Klasszikus Arany Háromszög körutazás pihenéssel Goa tengerpartján

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Fedezze fel a híres indiai Arany Háromszög legszebb látnivalóit, Ó-Delhi nyüzsgését, Jaipur építészeti emlékeit, a lenyűgöző Taj Mahalt és pihenjen Goa mesés tengerpartján!

 

 

TENSI BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNY
35 000 Ft /fő kedvezmény
december 1-ig!*

 

 

Előfoglalási kedvezmények:

3 hónappal indulás előtt: 40 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 20 000 Ft/fő
 

 

Dátum: 2024. január 30-február 11.

Időtartam: 13 nap/10 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 8,5 óra odaúton és kb. 10 óra visszaúton

Elhelyezés: 3+ és 4-csillagos szállodákban

Ellátás: Félpanzió

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.                       

Minimum létszám: 18 fő

 

 

Klasszikus Arany Háromszög körutazás pihenéssel Goa tengerpartján ajánlatunk programleírása

 

 

1. nap: elutazás Budapestről                                                                                                                 

Délután elutazás Budapestről dohai átszállással Delhibe.

 

2. nap: érkezés Delhibe

Érkezés Delhibe a reggeli órákban, transzfer a szállodába. Délután a városnéző programot Ó-Delhi szűk utcáinak forgatagában kezdjük, ellátogatunk a Jama Masjid mecsethez, ami a legnagyobb Indiában, riksával utazunk a Chandni Chowk szűk sikátoraiban, kívülről megtekintjük az impozáns Vörös Erődöt, majd a Raj Ghat-hoz utazunk, Mahatma Gandhi hamvasztásának helyszínéhez, amely ma emlékhely. Szállás Delhiben (1 éj).

 

3. nap: Delhi

A délelőttöt Új-Delhiben töltjük, megtekintjük a Qutub Minar-t és a mogul stílusban épült Humayun császár síremlékét, amelynek alapján a világhírű Taj Mahal épült Agrában. További látnivalók: az India Kapu, az Elnöki Palota és a környező kormányzati épületek és a Connaught Place, ami Új-Delhi szíve. Délután utazás Agrába. Szállás Agrában (2 éj).

 

4. nap: Agra

Délelőtt látogatás a delhi Vörös erőd mintájára épült, tekintélyt parancsoló agrai erődben, ahonnan Shah Jahan császár csodálhatta a Taj Mahal-ra nyíló kilátást élete utolsó éveiben.  Megtekintjük a három mogul uralkodó által építtetett erőd palotáit, udvarait, teraszait és a folyóra valamint a Taj Mahal-ra nyíló kilátást. Következő látnivalónk az Itamud-ud-Daulah mauzóleum, egy igazi kis ékszerdoboz, az első mogul épület, amelyet fehér márvánnyal borítottak és féldrágakő berakásokkal díszítettek. Szokás Baby Taj-nak is nevezni, hiszen sokan a Taj Mahal elődjének tekintik. Délután kikapcsolódás a szállodában, majd rövid kirándulás a Jamuna folyó Taj Mahal-al szemközti partjára, ahonnan a naplementét csodáljuk meg.

 

5. nap: Taj Mahal, Fatehpur Sikri és Abhaneri

Kora reggel első utunk a Taj Mahal-hoz, a szerelem emlékművéhez vezet. A világ leghíresebb síremlékét 22 éven keresztül építették Shah Jahan császár kedvenc felesége számára. Délelőtt megkezdjük utazásunkat Jaipurba. Első megállónk Fatehpur Sikri lesz, látogatás az egykori mogul fővárosban. A monumentális komplexum fő látnivalói a Jami Masjid mecset, Salim Christi sírja és az ötemeletes Panch Mahal. A programot követően az ősi Abhaneri faluba utazunk, itt található a lenyűgöző Chand Baori lépcsős víztározó. A 10. században épült Chand Baori a világ egyik legnagyobb és legszebb lépcsős kútja, hatalmas mennyiségű vizet tud tárolni és hűvösen tartani, 3500 keskeny lépcsője tökéletes szimmetriában van elhelyezve. Továbbutazunk Jaipurba, a rózsaszín városba. Szállás Jaipurban (2 éj).

 

6. nap: Jaipur

Reggeli után az első úti cél az Amber erőd.  Az erőd látogatása után Jaipur felfedezésére indulunk, a város a rózsaszín jelzőt épületei vörös homokkövet imitáló színéről kapta. Látogatás a Városi palotában, a Hawa Mahalnál, a szellők palotájánál és a lenyűgöző Jantar Mantar csillagvizsgálóban. A nap végén vásárlási lehetőség a város híres bazárjaiban.

 

7. nap: utazás Goa tengerpartjára

Reggel transzfer Jaipur repülőterére, elutazás egy átszállással Goába. Transzfer a tengerpart közelében fekvő szállodába (5 éj).

 

8-9. nap: Goa

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

 

10. nap: Ó-Goa és Panjim

A mai napon kirándulásra indulunk Goa korábbi és jelenlegi fővárosaiba. Ó-Goa, az ősi főváros főleg templomairól ismert, a 16. században épült impozáns, barokk stílusú Bom Jesus bazilika és Ázsia egyik legnagyobb temploma, a szintén 16. századi Se katedrális is itt található. A jelenlegi főváros, Panjim felfedezése során sétát teszünk a hangulatos Fontainhas negyedben. Panjim latin negyedében a portugál stílusú, színes homlokzatú házak között kanyargó utcákon járva fedezzük fel a legfontosabb nevezetességeket és ismerkedünk meg Goa történelmével és a helyi kultúrával. Ebéd egy rusztikus stílusú goai-portugál étteremben, majd visszautazás a szállodába.

 

11. nap: Goa

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

 

12. nap: Goa

Egész napos pihenés a tengerparton (délben kijelentkezés a szállodából, de lehetőség nyílik tovább használni a szálloda közös tereit, az átöltözésre és felfrissülésre a csoport rendelkezésére áll majd egy szoba). Este 8 óra körül transzfer Goa híres éjszakai piacára, ahol mindenki beszerezheti a még hiányzó szuveníreket, majd transzfer a repülőtérre.

 

13. nap: hazautazás

A kora hajnali órákban hazautazás dohai átszállással Budapestre, érkezés a déli órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 

Plusz információ az indiai e-vízum beszerzéséhez:

az ügyintézéshez szükséges adatok (az útlevélben találhatón adatokon kívül):

irányítószám, pontos lakcím

az igénylő (utazó) édesapjának neve, édesanyja neve és leánykori neve, születési dátumuk, születési helyük

szükséges dokumentumok (csak az alábbi méretben és formában fogadható el):

az útlevélnek a hazaérkezéstől számítva még 6 hónapig érvényesnek kell lennie és tartalmaznia kell két üres oldalt (1 oldalpárt)

útlevél scannelt képe pdf formátumban, max 500 Kb méretben, éles kontúrokkal – fénymásolat, fotó NEM megfelelő

igazolványkép/fotó (fehér háttér előtt, szemből fényképezve, szemüveg – sapka - kalap stb. NÉLKÜL), jpeg formátumban, min. 10KB – max. 1MB méretben

 

Kérjük, a fentieket vegyék figyelembe és ennek megfelelően küldjék az információkat legkésőbb a hátralék fizetésével egy időben.

 

 

Kérje ajánlatunkat!

  

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           859 900               2                     1 719 800
 
Repülőtéri illeték kb.                                                              185 000                 2                     370 000  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                      2 089 800  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 185 000 Ft, szállás 10 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: indiai vízum: 20 000 Ft, szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás.

 

További árak:

egyágyas felár: 260 000 Ft/fő

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra. 

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

 

 

Klasszikus Arany Háromszög körutazás pihenéssel Goa tengerpartján


Vissza
Kérje ajánlatunkat!