Norwegian Cruise Line

hírek, információk

A Norwegian Cruise Line hajótársaság számára a vendégek, a legénységünk és a hajóút során érintett települések, közösségek biztonsága és egészsége elsődleges fontosságú. A továbbiakban is figyelemmel kísérik a COVID-19 koronavírus-járvány globális alakulását és az egyes közösségek életére, kikötőkre gyakorolt hatását.  

 

Mindmáig szoros kapcsolatban vannak az Amerikai Járványügyi és Betegségmegelőzési Központtal (CDC) és más nemzetközi közegészségügyi hatóságokkal, és meghosszabbították hajóútjaik indításának átmeneti felfüggesztését.

 

Ennek értelmében a felfüggesztés, immáron kiterjed minden, 2020. október 31. előtt, illetve október 31-én induló hajóútra.

 

Tájékoztató azon vendégek számára, akiknek foglalásukat érintette a felfüggesztés:

 

  • Az érintett utakra foglalással rendelkező minden vendég automatikusan kap egy a későbbiekben induló hajóútra beváltható hajóút-hitelkeretet (FCC vouchert) a törölt hajóútra befizetett összeg 125%-ának megfelelő értékben, amely hitelkeret felhasználható bármely, 2022. december 31-ig induló hajóút megvásárlására. A későbbiekben induló hajóútra beváltható hajóút-hitelkeret a jóváírásától számított egy évig érvényes, és minden meghirdetett hajóútra felhasználható, amely 2022. december 31. előtt. illetve 31-én indul. 

 

  • Azon vendégek számára, akik nem kívánják igénybe venni a későbbiekben induló hajóútra beváltható, 125%-os hajóút-hitelkeretet, szintén élhetnek egy csökkentett értékű visszatérítés lehetőségével, és igényelhetik a törölt hajóútra általuk befizetett teljes összeg eredeti formában történő visszatérítését a https://www.ncl.com/case-submission/peace-of-mind webhelyen elérhető igénylőlap kitöltésétől számított 90 napon belül. Az igénylőlap 2020. augusztus 3-14. között érhető el a jelzett felületen.

 

A hajótársaság kész megtenni minden célravezető lépést, hogy megakadályoza a COVID-19 járvány terjedését, és szorosan együttműködik a helyi, állami, szövetségi és nemzetközi egészségügyi szervekkel. Nem lehetetlen, hogy ez a későbbiekben további változtatásokat fog eredményezni, azonban szeretné, ha Önök tudnák: munkatársaik éjt napallá téve dolgoznak, hogy segítségére legyenek mind vendégeiknek, mind partnereiknek. További, illetve frissített információkkal a későbbiekben jelentkezünk.                        

 

 2020. július 30.

 

 

 

 

 

Kérdés esetén, keressen minket bizalommal! 

 

 

 

 

 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!