Legfrissebb hírek

a Costa hajótársaságtól

 

      

 

2021. március 22. (Genova, Olaszország)

 

Májustól indulnak újra a Costa hajók

 

 

 

A Carnival Corporation olasz Costa Cruises tagja úgy döntött, hogy elhalasztja az újraindulását májusra. A döntésre amiatt került sor, mert mind Olaszországban, mind a többi európai országban továbbra is életben vannak a Covid-19 miatti szigorú utazási korlátozások. Emiatt a hajótásrssaság nem látja biztosíthatónak vendégei számára a megfelelő élményt, különösen a parti kirándulások tekintetében.

 

Az újraindulás Olaszországban a társaság zászlóshajójával, a Costa Smeralda hajóval kezdődik 2021. május 1-jén, változatlan útvonallal, kizárólag olasz kikötőket érintve, 3-4 éjszakás mini hajóutakkal, amik 7 éjszakásként is foglalhatók, olyan kikötési pontokkal, mint Savona, La Spezia, Civitavecchia, Napoly, Messina és Cagliari.

 

Június 12-től a Costa Smeralda visszaáll az egyhetes nyugat-mediterrán útvonalra, ami érinti Olaszországot (Savona, Civitavecchia és Palermo), Franciaországot (Marseille) és Spanyolországot (Barcelona és Palma de Mallorca).

 

 

A második hajó, ami visszatér, a Costa Luminosia lesz május 16-án Triesztből indulva, érintve Barit, egyhetes Görögországot és Horvátországot bejáró programtervekkel.

 

A Costa a hajók útvonalát érintő, Olaszországon kívül eső országok nemzeti és helyi hatóságaival egyeztet az újraindulás szabályairól a szigorú egészésügyi és biztonsági protokoll előírásokat betartva. 

 

A protololl a hajózás minden területére kitér, fedélzeten és szárazföldön. Pl. csökkentett kapacitás, sweb tesztelés az utasok és a személyzet számára, ki- és beszálláskor minden alkalommal hőmérséklet ellenőrzés, kizárólag saját szervezésű fakultatív programokon való részvétel melletti kiszállás a kikötőkben, biztonságos távolságtartás biztosítása a fedélzeten és a terminál épületében, szükség esetén maszk viselés előírása.

 

 

Minden egyéb útvonal május végéig, ami a frissített programban nem szerepel, törlésre került. Az érintett utasokat értesítjük.

 

A Costa hajói készek az újraindulásra és utasaiknak pihentető, nyugalmas hajózást kínálnak a szigorú egészésügyi és biztonsági protokoll mellett. 

 

 

 

 

Bármely kérdés esetén keressen minket bizalommal!

 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!