| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505
Itt tartózkodik az oldalon:Tensi Holiday » Körutazások » Kanada keleti tájain

Kanada keleti tájain                                          mailKérje ajánlatunkat!

csoportos körutazás

 

10 000 Ft/fő kedvezmény április 5-ig

 

 

Dátum 2017. május 27-június 5.

Időtartam 10 nap/8 éj

Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő Kb. 10 óra

Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-csillagos) szállodákban, motelekben

Ellátás Reggeli, 1 ebéd

Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám 25 fő

 

 

 

Részvételi díj – Ft/fő

 

kétágyas

399 900

egyágyas

509 900

 

 

 

 

 

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 8 éjszakára reggelivel, transzferek, programok a leírás szerint, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 115 000 Ft/fő, ETA: 5000 Ft/fő, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, borravalók (kb. 3-4 USD/fő/nap).

 

 

Programleírás

 

1. nap: utazás Torontóba

Indulás Budapestről a reggeli órákban, utazás brüsszeli átszállással Torontóba. A kora délutáni érkezést követően buszra szállunk és a Niagara-vízeséshez utazunk. Szállás Niagara Falls-ban (1 éj).

 

2. nap: Niagara-vízesés

Délelőtt a vízesés és környékének felfedezésére indulunk. Az Egyesült Államok és Kanada határán fekvő Niagara-vízesést Mennydörgő víznek nevezték el az őslakos indiánok, nem csoda, hiszen 54 méter magasról hatalmas robajjal zúdul le percenként kb. 155 millió liternyi víztömeg. Hajóra szállunk és közelebb merészkedünk a híres Patkó-zuhataghoz – garantáltan vizes élmény lesz! Délután Ontario tartomány gyümölcstermesztő és bortermelő tájain áthaladva érjük el Niagara-on-the-Lake bájos kis városát. Az egykori Felső-Kanada első fővárosa gyönyörű példája a 19. századi észak-amerikai városnak épen megmaradt épületeivel. A szabadidő során lehetőség nyílik a városka felfedezésére és szuvenír vásárlásra, majd borkóstoló során ismerkedünk meg a környék boraival mielőtt Torontóba utazunk. Szállás Toronto külvárosában (1 éj).

 

3. nap: Toronto és az Ontario-tó

A délelőttöt Kanada legnépesebb városában, Torontóban töltjük. Panoráma városnézés során megismerkedünk a legfontosabb látnivalókkal: a régi városháza épülete, az új, modern városháza, a Casa Loma palota, a pénzügyi negyed modern felhőkarcolói és a város jelképévé vált CN torony épülete, ahonnan megtekintjük a városra nyíló csodás kilátást is. Rövid szabadidő, majd továbbutazunk az Ontario-tó partja mentén Kingstonba, ahonnan hajókirándulásra indulunk a Szent Lőrinc-folyón. Több mint 1000 sziget található a területen, ahol a folyó kilép az Ontario-tóból, romantikus kastélyok, világítótornyok, nyaralók kísérik utunkat a festői szigetek között. Szállás Kingstonban (1 éj).

 

4. nap:Montreal

Délelőtt Montrealba utazunk, Quebec tartomány legnagyobb városa az Ottawa és a Szent Lőrinc folyók torkolatánál fekszik, a Montreal szigeten. Délután a francia nyelvű város felfedezésére indulunk, a panoráma városnézés során láthatjuk a belvárost a hatalmas kiterjedésű földalatti várossal, az óvárost a Jacques Cartier térrel és a Notre Dame bazilikával, a város névadóját, a Mont Royal dombot és az Olimpiai negyedet. A városnézést követően bejelentkezés a szállodába, majd szabad program. Szállás Montreal külvárosában (1 éj).

 

5. nap: Québec

Montrealból Quebec városába utazunk délelőtt, út közben megebédelünk egy tipikus helyi „sugar shack”-ben, ezek az egykori juharszirup feldolgozó üzemek ma étteremként is működnek, ahol helyi specialitásokat kóstolhatunk meg. A délutánt Quebec-ben töltjük, a Szent Lőrinc-folyó partján fekvő település Észak-Amerika egyik legrégibb városa. Séta az óvárosban, amit erődített városfalak vesznek körül, a fő látnivalók a Citadella, a Terrasse Dufferin sétánya, a Place d’Armes tér és a Chateau Frontenac luxusszálloda, amely hatalmas tornyával uralja a város látképét. Ellátogatunk a Place Royale tér és a Petit Champlaine környékére is, a jellegzeteskőépületek és kanyargós utcácskák európai hangulatot adnak a városnak.  Szabad program, majd transzfer a Quebec környékén fekvő szállodába (1 éj).

 

6. nap: Québec környéke

A nap során Quebec környékének látnivalóit fedezzük fel, ellátogatunk Ste Anne de Beaupre bazilikájához, Észak-Amerika egyik leglátogatottabb zarándokhelyére, majd a vadregényes Sainte Anne kanyonba. Felfedezzük a kanyon függőhídjait és a 74 méter magas Sainte Anne vízesést is megcsodálhatjuk! Dél után érkezünk meg Baie Saint Paul városkájába, a Cirque du Soleil szülőhazájába. Szabad program a hangulatos művészvároskában, lehetőség megebédelni. Délután Trois Rivieres városa felé vesszük az irányt, útközben pedig ellátogatunk a Montmorency vízeséshez. Szállás Trois Rivieres-ben (1 éj).

 

7. nap: Ottawa

Délelőtt búcsút veszünk Quebec-től és visszatérünk Ontario tartományba, Ottawába, a kanadai fővárosba utazunk. Délután panoráma városnézés a gazdag történelmi múlttal rendelkező városban, láthatjuk a parlament neogótikus épületegyüttesét, a Rideau csatornát, a Rideau Hall és a Laurier House épületeit. A program végeztével szabad program során egyénileg felfedezhetik a város nagyszerű múzeumait, galériáit. Szállás Ottawa belvárosában (1 éj).

 

8. nap: Algonquin Park

A mai napon kicsit kiszabadulunk a természetbe és ellátogatunk a torontóiak egyik kedvenc hétvégi kirándulóhelyére, az Algonquin Parkba. A hatalmas, 7725 négyzetkilométeres területet erdők, tavak, folyók uralják, a park farkasok, barna medvék, hódok, jávorszarvasok élőhelye. A látogatóközpontban megismerkedhetünk a park élővilágával, majd ki-ki igénye szerint rövidebb-hosszabb sétát tehet a parkban. Szállás Huntsville környékén (1 éj).

 

9. nap: hazautazás

Délelőtt visszautazunk Torontóba, a kora délutánt Toronto belvárosában töltjük, a szabad program során sétálhatnak egyet a városban, ellátogathatnak egy izgalmas múzeumba vagy beszerezhetik a hiányzó ajándékokat. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Brüsszelbe, éjszakázás a repülőn.

 

 

10. nap:érkezés Budapestre

Délelőtt továbbutazás Brüsszelből Budapestre.


 

mailKérje ajánlatunkat!

 

 

 

 

 

Akciós utazási ajánlatok

USA Keleti-part körutazás egy kis kanadai kitérővel

2017. szeptember 27-október 8. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

 

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

[ tovább ]
Pihenés Tioman trópusi szigetén szingapúri látogatással

2017. július 2-14.
 


 

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Őszi szünet a Földközi-tengeren

7 éjszakás nyugat-mediterrán hajóút már 409 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]