Szigetről szigetre - Körutazás a varázslatos Fülöp -szigeteken

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Bevalljuk, hogy a Fülöp-szigetek paradicsomi szigetei közül nem könnyű feladat választani! Összegyűjtöttük a legszebbeket egy utazásba, hogy Önök is megcsodálhassák, mennyi lenyűgöző látnivalót rejt Palawan, Cebu, Bohol és Boracay szigete!

 

Újdonság!

 

TENSI BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNY
85 000 Ft /fő kedvezmény
december 1-ig

 

 

Előfoglalási kedvezmények:

     3 hónappal indulás előtt: 80 000 Ft/fő
    2 hónappal indulás előtt: 40 000 Ft/fő

 

 

Dátum: 2024. március 2-17.

Időtartam: 16 nap / 13 éj                                                                                                                                              

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 14 óra

Elhelyezés: 3+, 4 és 5 csillagos szállodákban

Ellátás: 13 reggeli, 4 ebéd, 1 vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 15 fő

 

 

Szigetről szigetre - Körutazás a varázslatos Fülöp -szigeteken ajánlatunk programleírása

 

1. nap: elutazás Budapestről

Elutazás Budapestről a délutáni órákban egy átszállással Manilába, éjszaka a repülőn.

 

2. nap: érkezés Manilába

Érkezés Luzon szigetére, Manilába, a Fülöp-szigetek fővárosába a délutáni órákban. Transzfer a szállodába, rövid pihenő, majd együtt fogyasztjuk el vacsoránkat egy hangulatos étteremben, miközben a hagyományos fülöp-szigeteki táncokkal ismerkedünk. Szállás Manilában (1 éj).

 

3. nap: El Nido

Reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Palawan szigetére. Érkezés El Nido-ba a déli órákban, transzfer a szállodába. El Nido Palawan és az egész Fülöp-szigetek egyik legszebb úti célja, fehérhomokos tengerpartjairól, korallzátonyairól, és titokzatos smaragdszínű öblöket rejtő mészkőszikláiról ismert. A délutánt pihenéssel tölthetik a mesés tengerparton. Szállás El Nido-ban (3 éj).

 

4. nap: El Nido

Egész napos hajókirándulás során fedezhetjük fel a Bacuit-öböl lenyűgöző szigetvilágát, többek között a csodás Nagy lagúnát (Big Lagoon), a pálmafákkal szegélyezett Seven Comandos tengerpartot és a szépséges Shimizu szigetet. Lehetőség lesz snorkelezésre, úszásra és felár ellenében kajakozásra is a különböző helyszíneken.

 

5. nap: El Nido

Egész napos szabad program, pihenés a tengerparton, vagy lehetőség részt venni további hajókirándulásokon az öböl további meseszép szigeteire.

 

6. nap: utazás Puerto Princesába

Ma hosszú (kb. 6 órás) utazás vár ránk, Palawan sziget fővárosába, Puerto Princesába buszozunk. Délután a tengerparti szállodánkban pihenhetjük ki az utazás fáradalmait. Szállás Puerto Princesa-ban (2 éj).

 

7. nap: Puerto Princesa

Ezt a napot is kirándulással töltjük, a híres földalatti folyóhoz utazunk és egy hajókirándulás során csodáljuk meg a hatalmas barlangrendszer különleges karsztképződményeit. Ebéd a kikötőben, majd visszautazás Puerto Princesa-ba. Délután a város legfontosabb látnivalóival ismerkedünk.

 

8. nap: utazás Cebu szigetére

Délelőtt búcsút intünk Palawan szigetének és Cebu szigetére utazunk. Transzfer a tengerparti szállodába, délután szabad program, kikapcsolódás a tengerparton. Szállás Cebun (3 éj).

 

9. nap: Cebu

Egész napos szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

 

Fakultatív programlehetőség: Egész napos kalandtúra Moalboal környékén, hajókirándulás a Pescador szigethez, sznorkelezés a gyönyörű korallok között, majd megtapasztalhatjuk milyen elképesztő érzés hatalmas szardínia rajok között úszni, és ha szerencsések vagyunk, akár tengeri teknősökkel is találkozhatunk. Egy 4-órás canyoning program következik Badianból a Kawasan vízeséshez. A programhoz megfelelő erőnlét szükséges és jól jön egy kis bátorság is, de cserében fantasztikus élményekben lesz részünk! Egy rövid gyalogtúrával indul a program, majd a sziklafalak között kanyargó, valószínűtlenül türkizkék vízben folytatódik a kaland: kezdődhet a szikláról ugrás, vízesésen csúszás és az úszás a kanyonban, majd az érkezés a gyönyörű Kawasan vízeséshez. Részvételi díj: 69 900 Ft/fő. A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul.

 

10. nap: Bohol

Egész napos kirándulás komppal Bohol szigetére. Ellátogatunk a Baclayon templomhoz, találkozunk az apró, de hatalmas szemekkel rendelkező Tarsier-el (koboldmaki), megcsodáljuk a több mint ezer fűvel benőtt mészkődomb, vagyis a Csokoládé-dombok látványát és hajózunk egyet a Loboc-folyón.

 

11. nap: Cebu és Boracay

Délelőtt rövid látogatást teszünk Cebu városában. A gazdag hagyományokkal rendelkező város fő látnivalói a Santo Nino templom és a San Pedro erőd. Délután repülés Caticlan repülőterére, majd továbbutazás hajóval Boracay paradicsomi szigetére. Transzfer a szállodába, szabad program. Szállás Boracay szigetén (4 éj).

 

12-14. nap: Boracay

Szabad program, kikapcsolódás a világ egyik legszebb tengerpartján.

 

15. nap: Manila

Délelőtt visszautazás Manilába, délután ismerkedés a város látnivalóival: a Makati negyed modern épületei, a Rizal Park, a Santiago erőd, a San Augustin templom és a fallal körülvett Intramuros városrész. Este transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre egy átszállással.

 

16. nap: érkezés Budapestre

Hazaérkezés Budapestre a déli órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

  

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                         1 599 900               2                    3 199 800
 
Repülőtéri illeték kb.                                                              169 000                 2                       338 000  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                      3 537 800  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 169 000 Ft, szállás 13 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 80 USD/fő), utasbiztosítás.

 

További árak:

egyágyas felár: 480 000 Ft/fő
felnőtt pótágyon: 1 399 900 Ft/fő
 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 80 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 40 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

 

Szigetről szigetre - Körutazás a varázslatos Fülöp -szigeteken


Vissza
Kérje ajánlatunkat!