| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505

Körutazás a Benelux államokban                            mailKérje ajánlatunkat!

csoportos körutazás

 

 

 

Dátum 2017. április 12-17.

Időtartam 6 nap/5 éj

Utazás Menetrendszerinti repülőjárattal

Repülési idő Kb. 2 óra

Elhelyezés 3 és 4-csillagos szállodákban

Ellátás Reggeli

Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám 25 fő

 

 

 

 

Hallgassa meg Horváth Anikóval, a Tensi idegenvezetőjével készült interjút a Trend FM rádióban.
Téma: Benelux államok, Reggeli monitor 23. blokk >>

 

 

 

Részvételi díj – Ft/fő

 

kétágyas

179 900

egyágyas

239 900

 

 

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 5 éjszakára reggelivel, transzferek és programok a leírás szerint, hajózás Amszterdamban, útlemondási biztosítás.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 32 000 Ft/fő, belépőjegyek a nevezetességekhez, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

 

 

Programleírás

 

1. nap: Amszterdam

Elutazás Budapestről Amszterdamba a kora reggeli órákban, érkezés után transzfer a belvárosba, ahol megkezdjük az ismerkedést Hollandia hangulatos fővárosával. A buszos városnézés során felfedezzük a régi és az új városrészeket is, a királyi palotát a Dam téren, a Nemzeti emlékművet, a csatornákon átívelő számtalan hidat és a bájos palotákat, kereskedőházakat. Délután hajózás a csatornákon, majd a szabad program során lehetőség nyílik ellátogatni Amszterdam híres múzeumaiba, a Rijksmúzeumba vagy a Vang Gogh múzeumba. Transzfer a belváros közelében fekvő szállodába (1 éj), este szabad program Amszterdamban.

 

2. nap: Keukenhof virágoskertjei, Gouda és Rotterdam

Keukenhof virágoskertje a világ egyik legszebb helye tavasszal! Virágzó tulipánok és más hagymás növények milliói borítják be a hatalmas park kertjeit, ide vezet első utunk az amszterdami reggeli után. A következő állomás Gouda híres sajtpiaca lesz, a Waag épülete előtt sorakoznak fel a lapos, kerék formájú sajtok. Érdemes a közeli gótikus városháza épületét is megcsodálni, mielőtt továbbutazunk Rotterdamba. Buszos városnézés a hatalmas kikötőjéről ismert modern városban. Szállás Hága közelében (1 éj).

 

3. nap: Bruges és Ghent

Belgium két legbájosabb városkájába látogatunk a nap folyamán, délelőtt a csatornákkal szabdalt Bruges-el ismerkedünk, sétát teszünk a tökéletes állapotban fennmaradt középkori óvárosban, megcsodáljuk a főtér gyönyörű épületeit, a harangtornyot és a városházát. A szabad program során részt vehetünk egy rövid hajókiránduláson vagy csak barangolhatunk a festői utcácskákban. A délutánt Ghent-ben töltjük: a St. Bavo katedrális, Gravensteen erődje, a városháza, a Graslei csatorna épületei és a harangtorony a fő látnivalók. A szabad program során megvacsorázhatnak és sétálhatnak egyet az óváros hangulatosan megvilágított utcácskáin, felejthetetlen élmény lesz! Este továbbutazás a Brüsszel közelében található szállásunkra. (1 éj).

 

4. nap: Brüsszel és Waterloo

Reggeli után Brüsszelbe utazunk, buszos városnézés során megtekintjük az Atomium épületét, megismerjük, hogy az Európai Unió mely intézményeinek ad otthont a város és sétálunk egyet a gyönyörű Grand Place-on, majd a csokoládéboltok sokasága között a Manneken Pis szoborhoz. Brüsszelt elhagyva a waterlooi csata emlékhelyére látogatunk, felkeressük az Oroszlán-dombot és a csata jeleneteit megörökítő körképet.Délután továbbutazunk Luxemburgba, a szállás elfoglalása után szabad program (1 éj).

 

5. nap: Luxemburg és Namur

Délelőtt felfedezzük a Nagyhercegség gyönyörű fekvésű óvárosát és régi erődrendszerét, sétát teszünk a macskaköves utcákon, majd visszautazunk Belgiumba. Vallónia fővárosa, Namur lesz a következő állomásunk, a Meuse folyó partján fekvő város Európa egyik leglátványosabb erődítményével büszkélkedhet. Látogatás a fellegvárban és séta a folyóparton, majd továbbutazás Antwerpenbe. Szállás Antwerpenben (1 éj).

 

6. nap: Antwerpen és Delft

Délelőtt Antwerpen városával ismerkedünk, látogatás a katedrálisban, ahol a város szülöttjének, Rubensnek két műremekét is megtekinthetjük. Antwerpen hatalmas kikötőjéről és gyémántkereskedelméről is híres, Belgium egyik legfontosabb városa. Délután egy tipikus holland kisvárosba, Delftbe vezet az utunk, ami főleg az itt gyártott kék porcelánról híres. Felfedezzük a csatornákkal szabdalt városka óvárosát (a piactér, a városháza az új és a régi templomok), majd rövid szabadidőt követően transzfer az amszterdami repülőtérre. Visszautazás Budapestre az esti órákban.

 

 

mailKérje ajánlatunkat!

 

 

Akciós utazási ajánlatok

USA Keleti-part körutazás egy kis kanadai kitérővel

2017. szeptember 27-október 8. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

 

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

[ tovább ]
Pihenés Tioman trópusi szigetén szingapúri látogatással

2017. július 2-14.
 


 

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Őszi szünet a Földközi-tengeren

7 éjszakás nyugat-mediterrán hajóút már 409 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]