Azamara

Téli akció - akár 40% kedvezmény

Fedezze fel a világot! Élvezze a kedvezményeket!

 

 

Válogasson az Azamara különleges útvonalai között és foglalja le hajóútját most akár 40% kedvezménnyel


A hajótársaság most számos* 2021-es hajóútjára 40% kedvezményt kínál!

 

Foglalja le kiválasztott hajóútját élvezze duplán az Azamara kényeztető szolgáltatásait: kedvezőbb áron és magasabb kabinkategóriában!

 

Foglalási időszak: 2020.12.07 - 2021.03.31.

Indulási időpontok: valamennyi 2021. március 31. után induló hajóút
Régió: minden régió
Kabin kategória: mindegyik kategória esetén érvényes
Hajók: összes hajó

 

Foglalási feltételek:
Az akció kizárólag új, a megadott foglalási időben leelőlegezett hajóutakra vonatkozik a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok, illetve nevesített csoportok esetében él. Az akciós ajánlatok a szabad kapacitás függvényében érvényesek a két, főágyon utazó utasra, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azokat. A kedvezmények a kabinárból kerülnek levonásra, a kikötői illeték összege teljes egészében fizetendő! lehetnek bizonyos kabinkategóriák, ahol a kedvezmény nem érvényes.


Ne feledeje! Bensőséges hangulatú luxushajók – izgalmas úti célok, amelyek közül sok csak az azamara kisebb hajóival közelíthető meg – más hajótársaságokéhoz képest hosszú kikötések – számos éjszakai kikötői tartózkodás – a szokásosnál több olyan extra, amelynek az ára benne foglaltatik a hajóút árában – „azamazing evenings” programok díjtalanul – páratlan gasztronómia.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

 

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!