Fokozott egészségügyi és biztonsági intézkedések

A  Disneyland parkokban

 

· Mivel vendégeink és munkatársaink  egészsége és biztonsága a legfontosabb, szigorú egészségügyi és biztonsági irányelveket követünk. Az egészségügyi hatóságok által ajánlott fizikai távolságtartás tiszteletben tartása érdekében parkjainkba naponta korlátozott számú bejárat áll rendelkezésre. Ezenkívül minden 6 éves és idősebb látogatónak, a stáb tagoknak és a szolgáltatóknak maszkot kell viselniük.

 

· A francia kormány és az egészségügyi hatóságok útmutatásainak megfelelően az egész Disneyland területén fizikai távolságtartás kell a sorokban, járműveken, üzletekben, szállodákban, éttermekben és egyéb létesítményekben, ez mindenhol külön meg van jelenítve. .

  

· A látnivalókban, beleértve a játékokba való beszállást, csoportok vagy családok közötti fizikai távolságtartáshoz igazítják. A Single Rider és a FASTPASS szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

 

- A nap bizonyos időszakaiban a vendégeknek Standby Pass-t kell foglalniuk a párizsi Disneyland hivatalos mobilalkalmazáson keresztül, hogy a legnépszerűbb játékoknál időpontot kapjanak.

- Minden látnivaló előtti sorbanállás helyszínét átalakítottuk, , egyértelmű jelöléssel a földön, a helyes fizikai távolságtartás fenntartása érdekében.

- Az amúgy is magas szintű tisztasági követelmények mellett a fertőtlenítési intézkedések gyakorisága megnő és fokozódik bizonyos területeken, ideértve a járműveket, a biztonsági kapaszkodókat,  a forgóajtókat stb.

A kézfertőtlenítők minden látványosság bejáratánál és kijáratánál rendelkezésre állnak.

 

 

A hotelekben:

 

Közös területek

- A földön elhelyezett jelzések és  feliratok segítik a vendégeket az egész szállodában, hogy fenntartsák a fizikai távolságot a csoportok és a családok között

-  Egy családból egyszerre csak 1 fő  sétálhat a recepcióhoz

- A lifteket  egyszerre 1 család vagy csoport  használhatja

- Gyakoribb takarítás a nagy forgalmú területeken, például nyilvános liftek és mozgólépcsők, korlátok, padok, asztalok, fogantyúk, mellékhelyiségek és még sok másban.

 

Hotelszobák

- Érkezés előtt a szobáját alaposan megtisztítják – különös figyelemmel 10 gyakori  tapintású területre, beleértve az ajtókilincseket, a villanykapcsolókat, a termosztátokat és a TV távirányítóit.

- Minden szobatisztításhoz kicserélik a tisztító eszközöket, például a mikroszálas kendőket.

- takarító csak az Ön kérésére lép be a szobájába.

A szobájában egyenként csomagolt üvegeszközöket, eldobható csészéket és kanalakat talál. Díszpárnák és  ágytakarók, valamint tollak és jegyzettömbök már nem lesznek elérhetők a szálloda szobáiban.

 

Szolgáltatások és kikapcsolódás

- Disney karaktereink továbbra is jelen lesznek a szállodában,   tiszteletben tartva a fizikai távolságtartási szabályokat

- A kényelmet és a kikapcsolódást a fizikai távolságtartás és az egészségügyi irányelvek alapján módosítják.

- A medencék és fitneszközpontok ideiglenesen zárva vannak.

- A parkolóinas-szolgáltatás bizonyos szállodákban elérhető lesz

- A Gyereksarok minden szállodában zárva lesz.

 

Éttermekben 

Új intézkedéseket hajtottak végre a párizsi Disneyland éttermeiben az egészség és a higiénia  érdekében.

Megnöveltük a takarítást a nagy forgalmú területeken, mint például a nyilvános liftek és mozgólépcsők, kapaszkodók, padok, asztalok, fogantyúk, mellékhelyiségek és egyebek. Ezenkívül az ülősarkokat és az étkezőket a vendégek között tisztítják.

 

- Az  éttermi menük megtekinthetők a weboldalunkon és a hivatalos mobilalkalmazásunkban. Egyszer használatos papírmenük igény esetén elérhetők lesznek az étteremben.

- A büfééttermek egy új all-you can-eat szolgáltatásra váltanak, mely asztali kiszolgálással járnak. .

- Asztalos éttermeinkben  már 2 hónapra előre foglalható asztal, annak érdekében, hogy  elkerülje a sorban való várakozást.

- Az érintés nélküli fizetés minden éttermünkben elérhető

- Minden étteremben fertőtlenítő állomások állnak rendelkezésre.

- Felhívjuk figyelmét, hogy minden vendégnek maszkra van szüksége, amelyet minden nyilvános helyiségben viselni kell - ideértve az étkezési helyek be- és kilépését is -, és evés vagy ivás közben természetesen levehető.

- Minden egészségvédelmi és biztonsági intézkedés  elolvasható az éttermek bejáratánál. .

- A hagyományos Disney figurás étkezés felfüggesztésre került.

 

 

Disney figurák 

A hagyományos Disney figurákkal való találkozás és átölelés  élményei ideiglenesen nem lesznek elérhetők.

Sok  Disney, Pixar, Csillagok háborúja vagy Marvel Super Heroes figura  jelenik meg a parkokban,   fotózási lehetőségeket kínálva a vendégeknek  A szoros interakciókat, beleértve az öleléseket, ideiglenesen felfüggesztjük.

 

 

Show-k és programok 

A legtöbb show és program, többek között a  Disney Stars on Parade és a Disney Illuminations éjszakai látványosság, később térnek vissza.

A színházak új üléskonfigurációt alakítottak ki a fizikai távolságtartás elősegítése érdekében. Erről részletes tájékoztatást a Disneyland  hivatalos weboldalán és alkalmazásán keresztül lehet elérni.

 

 

Disney üzletek és butikok 

A párizsi Disneyland butikok nyitva vannak,  nagyobb tereket alakítottak ki.   Külön be és kijáratot alakítanak ki minden üzletben.  

- Minden vendégnek   arcmaszkot kell viselnie.

- A próbafülkék zárva vannak. A vásárlást követően legfeljebb 30 nap áll rendelkezésére, hogy cserét vagy visszatérítést kérjen a nyugta bemutatásával.

- A bevásárlókosarakat minden használat után megtisztítják.

- Az érintés nélküli kártyás fizetés minden butikunkban elérhető

- Az egyes butikokban fertőtlenítő állomások állnak rendelkezésre.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

 

Vissza
Kérje ajánlatunkat!