Norwegian Cruise Line

hírek, információk

A Norwegian Cruise Line hajótársaság számára a vendégek, a legénységünk és a hajóút során érintett települések, közösségek biztonsága és egészsége elsődleges fontosságú. A továbbiakban is figyelemmel kísérik a COVID-19 koronavírus-járvány globális alakulását és az egyes közösségek életére, kikötőkre gyakorolt hatását.  

 

Mindmáig szoros kapcsolatban vannak az Amerikai Járványügyi és Betegségmegelőzési Központtal (CDC) és más nemzetközi közegészségügyi hatóságokkal, és meghosszabbították hajóútjaik indításának átmeneti felfüggesztését.

 

Ennek értelmében a felfüggesztés, immáron kiterjed minden, 2020. december 31. előtt, illetve december 31-én induló hajóútra.

 

A hajótársaság kész megtenni minden célravezető lépést, hogy megakadályoza a COVID-19 járvány terjedését, és szorosan együttműködik a helyi, állami, szövetségi és nemzetközi egészségügyi szervekkel. Nem lehetetlen, hogy ez a későbbiekben további változtatásokat fog eredményezni, azonban szeretné, ha Önök tudnák: munkatársaik éjt napallá téve dolgoznak, hogy segítségére legyenek mind vendégeiknek, mind partnereiknek. További, illetve frissített információkkal a későbbiekben jelentkezünk.                        

 

 2020. november 2.

 

 

 

 

 

Kérdés esetén, keressen minket bizalommal! 

 

 

 

 

 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!