Kalandozás Szingapúrban és Malajziában pihenéssel Langkawi szigetén

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Szingapúr futurisztikus metropolisza, Kuala Lumpur modern és régi arca, Malacca gyarmati emlékei, a Batu barlangok hindu szentélyei, Taman Negara őserdeje, a Cameron-felföld teaültetvényei, Penang templomai, Langkawi strandjai egy felejthetetlen utazásban!

 

 

Garantált indulás! Utolsó helyek!

 

 

 

Dátum: 2024. január 27-február 11.

Időtartam: 16 nap / 13 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 13 óra

Elhelyezés: 3 és 4 csillagos szállodákban

Ellátás: 13 reggeli, 1 ebéd, 2 vacsora

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

 

 

Kalandozás Szingapúrban és Malajziában pihenéssel Langkawi szigetén ajánlatunk programleírása

 

 

1-2. nap: Malacca

Elutazás Budapestről a délelőtti órákban, utazás Kuala Lumpurba isztambuli átszállással, érkezés másnap helyi idő szerint reggel, transzfer a repülőtérről Malacca városába (kb. 2 órás transzfer). Délután szabad program, pihenés, akklimatizálódás a hosszú út után. Szállás Malaccában (1 éj).

 

3. nap: Malacca

Félnapos városnézés Malacca hangulatos városában. Gazdag történelmi öröksége révén az UNESCO Világörökség része, a városnézés során megismerhetjük a gyarmati és kínai emlékeket : a Porta de Santiago erőd, a főtér színes épületei a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templom és a Jonker Street. Rövid szabad program, majd elutazás Kuala Lumpurba. Szállás Kuala Lumpurban (2 éj).

 

4. nap: Kuala Lumpur, Batu-barlangok

Délelőtt látogatás a híres hindu templomoknál, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. Visszatérve Kuala Lumpurba panoráma városnézés során fedezhetjük fel a fő látnivalókat: a Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér a Petronas ikertornyok csodás látványával. A nap további részében szabad program Kuala Lumpurban.

 

5. nap: Taman Negara

Kuala Lumpurt elhagyva továbbutazás a Taman Negara Nemzeti Park, a föld egyik legidősebb esőerdeje felé. Hajóval kelünk át a Tembeling folyón, így közelítjük meg a kb. 130 millió éves esőerdőben fekvő szállásunkat. Vacsora a szállodában, majd sötétedés után sétára indulunk a dzsungelben, ismerkedés a Taman Negara éjszakai élővilágával. Szállás a Taman Negara Nemzeti Parkban (2 éj).

 

6. nap: Taman Negara

A napot a Taman Negara Nemzeti Park felfedezésével töltjük, az érintetlen esőerdő 10,000 növényfaj, 675 madárfaj, 270 hüllőfaj, 250 féle édesvízi hal and 200 féle emlős otthona. Délelőtt dzsungeltúra a Teresek hegy kilátópontjaihoz, majd a világ egyik leghosszabb lombkorona sétányát fedezhetjük fel. A 40 méter magasan épített 530 méter hosszú függőhidakról ismerkedhetünk a Taman Negara növény- és állatvilágával. Az ebédet követően hajókirándulásra indulunk a Tahan folyón, útközben többek között madarakat, makákókat, kígyókat figyelhetünk meg. Rövid sétával érjük el a Lata Berkoh vízesést, ahol lehetőség nyílik egy kis pihenésre, fürdőzésre is. Hajóval utazunk vissza a szállodába, vacsora.

 

7. nap: Cameron-felföld

Délelőtt útnak indulunk a Cameron-felföld felé. Az 1885-ben Sir William Cameron által felfedezett felföld népszerű nyaralóhely a helyi és a külföldi utazók körében is. Élvezzék a mesés hegyvidéki tájat, a teaültetvények látványát és a kellemesen hűvös levegőt az esőerdő párás dzsungele után! Szállás a Cameron-felföldön (1 éj).

 

8. nap: Cameron-felföld, Penang

Délelőtt látogatás a teaültetvényeken és egy helyi teagyárban kóstolással. Egy eperültetvényre és egy helyi zöldségpiacra is ellátogatunk, majd utazás Penang felé. Útközben rövid megálló a Sam Poh Tong sziklatemplomnál és Kuala Kangsar királyi városában, fotózási lehetőség a látványos Ubudiah mecsetnél és az Iskandariah palotánál. Penang szigetét a világ egyik leghosszabb hídja köti össze a szárazfölddel, ezen keresztül érjük el Georgetown városát. Szállás Georgetown-ban (2 éj).

 

9. nap: Georgetown

A mai napon Georgetown-t fedezzük fel, a város 2008 óta az UNESCO Világörökség része. Látogatás a világ 3. legnagyobb fekvő Buddha szobránál, az 1000 Buddha templomának is nevezett Kek Lok Si templomban, láthatják a Cornwallis erődöt, a Harmónia utcájának thai és burmai templomait és a díszes Khoo Kong Si házat. A nap további részében szabad program.

 

10. nap: Langkawi

Reggel transzfer a kikötőbe, kb. 2,5 órás kompozás Langkawi szigetére, transzfer a szállodába, délután szabad program. Szállás Langkawin (4 éj).

 

11-13. nap: Langkawi

Szabad program, kikapcsolódás Langkawi mesés, fehérhomokos tengerpartjain.

 

14. nap: Szingapúr

Délelőtt transzfer a sziget repülőterére, elutazás Szingapúrba. Az érkezést követően Szingapúr modern városállamának felfedezésére indulunk: látogatás Szingapúr jelképénél, a félig oroszlán félig hal testű teremtmény szobránál a Merlion parkban, a kínai negyedben a Thian Hock Keng templomnál majd sétát teszünk a Little India városrészben.

Este szabad program: vesse bele magát Szingapúr nyüzsgő éjszakai életébe Clarke Quay sétálóutcáiban, üljön fel az óriáskerékre, vagy térjen vissza a Marina környékére és nézze meg a minden este megrendezésre kerülő lézershow-t. Szállás Szingapúrban (1 éj).

 

15-16. nap: Szingapúr

Délelőtt szabad program Szingapúrban: fedezze fel Sentosa szigetének látnivalóit, vásároljon az Orchard Road-on vagy látogasson el Szingapúr fantasztikus állatkertjébe! Késő délután felfedezzük a Gardens by the Bay izgalmas világát, megismerkedhetünk 5 kontinens 9 különböző kertjének növényvilágával, sétálhatunk függőhidakon az esőerdők dzsungele fölött és megcsodálhatjuk, ahogy a „szuperfák” életre kelnek az este beköszöntével. A program végeztével transzfer a repülőtérre, éjszaka utazás isztambuli átszállással Budapestre, érkezés másnap reggel.

 

A programok sorrendje változhat. 

 

Kérje ajánlatunkat!

 

 

  

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           929 900               2                     1 859 800
 
Repülőtéri illeték kb.                                                               189 000                 2                     378 000  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                      2 237 800  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 189 000 Ft/fő, szállás 13 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 350 000 Ft/fő
felnőtt pótágyon: 919 900 Ft/fő
 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 45 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 25 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A TENSI csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

 

 

Kalandozás Szingapúrban és Malajziában pihenéssel Langkawi szigetén


Vissza
Kérje ajánlatunkat!