Akciók, újdonságok a Royal Caribbean Group hajótársaságaitól

Folyamatosan frissülő ajánlatok!

 

 

A világnak ezer és ezer csábító arca van. A távoli partok és rejtett csodák felfedezésének egyik legkifinomultabb módja egy Royal Caribbean hajóút. A Royal Caribbean Group, a világ második legnagyobb hajótársasága három flottájával várja utasait, hogy elvigye őket a Föld leggyönyörűbb pontjaira.

A három flotta, a Royal Caribbean International,a Celebrity Cruises és az Azamara óceánjárói három különböző stílust képviselnek, de közös céljuk, hogy az Ön hajós nyaralása egy életre szóló élmény legyen.

Ha az aktív pihenést kedveli, vagy a hajózás leginnovatívabb újdonságai vonzzák, vagy gyermekekkel utazik és fontos, hogy számukra is élmény legyen a nyaralás, akkor Önnek a Royal Caribbean International egyik hajóját ajánljuk. Csendes pihenésre, világszínvonalú gasztronómiai élményekre, gondos odafigyelésre és személyre szabott parti programokra vágyik luxus környezetben, akkor az Ön flottája a Celebrity Cruises. A butik hotelek hangulatára vágyik, olyan különleges úti célokat szeretne felfedezni, ahová a nagyobb óceánjárók méreteik miatt nem jutnak el, több időt szeretne tölteni egy-egy kikötőben, szeretné kihasználni az all inclusive szolgáltatás minden előnyét, s mindezt luxus színvonalon, akkor válasszon egyet az Azamara hajóútjai közül.

Bármelyik hajóutat választja is, biztos lehet benne, hogy útja során páratlan színvonalú és minőségű kiszolgálásban részesül, s a legapróbb részletre is kiterjedő figyelem eredményeképpen nyaralása felülmúlja várakozását. Arra törekszünk, hogy ne csak megmutassuk a világot, de lehetőséget adjunk a csodák megtapasztalására.

Várjuk Önt is a fedélzeten!

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!