| Regisztráció | Tensi katalógusok | Telefonos ügyfélszolgálat: +36 1 345-1505

Baltikumi ízelítő Helsinki látogatással                    mailKérje ajánlatunkat!

csoportos körutazás

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 11 000 Ft/fő
 

 

 

Dátum 2017. július 26-30.

Időtartam 5 nap/4 éj

Utazás Menetrendszerinti repülőjárattal

Repülési idő Kb. 2 óra

Elhelyezés 3 és 4-csillagos szállodákban

Ellátás Reggeli

Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám 25 fő

 

 

 

 

Részvételi díj – Ft/fő

 

kétágyas

219 900

egyágyas

249 900

 

 

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 4 éjszakára reggelivel, transzferek és programok a leírás szerint, belépők a rigai dómba, a Turaida várba, Sigulda romjaihoz, kóstoló a rigai piacon és a Jurmala szabadtéri múzeumban, útlemondási biztosítás.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 42 000 Ft/fő, belépőjegyek a nevezetességekhez, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

 

Programleírás

 

1. nap: elutazás Rigába

Elutazás Budapestről a lett fővárosba az Airbaltic közvetlen járatával, érkezés késő este. Transzfer a repülőtérről a szállodába, szállás Rigában (2 éj).

 

2. nap: Riga és Jurmala

Reggeli a szállodában, majd buszos városnézés Riga Art Nouveau negyedében és a belvárosban majd gyalogos városnézés Riga óvárosában, ismerkedés a 800 éves Hanza város fő látnivalóival és macskaköves utcáival: dóm, főtér, Parlament, Riga kastély, régi kereskedőházak, Lőportorony. Az egykori Zeppelin hangárokban kialakított piacra is ellátogatunk, hogy megkóstoljuk a helyi ételkülönlegességeket. A délutánt a közeli Jurmala városában töltjük, a tengerparti nyaralóhely 150 éve várja a pihenésre vágyókat, itt élvezhetik a friss tengeri levegőt, a part menti fenyvesek illatát és a puha homokos partot. Séta a tengerparton, a romantikus art nouveau épületek között és látogatás a helyi szabadtéri múzeumban, ahol megismerhetik egy egykori halászfalu mindennapjait, tradicionális hal és sörkóstolóval egybekötve.

 

3. nap: Parnu és Tallinn

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, utazás Észtországba. Rövid megálló során ismerkedés Parnu bájos tengerparti üdülővárosával, az álmos Hanza városkát nyáron ellepik fesztiválozók és nyaralók. Továbbutazás Tallinnba, érkezés kora délután. Délután városnézés az észt fővárosban, ismerkedés az óváros és a belváros látnivalóival: sétánk során érintjük a 13. századi dómot, az ortodox St. Alexander Nevsky katedrálist és a Toompea kastély is. Szállás Tallinnban (2 éj).

 

4. nap: Helsinki

Egész napos kirándulás a finn fővárosba komppal. Látogatás Helsinki történelmi központjában, láthatjuk az elnöki palotát, a városházát, a Parlament épületét, a Szenátus teret, a Finlandia palotát, az operaházat és a különleges, Sziklatemplomot. Délután rövid szabadidő, majd visszautazás komppal Tallinnba.

 

5. nap: Sigulda és a Gauja Nemzeti Park

Reggeli utánvisszautazás Lettországba. Látogatás a Gauja Nemzeti Parkban: a Gauja-folyó völgyét gyönyörű táj veszi körül, ismerkedés a helyi legendákkal Sigulda várának romjainál, majd látogatás a középkori Turaida várában. Délután transzfer Riga repülőterére, hazautazás Budapestre.

 

mailKérje ajánlatunkat!

 

 

 

Akciós utazási ajánlatok

USA Keleti-part körutazás egy kis kanadai kitérővel

2017. szeptember 27-október 8. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő
2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

 

 

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 35 000 Ft/fő

2 hónappal indulás előtt: 17 500 Ft/fő

 

[ tovább ]
Pihenés Tioman trópusi szigetén szingapúri látogatással

2017. július 2-14.
 


 

 

[ tovább ]
Hahó, a tenger!

Őszi szünet a Földközi-tengeren

7 éjszakás nyugat-mediterrán hajóút már 409 €-tól/fő + ill.

[ tovább ]