Akciós hajóutak az őszi szünetben

Együtt a család az őszi szünetben is gyermekingyenességgel!

 

Tudja már, hová megy a család az őszi szünetben? Tekintse meg úticél javaslatainkat!

 

 

Ha iskolai szünetről és hajóútról van szó, sosincs túl korán! Tanácsos idejében végiggondolni a lehetőségeket és mihamarabb megtenni az előkészületeket, hiszen a kérdéses időszakban nagy az utazási kedv, és a megfelelő (3-4 személyes) kabin kiválasztása és lefoglalása biztosan nem várathat sokáig magára: nemcsak a kényelem miatt, hanem azért sem, mert csak szülőkkel egy kabinban elhelyezett gyermekek esetében él a Costa-nyaralások nagy bónusza és jótéteménye, a gyermekingyenesség!

 

A legfőbb érv a családi Costa-nyaralás és az időben történő foglalás mellett azonban még csak nem is ez. Hanem az, hogy vétek lenne helyhiány miatt lemaradni egy a szürkébe hajló, őszi napokba és az iskolai szünetbe mediterrán napfényt, tengeri levegőt, s ezernyi színt és élményt becsempésző hajóútról!

 

Színek, élmények? Hadd soroljuk: minden nap új, minden nap más, új kikötővel, új partokkal, a parton történelmi és kulturális felfedezésekre invitáló, szervezett kirándulásokkal vagy egyéni felfedezőkörutakkal, a fedélzeten pedig medencével, wellness-szolgáltatásokkal, este szórakoztatóműsorral és egész nap annyi és annyiféle gyermekprogrammal, hogy csak győzzék szusszal kicsik és nagyok.

 

Nem lenne jó lemaradni, ugye? Ezért Ön máris lefoglalhatja a legjobb őszi családi vakációt ígérő utazást! Mindkét ajánlott útvonalunk hétéjszakás, és változatos célállomásaival sokszínű családi vakációt, tökéletes őszi szünidőt kínál! 

 

 

Hajóút Hajó Dátum Indulási kikötő Időtartam Részvételi díj
ŐSZI SZÜNET          
Kanári-szigetek & Madeira Costa Pacifica 2019. október 25. Savona 11 éj 329 eurótól/fő
Mediterrán fantázia Costa Fortuna 2019. október 25. Genova 7 éj 299 eurótól/fő
Napsütötte városok / Savona Costa Fascinosa 2019. október 27. Savona 7 éj 369 eurótól/fő
Mediterrán illatok / Róma Costa Diadema 2019. október 25. Civitavecchia 7 éj 429 eurótól/fő
Varázslatos gyöngyszemek Costa Luminosa 2019. október 26. Velence 7 éj 509 eurótól/fő
Három tenger vándora Costa Deliziosa 2019. október 27. Velence 7 éj 699 eurótól/fő
Mediterrán illatok / Savona Costa Diadema 2019. október 26. Savona 7 éj 999 eurótól/fő
 

 

Gyermekvilág a Costa hajók fedélzetén - Boldogság a négyzeten!


A Costa Squok gyermek- és tiniklubja reggel 9 órától éjfélig nyitva tart, és pizza-, nutella- és jégkrémpartikkal, kincsvadászattal, sportversenyekkel, játékos oktatóprogramokkal, jelmezbállal, kicsik számára Peppa malac tematikájú programokkal, játékszobával, s benne videojátékokkal, csocsóval, sok hajón külön gyermekmedencével, kalózhajóval, várral, vízi játékokkal, témavacsorákkal, sőt olasz nyelvórákkal várja a 3-17 év közötti ifjúságot vidám animátorcsapat felügyelete mellett. Családi programok is vannak, hogy a gyermekek és szüleik együtt is szórakozhassanak: olyan vidám programokban vehetnek közösen részt, mint a karaoke, bingó vagy tehetségkutató.

 
Vissza
Kérje ajánlatunkat!