Azamara Club Cruises

A Royal Caribbean Group közleménye:

Az elmúlt hónapok még soha nem tapasztalt eseményeket hoztak életünkbe. Bár tudjuk, hogy ez is elmúlik, addig is folyamatosan a minél biztonságosabb újrainduláson dolgozunk.

 A helyzet áttekintése és partnereinkkel, a Cruise Lines International Association-nel és a Centers for Disease Control and Prevention-nel való konzultáció után a következőkről döntöttünk:

 
Meghosszabbítjuk világszintű leállásunkat és csak a 2021-es európai szezonnal indítjuk újra hajóinkat az alábbiak szerint:

- Azamara Quest - 2021. május 1. - Az Azamara Quest az eredetileg tervezett 14 éjszakás útjával indul újra, Pireuszból.

- Azamara Journey - 2021. május 1. - Az Azamara Journey az eredetileg tervezett 6 éjszakás útjával indul újra, Civitavecchiából.

- Azamara Pursuit, 2021. május 9. - Az Azamara Pursuit új, görögországi körutakkal indul újra, Athénból (Pireusz).

 
Sajnálatos módon ez azt jelenti, hogy a fenti időpontok előtt induló hajóútjaink elmaradnak.

 

Nagyon sajnáljuk, hiszen ez számunkra is nagy csalódás. Azonban jelenleg az Önök egészsége és biztonsága a legfontosabb számunkra. Addig is, szeretnénk pár megoldást felajánlani Önöknek, többek között azt, amely kedvező fogadtatásban részesült utasaink körében, mert egy kis többletet is ad jövőbeni hajóútjához.

 

1.) 125% Future Cruise Credit:

A változás következményeként, annak érdekében, hogy visszatérjen és ismét velünk hajózzon, egy Future Cruise Creditet (hajózási utalványt) biztosítunk Önnek a kabinár 125%-ára, mely 2021. december 31-ig váltható be egy 2023. április 30-ig induló hajóútra.

o Ezen összeg alapja a fizetett kabinár, de ezt az összeget egy kicsit megemeljük, a különleges helyzetre való tekintettel. A kikötői illetéket visszautaljuk. Erre kb. 45 napon belül számíthat. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a visszatérítések időben megérkezzenek, addig is köszönjük türelmüket!

o Amennyiben Ön foglalására csak az előleget fizette, a Future Cruise Credit (hajózási utalvány) alapja ennek az összege.

o A Future Cruise Crediteket 2020. november 4-ig automatikusan kiállítjuk. Tehát Önnek semmit nem kell tennie!

 

Kérjük, vegye figyelembe:

· Amennyiben az érintett hajóútját már lemondta a Cruise with Confidence feltételei szerint és elfogadta a 100%-os Future Cruise Creditet, Ön nem jogosult jelen megoldásra.

· Amennyiben az érintett hajóútját egy korábban kapott Future Cruise Credit hajózási utalvánnyal fizette (beleértve a korábbi, globális leállások miatt kiállított utalványokat is), egy új Future Cruise Creditet (hajózási utalványt) állítunk ki az Ön részére. Ennek értéke az eredeti hajózási utalvány 100%-a valamint az ezen felül fizetett kabinár 125%-a lesz, melyet 2021. december 31-ig válthat be egy 2023. április 30-ig induló hajóútra.

· Egy hajóútra személyenként csak egy utalvány váltható be.

· Amennyiben Ön érintett volt a korábbi leállásban, és új utat foglalt, amire további összeget befizetett és ami most ebbe a meghosszabbított leállási időszakba esik, akkor továbbra is választhatja a visszatérítést az egyik vagy mindkét lemondott útra, az alábbiak szerint.

 

2.) Lift and Shift – Módosítás a következő évre:

Ha meglévő hajóútját a következő évre tenné át, örömmel átfoglaljuk, az eredeti kabinár és promóció megtartásával, a következő feltételek mellett:

A jövőbeni hajóút:

• -ugyanolyan útvonaltípuson megy

• -ugyanolyan hosszúságú (+/- 1 éjszaka eltérés lehetséges)

• -az elhelyezés ugyanabban a kabinkategóriában történik

• -az eredeti induláshoz képest, a következő évben max. +/- 4 hét eltéréssel indul

Például, ha a 2020. november 30-i indulású hajóútját szeretné áttenni, megteheti egy ugyanolyan útvonalú, hosszúságú, ugyanolyan kabinkategóriában, egy 2021. október 30-december 30. között induló hajóútra.

 

Kérjük, vegye figyelembe:

· Amennyiben ezzel a megoldással kíván élni, kérjük, hívja Utazási Irodáját legkésőbb 2020. október 16-ig! Ha nem jelentkezik, akkor automatikusan a 125%-os Future Cruise Creditet állítjuk ki az Ön részére.

· Az eredeti ár megtartása csak a kabinárra vonatkozik! Ha a kikötői illeték összege eltér az eredeti foglaláshoz képest, akkor az új időpontra vonatkozó összegek lesznek érvényesek.

· Amennyiben az érintett hajóútját már lemondta a Cruise with Confidence egyéb feltételei szerint, Ön nem jogosult jelen megoldásra.

 

3.) 100% visszatérítés:

Amennyiben Ön a kisebb értékű, teljes visszatérítést választja, természetesen ezt is megteheti. Figyelembe véve a helyzet bizonytalanságát, Önnek még elég ideje lesz arra, hogy eldöntse kíván-e élni az extra lehetőséggel, hiszen 2020. december 31-ig kérheti a teljes visszatérítést.

o Amennyiben a 125%-os Future Cruise Credit ellenére, a teljes visszatérítés mellett dönt, kérjük, lépjen kapcsolatba Utazási Irodájával.

o Ebben az esetben inaktívvá tesszük az Önnek kiállított Future Cruise Creditet és visszautaljuk Önnek a teljes befizetett összeget.

o A visszautalásra a visszatérítés kérése után kb. 45 nappal számíthat.

 

Kérjük, vegye figyelembe:

· Amennyiben az érintett hajóútját egy, a Cruise with Confidence feltételei szerint kapott hajózási utalvánnyal fizette, és most teljes visszatérítést kér helyette, visszaállítjuk az eredeti Future Cruise Creditet, és csak az ezen felül fizetett összeget térítjük vissza!

Végül egy speciális lehetőség azoknak, akik parti kirándulásokat vásároltak weboldalunkon:

o Választhatja, hogy a fizetett összeg 125%-át egy később felhasználható Onboard Credit (fedélzeti ajándékkeret) formájában kéri. Ezt 2020. október 16-ig teheti meg! Ebben az esetben, kérjük, forduljon Utazási Irodájához.

o Amennyiben nem él ezzel a lehetőséggel 2020. október 16-ig, a vásárolt kirándulások összegét automatikusan visszautaljuk. A visszautalásra a foglalásának törlése után kb. 45 nappal számíthat.

o A fenti ajánlat nem érvényes egyéb fedélzeti szolgáltatások – mint pl. italcsomag, internet, speciális étteremfoglalás, stb. – előzetes megvásárlása esetén. Ezeket automatikusan visszatérítjük.

o Amennyiben a hajóút árának visszatérítését vagy a Lift and Shift módosítást választja, Ön nem jogosult az Onboard Credit ajánlatra.

 Amennyiben visszatéríthető repülőjegyet, transzfert, szállást vagy a hajóút előtti/utáni szárazföldi programot vett az Azamara szervezésében:

o Ezek is automatikusan visszatérítésre kerülnek. A visszautalásra a lemondás után 45 nappal számíthat.

o Nem visszatéríthető repülőjegy esetében, vagy ha nem az Azamara szervezésben foglalta ezen szolgáltatásokat, forduljon szolgáltatójához.

 

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljon bizalommal utazási tanácsadójához.

 

Köszönjük türelmüket, megértésüket és együttműködésüket, ebben a nehéz helyzetben.

Jó egészséget kívánunk és nagyra értékeljük hűségüket.

 

Hamarosan várjuk Önt vissza – már most hiányzik!

 

2021. január 25.

 

Kérdés esetén, keressen minket bizalommal!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!