Kedves Utasaink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy irodánk a koronavírus járvány okozta rendkívüli intézkedések miatt budapesti ügyfélszolgálati irodája 2020. március 16-tól zárva tart. A Tensi Utazási Iroda zavartalanul működik, csatlakozott a Home Office rendszerhez. Munkatársaink elérhetőségeit megtalálja a részletes tájékoztató oldalon.

Köszönjük megértésüket! - a Tensi csapata

Részletek itt >>

Disney Village®

 

A Disneyland® Park, a Walt Disney Studios® Park és a Disney® szállodák közötti ideális elhelyezkedésével, a Disney Village igazi amerikai hangulatot sugároz. Az üzletek, bárok, éttermek, éjszakai klubok és a vacsorával összekötött Buffalo Bill’s Wild West Show Floridától Kaliforniáig, Chicago-tól New York-ig, a Vadnyugattól a Hollywood-i álomig repíti a látogatókat.

Ez az Európában egyedülálló szórakozási központ virradattól késő éjszakáig koncertekkel, utcai művészekkel és játékokkal várja minden korosztályú látogatóját.  Egész évben különböző zenei fesztiválok, és élő koncertek sorozata szórakoztatja a Disneyland-be látogatókat. A rocktól a country zenéig, nem beszélve a blues, groove és soul zenét, a legrangosabb előadók lépnek fel a Disney Village színpadain.        

 

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza
Kérje ajánlatunkat!