A világjárvány okozta krízis miatt világszerte nagy a bizonytalanság, az Egészségügyi Világszervezet folyamatosan magas szinten tartja a Covid-19 koronavírus-járvány riasztási fokát.

 

Ilyen körülmények között a Costa Cruises úgy döntött, hogy az a felelősségteljes magatartás, ha a mediterrán régióban 2020. augusztus 15-ig felfüggeszti hajóútjai indítását, az északi-európai térségben pedig a teljes 2020. nyári szezon indulásait törli.

 

A hajótársaság 2020. július 6-án kiadott közleményének további fontos eleme, hogy a Costa Victoria hajó összes jövőbeni hajóútja törlésre kerül. Ennek hátterében az áll, hogy a hajótársaság a néhány éve megkezdett flotta megújítási és korszerűsítési folyamat részeként most bejelentette a Costa Victoria hajó eladását.

 

A hajótársaság beruházásai és fejlesztései évek óta a fenntartható hajózás és a felelősségteljes technológiák alkalmazása jegyében történnek. A Costa Smeralda hajó már a Costa csoport második LNG-vel, azaz a legtisztább energiahordozók között számon tartott cseppfolyósított földgázzal üzemelő hajója, ami maximálisan kíméli a környezetet. A hajótársaság ezzel is erősíti a környezetvédelem iránti elkötelezettségét.

 

 

A törölt útvonalak:

 

 

 

Kérdés esetén, keressen minket bizalommal!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!