Mediterrán ízelítő

Costa Smeralda - 7 éjszakás hajóút savonai indulással

 

A Costa hajótársaság 2020. október 10-ével újraindította zászlóshajóját, a Costa Smeralda-t is egy csodálatos hétéjszakás nyugat-mediterrán útvonalon. A hajótársaság büszke arra, hogy  a Costa Smeralda - az első, folyékony természetes gázzal (LNG) működő hajó, mely egy igazi áttörés az egész tengerhajózási iparág számára az újítások és a csökkentett környezetkárosító hatása miatt - újraindult.
A flotta gyöngyszeme Savona, La Spezia, Cagliari, Nápoly, Messina és Civitavecchia / Róma kikötőinek érintésével szeli újra a tengerek habjait.

A Costa zászlóshajója október 10. és november 7. között összesen 5 alkalommal indul a fenti útvonalon és az új szigorú biztonsági protokoll mellett garantálja ügyfelei számára, hogy mindannyian teljes biztonságban látogathassanak gyönyörű városokba, fedezhessenek fel ritka szépségű természeti látnivalókat, és elmerülhessenek a helyi gasztronómia felejthetetlen ízvilágába.

 


Útvonal
Savona (Olaszország) - La Spezia (Olaszország) - tengeren - Cagliari, Szardínia (Olaszország) - Messina, Szicília (Olaszország) - Nápoly (Olaszország) - Civitavecchia/Róma (Olaszország) - Savona (Olaszország)
Indulási időpontok

2020. október 31., november 7.
 
További lehetséges indulási kikötők
 Nápoly

 Civitavecchia/Róma

 

 
Részvételi díj (euró/fő) Kabinkategóriák
       

Indulási időpontok

belső ablakos balkonos   belső ablakos balkonos
    IV EV BV   IC IP EC EP BC BP
2020. október 31. 251 335 413   299 341 383 425 461 503
2020. november 7. 197 245 317   245 287 293 335 365 407
Kikötői illeték: 150 euró/fő
'EGYÜTT A CSALÁD' - COSTA GYERMEKKEDVEZMÉNY
Két felnőttel egy kabinban utazó, egy, ill. két gyermek részvétele pótágyon 18 éves korig ingyenes, csak a kikötői illeték fizetendő. Az 'Együtt a család' gyermekkedvezmény a szabad kapacitások függvényében érvényes. Bizonyos időpontokban az ártáblázatban szereplő kedvezményes árak nem kombinálhatók az 'Együtt a család' gyermekkedvezménnyel. Kérje árajánlatunkat, melyet a hajótársaság online foglalási rendszerében található, három- és négyágyas elhelyezés esetén érvényes aktuális árak alapján, és az ’Együtt a család’ gyermekkedvezmény érvényesítésével készítünk el.

Tagsági szinttől függő, 5-20%-os kabinár-kedvezmény a Comfort díjtételekből CostaClub tagok részére.
Válasszon a CostaClub kedvezményes időpontok közül, és érvényesítse kedvezményét!
Még nem tagja a törzsutasklubnak? Regisztráljon már a foglalás előtt, és a jelölt időpontok valamelyikét választva éljen az első hajózó klubtagoknak járó 5%-os kedvezménnyel!

A táblázatban feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményt.
 
 

 

Costa Biztonsági Protokoll

Costa Biztonsági Protokoll >>

 

 

 
 

Costa Smeralda


Vissza
Kérje ajánlatunkat!