Norwegian Cruise Line

hírek, információk

 

 

Frissítés:2021. március 16.

 

 

A Norwegian Cruise Line hajótársaság számára a vendégek, a legénységünk és a hajóút során érintett települések, közösségek biztonsága és egészsége elsődleges fontosságú. A továbbiakban is figyelemmel kísérik a COVID-19 koronavírus-járvány globális alakulását és az egyes közösségek életére, kikötőkre gyakorolt hatását.  

 

Mindmáig szoros kapcsolatban vannak az Amerikai Járványügyi és Betegségmegelőzési Központtal (CDC) és más nemzetközi közegészségügyi hatóságokkal, és meghosszabbították hajóútjaik indításának átmeneti felfüggesztését.

 

Ennek értelmében a felfüggesztés, immáron kiterjed minden, 2021. június 30-ig induló hajóútra.

 

 

Az érintett utasok foglalásaival kapcsolatban a hajótársaság felveszi a kapcsolatot a partner utazási irodákkal.

 

A hajótársaság kész megtenni minden célravezető lépést, hogy megakadályoza a COVID-19 járvány terjedését, és szorosan együttműködik a helyi, állami, szövetségi és nemzetközi egészségügyi szervekkel. Nem lehetetlen, hogy ez a későbbiekben további változtatásokat fog eredményezni, azonban szeretné, ha Önök tudnák: munkatársaik éjt napallá téve dolgoznak, hogy segítségére legyenek mind vendégeiknek, mind partnereiknek. További, illetve frissített információkkal a későbbiekben jelentkezünk.                        

 

 

2021. április 8.

 

Biztonságos hajózás

 

Ön hajózni szerene! Mi biztonágban szeretnénk Önt tudni! 

 

A legfontosabb szabály, amit újrainduláskor a hajótársaság bevezet:

 

  • Minden utas és a személyzet minden tagja teljesen be kell oltva legyen legkésőbb 2 héttel a hajó indulása előtt. A szabályozás érvényes minden 2021. október 31. előtt induló hajóútra. A későbbi utakkal kapcsolatos előírásokról később dönt a hajótársaság.
  •     Elfogadott oltások:a WHO, az FDA (U.S. Food and Drug Administration) és az EMA (European Medicines Agency) által engedélyezett oltások
  •     Beszállás előtt COVID tesztet készít a hajótársaság
  •     Azok az utasok, akik életkoruk miatt vagy bármilyen más okból nem kaphatnak oltást, nem szállhatnak fel a hajókra

 

 

 

 

 

 

 

Kérdés esetén, keressen minket bizalommal! 

 

 

 

 

 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!