Újraindult a Costa hajótársaság

A Costa Cruises, a Carnival Corporation tagja, Európa vezető hajótársaságaként izgalmas hajózási útvonalakkal készül a 2020-2021-es téli szezon indítására. A cég nemrégiben jelentette be a Costa Deliziosa és Costa Diadema szeptemberi újraindulását, majd a 2020 október és 2021 márciusa között induló hajók útvonalait újratervezte, fokozatosan emelve a visszatérő hajók számát, mindezek mellett kiemelve az új egészségügyi előírások betartását, melynek köszönhetően folyamatosan fenntartható a biztonságos utazás.

A Costa 2020-2021-es téli szezonjának hajóútjai az Olasz Kormány rendeletében felsorolt európai országok lakosai számára lesznek elérhetők, míg a Costa Deliziosa első három indulása (szeptember 6., 13., 20.) és a Costa Diadema első indulása (szeptember 19.) kizárólag olasz állampolgárok számára foglalhatók.

A részletek és az új téli útvonalak fokozatosan megtalálhatók lesznek weboldalunkon. Az oldal folyamatosan bővül, ahogy a hajótársaság hirdeti a programját.

 

Aktuális útvonalak >>

 

A Costa hajótársaság az utasok biztonsága érdekében folyamatosan együttműködik az érintett kikötők, országok kormányaival és a helyi hatóságokkal, így garantálva, hogy az új biztonsági protokoll eredményesen működjön. 

Nagy bejelentés az új, a margherai (velencei) Fincantieri hajógyárban készülő, utánozhatatlanul olasz, a reneszánsz Firenze ihlette, Costa Firenze hajó bemutatkozása. A tervezettek szerint 2020 december 27-én induló földközi-tengeri hétéjszakás program alkalmával Savona, La Spezia, Nápoly, Valencia, Barcelona és Marseille kikötői fedezhetők fel.

 

A hajótársaság beruházásai és fejlesztései évek óta a fenntartható hajózás és a felelősségteljes technológiák alkalmazása jegyében történnek. A Costa Smeralda hajó már a Costa csoport második LNG-vel, azaz a legtisztább energiahordozók között számon tartott cseppfolyósított földgázzal üzemelő hajója, ami maximálisan kíméli a környezetet. A hajótársaság ezzel is erősíti a környezetvédelem iránti elkötelezettségét.

 

 Bevezetésre került a Costa Biztonsági Protokoll a 2020-2021 téli hajózási szezonban, hogy az utasok, a munkatársak és az érintett kikötők lakosságának biztonságát a lehető leghatákonyabban garantálni tudja a hajótársaság.

A Costa Biztonsági Protokoll egy, a COVID-19 helyzettel összefüggő és átfogó eljárási rend, mely tartalmaz minden tudnivalót és eljárást, ami a hajóutak során felmerülhet mind a fedélzeten, mind pedig a szárazföldön.

Az előírt szabályzatok tartalmazzák többek között a beszállást megelőzően elvégzendő antigénes tesztelést, valamint a szervezett parti kirándulások alkalmával a fokozott egészségügyi biztonsági előírások szigorú betartását.

A független tudományos egészségügyi szakértők támogatásával készült Costa Biztonsági Protokoll összhangban van az Olasz Kormány és az európai hatóságok által meghatározott egészségügyi előírásokkal, sőt túlmutat azokon, továbbá az orvostudmányi ismeretek bővülésével arányosan folyamatosan frissül. 

 

 

Bármely kérdés esetén keressen minket bizalommal!

 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!