazási Irodájával.
o    Ebben az esetben inaktívvá tesszük az Önnek kiállított Future Cruise Creditet és visszautaljuk Önnek a teljes befizetett összeget, mely tartalmazza a Non-refundable depozitiot is.
o    A visszautalásra a visszatérítés kérése után kb. 45 nappal számíthat.

 

Kérjük, vegye figyelembe:
•    Amennyiben az érintett hajóútját egy, a Cruise with Confidence feltételei szerint kapott hajózási utalvánnyal fizette, és most teljes visszatérítést kér helyette, visszaállítjuk az eredeti Future Cruise Creditet, és csak az ezen felül fizetett összeget térítjük vissza!

 


Végül egy speciális lehetőség azoknak, akik fedélzeti szolgáltatásokat, parti kirándulásokat vásároltak weboldalunkon és a fenti opciók közül a 125%-os Future Cruise Credit-et választották:
o    Választhatja, hogy a fizetett összeg 125%-át egy később felhasználható Onboard Credit (fedélzeti ajándékkeret) formájában kéri. Ezt 2021. január 26-ig teheti meg! Ebben az esetben, kérjük, forduljon Utazási Irodájához.
o    Amennyiben nem él ezzel a lehetőséggel 2021. január 26-ig, a vásárolt szolgáltatások összegét automatikusan visszautaljuk. A visszautalásra a foglalásának törlése után kb. 45 nappal számíthat.
o    Amennyiben a hajóút árának visszatérítését vagy a Lift and Shift módosítást választja, Ön nem jogosult az Onboard Credit ajánlatra.  


Amennyiben repülőjegyet, transzfert vagy szállást vett a Royal Caribbean International szervezésében:
o    Ezek is automatikusan visszatérítésre kerülnek. A visszautalásra a lemondás után 45 nappal számíthat.
o    Ha nem a Royal Caribbean International szervezésben foglalta ezen szolgáltatásokat, forduljon szolgáltatójához.

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljon bizalommal utazási tanácsadójához.

Köszönjük türelmüket, megértésüket és együttműködésüket, ebben a nehéz helyzetben. Jó egészséget kívánunk és nagyra értékeljük hűségüket. Hamarosan várjuk Önt vissza – már most hiányzik!

 

 2021. január 25.

Kérdés esetén, keressen minket bizalommal!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!